• Overlijden melden - 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Alles over de uitvaart

Wanneer iemand van wie je houdt overlijdt, komt er veel op je af. In een korte tijd moet er van alles worden geregeld. Gelukkig sta je er niet alleen voor: onze uitvaartverzorgers helpen jou om op een mooie en persoonlijke manier afscheid te nemen. Coöperatie DELA zorgt voor een gerust gevoel over de uitvaart: alles is goed geregeld. Ook zonder verzekering.

Voor de uitvaart

Nadenken over de uitvaart geeft je houvast. Bekijk informatie die je hierbij kan helpen in de momenten voor de uitvaart. Inspiratie rondom het afscheid, inzicht in de kosten of alvast nadenken over wensen.

Rondom de uitvaart

Rondom het afscheid moet er veel worden geregeld. Dit doe je samen met de uitvaartverzorger. Hier vind je informatie rondom de uitvaart die je al kan helpen bij wat voorbereiding.

Een uitvaart regelen

Een uitvaart regelen is niet makkelijk. Zeker als je het nog nooit eerder hebt gedaan. Onze specialisten staan voor je klaar om de zorg uit handen te nemen en om alle vragen te beantwoorden.

Na de uitvaart

Ook na de uitvaart staan we voor je klaar. We organiseren bijeenkomsten om dierbare te herinneren, bieden nabestaandenzorg voor hulp na de uitvaart en hebben een uitgebreide collectie aan herinneringsproducten.

Chat met onze medewerkers