• Overlijden melden 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Over coöperatie DELA

Chat met onze medewerkers

Laatste nieuws

 • nov
  16
  2018

  Verbinden van generaties tijdens GLOW

  Met collega’s uit het hele land en meer dan 40 ouderen en 25 jongeren van de Zonnebloem, is twee avonden gewandeld langs de route met de hoogtepunten van het lichtkunstfestival Glow. Net als andere jaren doet coöperatie DELA mee aan GLOW van 10 tot 17 november.

 • nov
  15
  2018

  Stand van zaken onderzoek

  Na de brede publiciteit over beweringen dat DELA vingerafdrukken zou vervalsen, heeft DELA, zoals aangekondigd, een onafhankelijk extern bureau gevraagd die beweringen te onderzoeken.

 • nov
  15
  2018

  Overeenstemming Van Abbe Stichting over Mariënhage

  De Henri van Abbe Stichting en coöperatie DELA zijn het met elkaar eens geworden over de bouwkundige ingrepen aan de Paterskerk. Het eerder ingestelde hoger beroep door de stichting, is hiermee van de baan. Steun van alle betrokken partijen

 • nov
  13
  2018

  Nieuwe DELA uitvaartkist

  Kaspersma Uitvaartkistenfabriek wordt de nieuwe leverancier voor de DELA uitvaartkist. Het Dokkumse bedrijf kwam als beste leverancier uit een tender. De deelnemers werden beoordeeld op basis van de selectiecriteria: prijs, kwaliteit en duurzaamheid.

DELA goededoelenfonds

Door samen iets goeds te doen voor een ander geven we het leven meer betekenis. Dat is het doel van het goededoelenfonds van coöperatie DELA. Het fonds steunt projecten waarin mensen met een beperking iets goeds doen voor een ander.

Lees meer

Werken bij DELA

Werken bij DELA is werken voor elkaar. Wil jij ook werken bij een betrokken, integer, ondernemend bedrijf?

Lees meer

Ons profiel

DELA is een coöperatie van ruim drie miljoen leden. Sinds onze oprichting in 1937 geldt: samen sta je sterker en kun je méér bereiken. Ons doel is om onze leden en hun families verder te helpen. Als lid van coöperatie DELA, kunt u meer betekenen voor uzelf en uw naasten.

Lees meer

Maatschappelijk verantwoord

DELA gelooft niet alleen in een waardig afscheid voor iedereen, maar vooral dat we er zijn voor elkaar. Deze verbondenheid impliceert dat wij maatschappelijk verantwoord moeten ondernemen.

Lees meer