DELA logo
 • Overlijden melden 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Over coöperatie DELA

Chat met onze medewerkers

Laatste nieuws

 • jan
  3
  2017

  Herinrichting hoofdkantoor DELA dit voorjaar van start

  Coöperatie DELA start in maart 2017 met de herinrichting van het hoofdkantoor aan de Vestdijk/Oude Stadsgracht. De verdiepingen die de uitvaartverzekeraar en –uitvaartverzorger zelf in gebruik heeft, worden verduurzaamd en gemoderniseerd.

 • nov
  7
  2016

  DELA omarmt weer het lichtkunstfestival GLOW

  Lichtkunstwerk te zien van 12 tot en met 19 november

  Net als andere jaren doet coöperatie DELA mee met GLOW. Metershoge lichtgevende mensachtige figuren omarmen het hoofdkantoor van DELA aan de Vestdijk in Eindhoven.

 • okt
  12
  2016

  DELA tekent overeenkomst met Greenleave om uitvaarten te verduurzamen

  Eindhoven, 12 oktober 2016 - Coöperatie DELA heeft als eerste landelijke speler in de uitvaartbranche een toetredingsovereenkomst getekend met GreenLeave. Deze stichting is gericht op de bevordering van duurzaamheid in de uitvaartbranche.

 • okt
  3
  2016

  DELA verkoopt woningen en participeert in woningfonds Amvest

  Coöperatie DELA gaat voor haar woningbeleggingen samenwerken met Amvest. DELA heeft besloten de komende jaren een omvangrijke positie op te bouwen in het Amvest Residential Core Fund (ARC Fund). In eerste instantie wordt voor € 121 miljoen de bij dochter DELA Vastgoed opgebouwde woningportefeuille in het ARC Fund ingebracht. Verder gaat DELA een commitment aan om ook de komende jaren te investeren in dit fonds. Hiermee geeft DELA invulling aan haar ambitie om het aandeel woningbeleggingen in de komende jaren fors uit te breiden.

DELA goededoelenfonds

Door samen iets goeds te doen voor een ander geven we het leven meer betekenis. Dat is het doel van het goededoelenfonds van coöperatie DELA. Het fonds steunt projecten waarin mensen met een beperking iets goeds doen voor een ander.

Lees meer

Werken bij DELA

Werken bij DELA is werken voor elkaar. Wil jij ook werken bij een betrokken, integer, ondernemend bedrijf?

Lees meer

Ons profiel

DELA is een coöperatie van ruim drie miljoen leden. Sinds onze oprichting in 1937 geldt: samen sta je sterker en kun je méér bereiken. Ons doel is om onze leden en hun families verder te helpen. Als lid van coöperatie DELA, kunt u meer betekenen voor uzelf en uw naasten.

Lees meer

Maatschappelijk verantwoord

DELA gelooft niet alleen in een waardig afscheid voor iedereen, maar vooral dat we er zijn voor elkaar. Deze verbondenheid impliceert dat wij maatschappelijk verantwoord moeten ondernemen.

Lees meer