• Overlijden melden - 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Ervaringen van klanten over een uitvaart bij DELA

Het is fijn om van tevoren te weten hoe anderen onze verzekeringen, diensten en service ervaren. Daarom laten wij onze klanten graag zelf aan het woord. Bekijk hier de ervaringen en beoordelingen van nabestaanden.

Rated 5 van de 5 door uit een afscheid zoals mijn man ook was. Als zeer positief met alle vrijheid bij het invullen naar mijn wens waarvan ik weet dat mijn man dit zou hebben gewaardeerd
Datum plaatsing: 2020-01-22
Rated 5 van de 5 door uit Uitvaart broer Met veel respect is het allemaal gegaan !Veel beter dan 5jaar geleden Bij mijn overleden man destijds 5 jaar geleden waren er nachts twee heren om mijn man te verzorgen en zonder respect Ik had een klacht ingediend maar er niks meer over gehoord toen
Datum plaatsing: 2020-01-22
Rated 5 van de 5 door uit Mooi afscheid Voor de eerste keer contact gehad met DELA i.v.m. overlijden van mijn vader. Er moet heel veel gebeuren en er valt veel te regelen. Een groot gedeelte hiervan neemt de DELA voor zijn rekening. De uitvaartverzorger neemt de zorg uit handen, was een heel prettig persoon en hield goed in de gaten of alles volgens plan verliep. Een rots in de branding!
Datum plaatsing: 2020-01-22
Rated 5 van de 5 door uit Prachtig afscheid De uitvaart en alles wat er mee samenhing, werd prima verzorgd. De medewerkenden waren professioneel, hartelijk en dachten met ons mee.
Datum plaatsing: 2020-01-22
Rated 5 van de 5 door uit Zeer vriendelijke mensen. Altijd bereikbaar We zijn zeer tevreden over alles rondom de uitvaart. Vriendelijke mensen,altijd bereikbaar voor vragen,en goed meedenken. Ook op de dag zelf was alles goed geregeld!
Datum plaatsing: 2020-01-22
Rated 5 van de 5 door uit warme meelevende mensen Van het begin tot einde goed begeleid en verzord .
Datum plaatsing: 2020-01-21
Rated 5 van de 5 door uit Mooi afscheid Vanaf het moment van overlijden tot aan de tijd na de afscheidsdienst zijn wij ontzettend goed begeleid door de uitvaartverzorgster van Dela. Zij was betrokken, behulpzaam en vriendelijk. Daarnaast zorgen alle medewerkers van het uitvaartcentrum ervoor dat alles mogelijk is rondom het afscheid. Wij voelden ons zeer welkom in het uitvaartcentrum in Nijmegen.
Datum plaatsing: 2020-01-21
Rated 5 van de 5 door uit Warm afscheid Een dikke tien. Van begin tot einde was de uitvaart vriendelijk deskundig ondersteunend omringd door de mensen van de DELA.
Datum plaatsing: 2020-01-21
  • y_2020, m_1, d_23, h_18
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.4
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_0, tr_3423
  • loc_nl_NL, sid_uitvaartdienst, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_dela
  • bvseo_sdk, net_sdk, 0.0.0.57
  • CLOUD, getReviews, 0ms
  • REVIEWS, PRODUCT
Kinderen strooien bloemblaadjes over de kist tijdens de ceremonie

Een uitvaart naar wens zonder verzekering