DELA logo
 • Overlijden melden 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Over coöperatie DELA

Chat met onze medewerkers

Laatste nieuws

 • mei
  23
  2017

  DELA voert nieuwe winstdelingsregeling in

  De Algemene Vergadering van coöperatie DELA boog zich zaterdag 20 mei over de invulling van de nieuwe winstdelingsystematiek voor het DELA UitvaartPlan. In 2016 besloot dit hoogste beslisorgaan, waarin leden het laatste woord hebben, om de systematiek aan te passen. Nu de plannen zijn gepresenteerd, kan de aanpassing vanaf 1 januari 2018 ook worden toegepast.

 • mei
  12
  2017
  Het risico van de DELA spaarverzekering is zeer klein

  DELA CoöperatiespaarPlan nu ook via Adviesbox

  Coöperatie DELA en Intersoftware maken het mogelijk om het DELA CoöperatiespaarPlan (spaarverzekering) te berekenen in Adviesbox. Daarmee komen zij tegemoet aan de wens van onafhankelijk financieel adviseurs, die advies over vermogen en geld opzijzetten willen meenemen in hun totaaladvies.

 • mei
  11
  2017

  Mogelijke vestiging crematorium Bemmel

  Coöperatie DELA wil een crematorium vestigen tussen Bemmel en Huissen. Het beoogde perceel ligt aan de Karstraat in Bemmel, tussen de A15 en de Lingewal. Direct omwonenden zijn uitgenodigd voor een informatiebijeenkomst.

 • mei
  3
  2017

  Zorg dat duurzaam ondernemen loont

  Coöperatie DELA ondersteunt oproep aan informateur

  Coöperatie DELA steunt een oproep aan de formerende partijen tot een duurzaam regeerakkoord dat duurzaam ondernemerschap beloont en zo groene, economische groei bevordert. CEO’s van vijftien bedrijven (DELA, Bavaria, BAM, Besi, BeterBed, Interface, Auping, KPN, Moonen Packaging, Meerlanden, PitPoint, Rockwool, Royal HaskoningDHV, Tauw en TBI) geven aan dat met de juiste wetgeving en stimuleringsmaatregelen bedrijven meer resultaten kunnen boeken en uitblinken in schone verantwoorde oplossingen. Het Nederlandse regeerakkoord kan daarmee een voorbeeld zijn in Europa.

DELA goededoelenfonds

Door samen iets goeds te doen voor een ander geven we het leven meer betekenis. Dat is het doel van het goededoelenfonds van coöperatie DELA. Het fonds steunt projecten waarin mensen met een beperking iets goeds doen voor een ander.

Lees meer

Werken bij DELA

Werken bij DELA is werken voor elkaar. Wil jij ook werken bij een betrokken, integer, ondernemend bedrijf?

Lees meer

Ons profiel

DELA is een coöperatie van ruim drie miljoen leden. Sinds onze oprichting in 1937 geldt: samen sta je sterker en kun je méér bereiken. Ons doel is om onze leden en hun families verder te helpen. Als lid van coöperatie DELA, kunt u meer betekenen voor uzelf en uw naasten.

Lees meer

Maatschappelijk verantwoord

DELA gelooft niet alleen in een waardig afscheid voor iedereen, maar vooral dat we er zijn voor elkaar. Deze verbondenheid impliceert dat wij maatschappelijk verantwoord moeten ondernemen.

Lees meer