• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Na de uitvaart

Na de uitvaart is het verdriet nog vers en kan het moeilijk/lastig zijn om de laatste dingen rondom de uitvaart te moeten regelen. Hieronder lees je wat er nog moet gebeuren, maar ook hoe wij je kunnen helpen bij de rouwverwerking.

Wat te doen na een overlijden?

Na een overlijden heb je behoefte aan rust en overzicht, zodat je tijd hebt om te rouwen. Toch zijn er nog een aantal dingen die geregeld moeten worden. Om je hierbij te helpen, hebben we een overzicht gemaakt met de belangrijkste zaken.

Hulp van onze nabestaandenzorg

Na de uitvaart bieden we een luisterend oor en helpen we met het regelen van administratieve, financiële en juridische zaken. Samen bekijken we aan de hand van de persoonlijke situatie wat er allemaal moet gebeuren en waar je eventueel hulp kunt gebruiken.

Verschillende asbestemmingen

Weet je al wat je met de as van je dierbare wilt doen? Je kunt een urn met as bijvoorbeeld laten begraven of bijzetten in de urnenmuur van een crematorium. Je kunt de as ook verstrooien, thuis bewaren of laten verwerken in een persoonlijk sieraad.

Herdenkingsbijeenkomsten

Om je te helpen de herinneringen aan je dierbare levend te houden, organiseren we elk jaar herinneringsbijeenkomsten en Lichtjesavonden. Iedereen die een dierbare wil gedenken is welkom. Vaak gebruiken families de gelegenheid om dan meteen het graf of strooiveld te bezoeken. Meer informatie

Afhandeling van de kosten

Als wij de uitvaart verzorgen, nemen wij je zoveel mogelijk zorgen uit handen. Ook rondom de afhandeling van de kosten. Daarom krijg je van ons één overzichtelijke rekening. De uiteindelijke kosten zijn afhankelijk van de keuzes die je gemaakt hebt en of je dierbare een uitvaartverzekering had. Meer informatie