Coöperatie DELA
  • Overlijden melden 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag
  • Inloggen

Uitvaart

Wanneer iemand van wie u houdt overlijdt, komt er veel op u af. In een korte tijd moet er van alles worden geregeld. Gelukkig staat u er niet alleen voor: onze uitvaartverzorgers helpen u om op een mooie en persoonlijke manier afscheid te nemen. Coöperatie DELA zorgt voor een gerust gevoel over de uitvaart: alles is goed geregeld.

Chat met onze medewerkers

Oriënteren

Denkt u eens na over uw uitvaartwensen. Juist tijdens het leven. Niet alleen voor uzelf, maar vooral voor uw nabestaanden..

Wat is mogelijk?

Niet één uitvaart is bij ons hetzelfde. Omdat iedereen uniek is. Iedereen verdient een persoonlijke uitvaart. Wat is er allemaal mogelijk?

Uitvaartverzekering

Wilt u dat uw nabestaanden geen zorgen hebben over onverwachte hoge uitvaartkosten. Verzeker uw uitvaartwensen met de uitvaartverzekering van DELA.

Ik moet een uitvaart regelen

U moet een uitvaart regelen. Er komt veel op u af. Wat is allemaal mogelijk, wat kunt u zelf doen en hoe helpt coöperatie DELA u hierbij?

Na de uitvaart

Coöperatie DELA helpt u de draad weer op te pakken. We ondersteunen u bij zaken die na het overlijden geregeld moeten worden.

Uitvaartwensen vastleggen

Als u nu uw uitvaartwensen vastlegt, biedt u uw nabestaanden straks houvast bij het regelen van uw uitvaart. U hoeft niet verzekerd te zijn bij coöperatie DELA.