DELA logo
  • Overlijden melden 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Na de uitvaart

Tijdens de uitvaart moeten er veel keuzes worden gemaakt. Maar ook na de uitvaart moeten er nog veel zaken geregeld worden. Zoals de rekening van de uitvaart of het uitzoeken van een urn of grafsteen.

Chat met onze medewerkers

Afhandeling van de kosten

Wanneer DELA de uitvaart verzorgt, nemen wij u zorgen uit handen. Dat geldt ook voor de afhandeling van de kosten van de uitvaart. Leveranciers worden direct door ons betaald en u ontvangt van ons één rekening. Daarop staan de kosten die niet vanuit de verzekering vergoed of betaald kunnen worden.

Herinneringsproducten

Iedereen draagt zijn eigen herinneringen in zich mee. Maar misschien wilt u ook graag een aandenken aan een dierbare of een dierbaar moment. Iets dat u altijd bij u kunt dragen of thuis kunt neerzetten. Zoals een herdenkingssieraad, sculptuur of sierurn.

Nabestaandenzorg

Ná de uitvaart breekt vaak de moeilijkste tijd voor nabestaanden aan. Er moeten allerlei praktische, financiële, juridische en administratieve zaken geregeld worden. Een helpende hand is dan meer dan welkom.

Herinneringsbijeenkomst

Om u te helpen de herinneringen levend te houden ontvangt u binnen een jaar na de uitvaart van ons een uitnodiging voor een herinneringsbijeenkomst.

Praat mee op ons forum over dit onderwerp


Topic geopend op 4 mei 2016

Topic: Nazorg: wat moet er geregeld worden na de uitvaart?

Foxy: "Hier, en ook bij ander uitvaartverzorgers, wordt veel aandacht besteed aan de begrafenis/crematie. Zou het niet zinvol zijn om ook de nabestaanden te helpen met een groot aantal praktische zaken die daarna komen."

32 reacties

 

  • 040 260 16 36 Bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 20.00 uur, op vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.
  • 040 260 16 36 Bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 20.00 uur, op vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.