• Overlijden melden 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Over coöperatie DELA

Chat met onze medewerkers

Laatste nieuws

 • jul
  17
  2017

  DELA neemt Belgische verzekeringsportefeuille Hooghenraed over

  Coöperatie DELA heeft overeenstemming bereikt met Hooghenraed Levensverzekeringen N.V. over overdracht van hun Belgische verzekeringsportefeuille.

 • jun
  19
  2017

  DELA initieert app om goed gesprek te voeren in laatste levensfase

  ‘Before you leave’ is een nieuwe app om persoonlijke gesprekken te voeren met mensen die weten dat ze op korte termijn komen te overlijden. De app is een initiatief van coöperatie DELA die eerder succes had met de campagne ‘Waarom wachten’. Deze campagne inspireerde Nederland om mooie woorden te delen. De app gaat nog een stapje verder, want die helpt bij het voeren van diepgaande gesprekken.

 • jun
  16
  2017

  Gedenkmoment en expositie bij jubileum crematorium Maaslanden

  Crematorium Maaslanden in Nieuwkuijk bestaat deze maand 30 jaar. Bij dat jubileum staat eigenaar coöperatie DELA op donderdag 29 juni op gepaste wijze stil door een gedenkmoment te houden. Daarnaast is er een foto-expositie in het crematorium.

 • jun
  12
  2017

  Congres ‘Zin in Uitvaart?!’

  Deskundigen uit praktijk en wetenschap over betekenisvol afscheid nemen

  Om haar 80-jarig bestaan te vieren organiseert coöperatie DELA in samenwerking met de Funeraire Academie het congres ‘Zin in Uitvaart?!’. Op 28 september buigen deskundigen uit wetenschap en praktijk zich een middag lang over de kennis en kunde die nodig is bij de uitvaart van nu.

DELA goededoelenfonds

Door samen iets goeds te doen voor een ander geven we het leven meer betekenis. Dat is het doel van het goededoelenfonds van coöperatie DELA. Het fonds steunt projecten waarin mensen met een beperking iets goeds doen voor een ander.

Lees meer

Werken bij DELA

Werken bij DELA is werken voor elkaar. Wil jij ook werken bij een betrokken, integer, ondernemend bedrijf?

Lees meer

Ons profiel

DELA is een coöperatie van ruim drie miljoen leden. Sinds onze oprichting in 1937 geldt: samen sta je sterker en kun je méér bereiken. Ons doel is om onze leden en hun families verder te helpen. Als lid van coöperatie DELA, kunt u meer betekenen voor uzelf en uw naasten.

Lees meer

Maatschappelijk verantwoord

DELA gelooft niet alleen in een waardig afscheid voor iedereen, maar vooral dat we er zijn voor elkaar. Deze verbondenheid impliceert dat wij maatschappelijk verantwoord moeten ondernemen.

Lees meer