Voogdij

Een heel vervelend onderwerp om over na te denken, maar wel belangrijk. Wie zorgt er voor je kinderen als jij en je partner dat niet meer kunnen? Door de voogdij voor je minderjarige kinderen te regelen, leg je vast wie er gezag krijgt over de kinderen.

Chat met onze medewerkers

Alles over voogdijschap

Wie zorgt er voor uw kinderen als u en uw partner dat niet meer kunnen?

Lees meer

Een voogd regelen

 We leggen het graag aan je uit hoe je een voogd kunt aanwijzen.

Lees meer

Praat mee op ons forum over voogdij


Topic geopend op 5 juli 2016

Topic: Wie kies je als voogd?

Eveline B: "Hebben jullie iemand die voor je kinderen zorgt als er iets met je gebeurt? En hoe hebben jullie dat geregeld? Ik weet niet goed wie dan. Onze ouders zijn toch al op leeftijd en twee kleine kinderen zou heftig zijn voor ze. Mijn broers hebben er allebei al twee en mijn zus al drie. Hoe hebben jullie dit besloten?" Praat mee op het forum.

22 reacties

 

Nu regelen voor later

Ben je lid van coöperatie DELA en heb je vragen over voogdij of wil je graag een voogd vastleggen in een testament? Neem dan contact op met de consulenten van de VoorelkaarDesk. Zij geven antwoord op al je persoonlijke vragen. Ook kun je tegen een vast ledentarief een testament laten opmaken bij een van de notarissen waar DELA mee samenwerkt. De notarissen van de DELA NotarisService zijn gevestigd door heel het land.

  • 040 219 91 00 Bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur.
  • 040 219 91 00 Bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur.