• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Notariskantoor Kroezen Oldenzaal

Notaris Hans Kroezen (1969) is de notaris die uw akte opmaakt als u kiest

voor Notariskantoor Kroezen in Oldenzaal. Op deze pagina stelt hij zich

persoonlijk aan u voor.

Chat met onze medewerkers

Even voorstellen

Mijn naam is Hans Kroezen. Sinds 2001 ben ik notaris in Oldenzaal. Ik ben geboren en getogen in Twente, getrouwd en vader van drie kinderen. Op mijn 32ste was ik notaris. Als ik mensen ophaalde uit de wachtkamer werd weleens gezegd: “maar we hadden toch een afspraak met een ouder iemand?”

Notarieel recht Utrecht

Ik heb notarieel recht gestudeerd in Utrecht. In 1992 ben ik afgestudeerd en mijn loopbaan in het notariaat in Hengelo begonnen. Al op de lagere school had ik belangstelling voor het beroep van notaris of advocaat. Tijdens het laatste jaar van de studie notarieel recht liep ik stage op mijn eerste kantoor om te kijken of dit ‘saaie beroep’ wel iets voor mij was. Het notariaat is allesbehalve ‘saai’. Als notaris ga ik elke dag om met verschillende mensen, verschillende situaties, verschillende soorten akten. Dat maakt het notariaat tot een zeer boeiend en afwisselend vak! De notaris zorgt als onpartijdig jurist voor zekerheid en zet de zaken ‘zwart op wit’.

Notariskantoor Kroezen

Met een team van 6 zeer ervaren medewerkers zijn wij u graag van dienst. Of het nu gaat om het opstellen van uw samenlevingsovereenkomst, testament, huwelijkse voorwaarden, verklaring van erfrecht of levenstestament. Notariskantoor Kroezen helpt u graag bij het maken van de juiste keuzes. Ons kantoor is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Mediators en kan u begeleiden bij een echtscheiding. Ook voor de aankoop van uw woning, het sluiten van een hypotheek of het oprichten van uw onderneming, bent u bij Notariskantoor Kroezen aan het juiste adres.

Vrijblijvend gesprek

Aan een informatief gesprek van een ½ uur zijn geen kosten verbonden. De koffie staat klaar!

Tarieven

Hieronder vind je de prijzen van de verschillende aktes. Welke prijs geldt is afhankelijk van jouw wensen en wat er in jouw situatie nodig is om te regelen. 

Let op: in bepaalde situaties kun je geen gebruik maken van de DELA NotarisService, bijvoorbeeld als je in je testament zaken wilt regelen voor je eigen bedrijf (bedrijfsopvolgingsfaciliteiten), je een samengesteld gezin hebt en een testament wilt laten opmaken, je een estate planningsadvies wenst of als je medische verklaringen op wilt nemen in je levenstestament. 

• Eén testament: € 350 - Eén uitgebreid testament: € 430
• Twee testamenten voor partners € 510 – twee uitgebreide testamenten voor partners € 620 (partners zonder kinderen of met alleen gezamenlijke kinderen)
• Eén levenstestament € 300 
• Twee levenstestamenten voor partners € 410
• Samenlevingscontract € 330 – Uitgebreid samenlevingscontract € 385
• Schenkingsakte € 330* - uitgebreide schenkingsakte € 360

*Wil je aan meer dan twee personen schenken? Dan betaal je per extra ontvanger € 25.

Bovenstaande bedragen zijn inclusief alle bijkomende kosten zoals BTW, kosten inschrijving CTR/CLTR, dossierkosten en kosten voor het Kwaliteitsfonds Notariaat. 

 

Contact