• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Alles over het regelen van een uitvaart

Chat met onze medewerkers

Ik moet een uitvaart regelen

Op deze pagina geven we je zoveel mogelijk handvatten, zodat je weet wat er op je afkomt bij het regelen van een uitvaart. Overzicht geeft je rust. Iedereen kan terecht bij DELA voor een uitvaart en een betrokken team uitvaartverzorgers bij jou uit de buurt helpt je om de uitvaart naar wens vorm te geven.

Een uitvaart regelen bij DELA

Wij helpen om de uitvaart persoonlijk en bijzonder te maken. Vanaf het melden van overlijden tot en met het naar wens regelen van de uitvaart kun je een beroep doen op ons team van uitvaartverzorgers. Als je dierbare een Uitvaartverzekering heeft, maar ook zonder verzekering. Omdat we vinden dat elk leven oneindig aandacht verdient.

 

Checklist voor het regelen van een uitvaart

Het regelen van een mooie uitvaart van je dierbare vraagt veel van je, in een hectische en emotionele tijd. Gelukkig sta je er mede dankzij onze hulp niet alleen voor. Gebruik deze checklist en je weet zeker dat je overal aan gedacht hebt.

Een uitvaart regelen in het buitenland

Het regelen van een uitvaart wordt extra lastig als je dierbare niet in Nederland, maar in het buitenland is overleden. Daarbij moet je rekening houden met de wetten en regels die in dat land gelden. Lees hier alles over het regelen van een uitvaart in het buitenland.

Zelf een uitvaart regelen

Misschien vind je het prettiger zelf de uitvaart van je dierbare te regelen. Helemaal, van a tot z. Of voor een deel, dan laat je bijvoorbeeld het regelen van vervoer of het verzorgen van de dierbare over aan onze uitvaartverzorgers. We denken graag met je mee over wat je wel of juist niet zelf wilt doen.

De kosten van een uitvaart

Wat kost een uitvaart? Dit hangt natuurlijk af van de keuzes die je maakt. Onze uitvaartverzorger informeert je over de kosten van deze keuzes. Is er een uitvaartverzekering? Dan vertelt de uitvaartverzorger wat er wel en niet is gedekt in de verzekering. Kijk hier wat de kosten van een gemiddelde begrafenis of crematie zijn.