• Overlijden melden 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Uitvaart

Wanneer iemand van wie u houdt overlijdt, komt er veel op u af. In een korte tijd moet er van alles worden geregeld. Gelukkig staat u er niet alleen voor: onze uitvaartverzorgers helpen u om op een mooie en persoonlijke manier afscheid te nemen. Coöperatie DELA zorgt voor een gerust gevoel over de uitvaart: alles is goed geregeld.

Chat met onze medewerkers

Direct een uitvaart regelen

Als marktleider hebben wij alle specialismes in huis om uw wensen voor, tijdens en na de uitvaart in te vullen. Ook als u niet of ergens anders verzekerd bent.

Lees meer

Oriënteren

Denkt u eens na over uw uitvaartwensen. Juist tijdens het leven. Niet alleen voor uzelf, maar vooral voor uw nabestaanden..

Lees meer

Uitvaartverzekering

Wilt u dat uw nabestaanden geen zorgen hebben over onverwachte hoge uitvaartkosten. Verzeker uw uitvaartwensen met de uitvaartverzekering van DELA.

Lees meer

Wat is mogelijk?

Niet één uitvaart is bij ons hetzelfde. Omdat iedereen uniek is. Iedereen verdient een persoonlijke uitvaart. Wat is er allemaal mogelijk?

Lees meer

Na de uitvaart

Coöperatie DELA helpt u de draad weer op te pakken. We ondersteunen u bij zaken die na het overlijden geregeld moeten worden.

Lees meer

Uitvaartwensen vastleggen

Als u nu uw uitvaartwensen vastlegt, biedt u uw nabestaanden straks houvast bij het regelen van uw uitvaart. U hoeft niet verzekerd te zijn bij coöperatie DELA.

Lees meer