• Overlijden melden - 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Over coöperatie DELA

Chat met onze medewerkers

Laatste nieuws

 • jan
  8
  2022

  DELA pleit voor tijdelijke versoepeling wettelijke termijn uitvaart

  meer tijd zorgt voor rust bij nabestaanden en vermindert de druk op de zorg en uitvaartbranche

  Doordat er meer mensen overleden dan andere jaren, wordt het steeds lastiger om de uitvaart te laten plaatsvinden binnen de wettelijke termijn van 6 werkdagen. Steeds vaker wordt er een verzoek om uitstel ingediend bij de gemeente. Daarom pleit DELA tijdens de pandemie voor een tijdelijke ontheffing van deze termijn. Meer tijd voor het regelen van de uitvaart zorgt voor rust bij nabestaanden en vermindert de druk op de zorg en de uitvaartondernemers.

DELA Fonds

Door samen iets goeds te doen voor een ander geven we het leven meer betekenis. Dat is het doel van het DELA Fonds van coöperatie. Het Fonds steunt projecten die voldoen aan de voorwaarden van ons thema ‘Verbinden van generaties'.

Lees meer

Werken bij DELA

Werken bij DELA is werken voor elkaar. Wil jij ook werken bij een betrokken, integer, ondernemend bedrijf?

Lees meer

Ons profiel

DELA is een coöperatie van ruim drie miljoen leden. Sinds onze oprichting in 1937 geldt: samen sta je sterker en kun je méér bereiken. Ons doel is om onze leden en hun families verder te helpen. Als lid van coöperatie DELA, kunt u meer betekenen voor uzelf en uw naasten.

Lees meer

Maatschappelijk verantwoord

DELA gelooft niet alleen in een waardig afscheid voor iedereen, maar vooral dat we er zijn voor elkaar. Deze verbondenheid impliceert dat wij maatschappelijk verantwoord moeten ondernemen.

Lees meer