• Overlijden melden - 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Notariskantoor Kroezen Oldenzaal

Notaris Hans Kroezen (1969) is de notaris die uw akte opmaakt als u kiest

voor Notariskantoor Kroezen in Oldenzaal. Op deze pagina stelt hij zich

persoonlijk aan u voor.

Chat met onze medewerkers

Even voorstellen

Mijn naam is Hans Kroezen. Sinds 2001 ben ik notaris in Oldenzaal. Ik ben geboren en getogen in Twente, getrouwd en vader van drie kinderen. Op mijn 32ste was ik notaris. Als ik mensen ophaalde uit de wachtkamer werd weleens gezegd: “maar we hadden toch een afspraak met een ouder iemand?”

Notarieel recht Utrecht

Ik heb notarieel recht gestudeerd in Utrecht. In 1992 ben ik afgestudeerd en mijn loopbaan in het notariaat in Hengelo begonnen. Al op de lagere school had ik belangstelling voor het beroep van notaris of advocaat. Tijdens het laatste jaar van de studie notarieel recht liep ik stage op mijn eerste kantoor om te kijken of dit ‘saaie beroep’ wel iets voor mij was. Het notariaat is allesbehalve ‘saai’. Als notaris ga ik elke dag om met verschillende mensen, verschillende situaties, verschillende soorten akten. Dat maakt het notariaat tot een zeer boeiend en afwisselend vak! De notaris zorgt als onpartijdig jurist voor zekerheid en zet de zaken ‘zwart op wit’.

Notariskantoor Kroezen

Met een team van 6 zeer ervaren medewerkers zijn wij u graag van dienst. Of het nu gaat om het opstellen van uw samenlevingsovereenkomst, testament, huwelijkse voorwaarden, verklaring van erfrecht of levenstestament. Notariskantoor Kroezen helpt u graag bij het maken van de juiste keuzes. Ons kantoor is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Mediators en kan u begeleiden bij een echtscheiding. Ook voor de aankoop van uw woning, het sluiten van een hypotheek of het oprichten van uw onderneming, bent u bij Notariskantoor Kroezen aan het juiste adres.

Vrijblijvend gesprek

Aan een informatief gesprek van een ½ uur zijn geen kosten verbonden. De koffie staat klaar!

Tarieven

De all-in prijzen voor een akte via de DELA NotarisService zijn:

  • samenlevingscontract € 255,
  • schenkingsakte € 255,
  • één testament € 315 of twee testamenten voor partners € 465,
  • één levenstestament € 260 of twee levenstestamenten voor partners € 370

Contact