DELA logo
 • Overlijden melden 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Over coöperatie DELA

Chat met onze medewerkers

Laatste nieuws

 • apr
  4
  2017

  DELA opent in november de deuren van het vernieuwde crematorium Rhijnhof

  De verbouwingswerkzaamheden in het crematorium Rhijnhof gaan maandag 3 april van start. Het crematorium ondergaat een grote metamorfose; het hele interieur krijgt een eigentijdse uitstraling en het gebouw wordt uitgebreid met een uitvaartcentrum met twee rouwkamers en een verzorgingsruimte. In november 2017 opent het vernieuwde crematorium de deuren.

 • mrt
  20
  2017

  Herinneren als ritueel groeit in populariteit

  Het ritueel om een overleden dierbare te herinneren, groeit in populariteit. Dat blijkt uit de bezoekersaantallen van speciale bijeenkomsten die uitvaartverzorger en – verzekeraar coöperatie DELA bijhoudt. De opkomst bij lichtjesavonden nam in één jaar met zeven procent toe. Ook de herinneringsbijeenkomsten bleken in trek.

 • mrt
  6
  2017

  Esther Kooistra verlaat DELA

  Per 1 april 2017 verlaat Esther Kooistra als manager DELA. Ze werkte ruim zeven jaar bij DELA, als laatste als manager van repatriëringsbedrijf Ouwerkerk International in Utrecht. Ze speelde daarnaast een belangrijke rol in nationale en internationale samenwerkingsverbanden in de uitvaartwereld.

 • mrt
  2
  2017

  Activiteiten Ouwerkerk International in andere handen

  De bedrijfsactiviteiten van Ouwerkerk International vallen sinds 1 maart 2017 onder de vlag van de Zorg Diensten Groep (ZDG). Het bedrijfspand, wagenpark en inventaris komen in handen van Verstraaten Staatsie Vervoer (VSV). Coöperatie DELA verkoopt dit bedrijfsonderdeel, dat repatriëringsactiviteiten uitvoert.

DELA goededoelenfonds

Door samen iets goeds te doen voor een ander geven we het leven meer betekenis. Dat is het doel van het goededoelenfonds van coöperatie DELA. Het fonds steunt projecten waarin mensen met een beperking iets goeds doen voor een ander.

Lees meer

Werken bij DELA

Werken bij DELA is werken voor elkaar. Wil jij ook werken bij een betrokken, integer, ondernemend bedrijf?

Lees meer

Ons profiel

DELA is een coöperatie van ruim drie miljoen leden. Sinds onze oprichting in 1937 geldt: samen sta je sterker en kun je méér bereiken. Ons doel is om onze leden en hun families verder te helpen. Als lid van coöperatie DELA, kunt u meer betekenen voor uzelf en uw naasten.

Lees meer

Maatschappelijk verantwoord

DELA gelooft niet alleen in een waardig afscheid voor iedereen, maar vooral dat we er zijn voor elkaar. Deze verbondenheid impliceert dat wij maatschappelijk verantwoord moeten ondernemen.

Lees meer