• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Omdat elk leven oneindig aandacht verdient

Bij DELA geloven we dat elk leven oneindig aandacht verdient. Onze mensen maken elke dag de meest bijzondere en ontroerende situaties mee. Samen vullen ze een schatkist aan verhalen die benadrukken hoe bijzonder hun beroep is. Verdiep je hier in echte verhalen van onze mensen en ervaar wat oneindig aandacht betekent voor nabestaanden.

Elke laatste verzorging persoonlijk maken

Bianca is een en al aandacht als de familie ervoor kiest om bij de laatste verzorging aanwezig te zijn. ‘Met details zorg ik dat de overledene een stukje van zichzelf terugkrijgt.’

‘Het zijn de kleine momenten die een afscheid groots maken’

Peer zette ooit spontaan een kleinzoon op de kist van opa bij het binnenlopen in de aula. ‘Het kindje had lol, de ouders hadden ruimte voor zichzelf en de gasten moesten lachen. Om dit soort momenten gaat het.’

Inspiratie uitvaart

Ben je benieuwd wat er allemaal mogelijk is als je een afscheid regelt? Op onze inspiratiepagina lees je meer over muziek, uitvaartvervoer, duurzaamheid en de laatste verzorging.

Mee naar de ovenruimte

Steeds meer nabestaanden kiezen ervoor om hun overleden dierbare te begeleiden tot aan de crematieoven. Allround medewerker Richard staat op dit bijzondere moment voor ze klaar. Hij zorgt daarbij voor een persoonlijke sfeer en geeft ruimte aan alle emoties.

Altijd klaarstaan voor de gasten

Allround medewerker Mascha ziet vaak ontlading bij de gasten na de ceremonie. ‘Voor mij is het belangrijk om in te schatten wat ze dan nodig hebben. Wie wil er even een luchtig praatje maken? Wie heeft er behoefte aan een luisterend oor? Iedere situatie en iedere familie is anders.’

Waarom kiezen voor uitvaartverzorging van DELA?

Onze ervaren uitvaartverzorgers uit je eigen stad of regio helpen om de uitvaart samen met jou vorm te geven. Vanaf het moment dat je ons belt, staan ze voor je klaar. Zij komen bij je thuis en verzorgen alle contacten, bereiden alles voor en regelen wat geregeld moet worden.

Ervaringen van nabestaanden

Vier en een halve ster van de 5

98% van de nabestaanden is zeer tevreden over onze dienstverlening.

Werken in ons uitvaartbedrijf?

Dit vraagt om organisatietalent, inlevingsvermogen, creativiteit en een klantgerichte houding. Je moet voor rust kunnen zorgen in chaotische en emotionele tijden en aandacht hebben voor de kleinste details. Denk je na het zien van onze collega's dat het vak bij jou past? Bekijk dan onze vacatures.

Herinneren & doorleven

Een dierbare moeten missen, is heel verdrietig. Hoe je doorgaat na een verlies is voor iedereen anders. Ervaringen van anderen, kunnen troostend zijn om te lezen. Hoe ging voor hen na de stilte de zon weer schijnen? Bekijk hier hoe anderen omgaan met verlies, wat ze regelden en hoe ze de draad van het leven weer oppakten.

Het waarom achter de campagne

Bij DELA geloven we dat elk leven oneindig aandacht verdient. Onze mensen maken elke dag de meest bijzondere en ontroerende situaties mee. Samen vullen ze een schatkist aan verhalen die benadrukken hoe bijzonder hun beroep is. In onze campagne laten we deze verhalen zien. Waarom we dat doen, leggen we hier uit.

Heb je een vraag aan DELA?

Heb je vragen over de commercial of over afscheid nemen?

Kijkje achter de schermen bij DELA

In de video's van Kijkje achter de schermen bij DELA vertellen nabestaanden en medewerkers over de periode voor, tijdens en na de uitvaart. Nabestaanden vertellen hoe zij de begeleiding van DELA persoonlijk hebben ervaren. DELA-medewerkers, zoals uitvaartverzorgers, laten zien hoe zij nabestaanden ondersteunen bij het regelen van een uitvaart.

Tijdschrift Later: over alles wat er kan als het einde in zicht is

In dit tijdschrift hebben we het over later, in de breedste zin van het woord. Feiten en verhalen over de dood, trends en inspiratie, het komt allemaal aan bod. Vraag het magazine hier kosteloos aan.

Uitvaartwensen vastleggen

Coöperatieconsulent Saskia praat elke dag over de dood en afscheid nemen. ‘En elke keer weer zie ik dat wat mensen níet willen veel belangrijker is bij hun uitvaart dan wat ze wél willen.’ Haar advies is dan ook: leg beide vast. Maar hoe doe je dat eigenlijk?