• Overlijden melden - 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Ervaringen van klanten over een uitvaart bij DELA

Het is fijn om van tevoren te weten hoe anderen onze verzekeringen, diensten en service ervaren. Daarom laten wij onze klanten graag zelf aan het woord. Bekijk hier de ervaringen en beoordelingen van nabestaanden.

Rated 4 van de 5 door uit Mooi afscheid moeder Wij hebben mooi afscheid kunnen nemen van mijn dierbare moeder mede dankzij de goede begeleiding van Dela
Datum plaatsing: 2020-02-19
Rated 5 van de 5 door uit Ontzorgen tot en met! Onze ervaring met de uitvaartverzorger van DELA is meer dan prima. Fijn contact, denkt mee, ontzorgt en neemt daar waar nodig de touwtjes in handen. Hele goede ervaring!
Datum plaatsing: 2020-02-19
Rated 5 van de 5 door uit Zeer tevreden De uitvaartverzorger heeft alles rustig met ons doorgenomen en alles duidelijk uitgelegd. Hij liet subtiel merken wanneer wij iets bedacht hadden wat misschien niet zo slim was en hielp goed met alles. De volgende dagen kregen wij een andere uitvaartverzorger en ook zij was zeer betrokken en hielp ons heel goed. Tijdens de uitvaart heeft ze ook nog een paar mooie woorden gesproken en was verder op de achtergrond aanwezig en lette goed op dat alles goed ging. Wij zijn zeer tevreden over hoe alles is gegaan en begeleid.
Datum plaatsing: 2020-02-18
Rated 5 van de 5 door uit Geen zorgen bij een overlijden Bij het overlijden van onze moeder hebben wij de begrafenis ondernemer van de DELA op bezoek gehad, om de gehele uitvaart en alles eromheen te bespreken. Er werd goed met ons meegedacht en alles werd vastgelegd. De pastoor werd ingeschakeld en ook die dacht goed met ons mee. Er werd gevraagd wat voor soort plechtigheid wij voor moeder wilden hebben, hoe het moest gaan en om zo'n goed mogelijk beeld van onze moeder tijdens de plechtigheid te schetsen, hebben we allemaal ons verhaal over moeder tijdens in leven zijn van haar gedaan. Wij kunnen niet anders zeggen, dat de begrafenis van A tot Z perfect door de DELA verzorgd werd en de pastoor heeft moeder in haar plechtigheid zo neer kunnen zetten, zoals moeder daadwerkelijk ook tijdens haar in leven zijn was. De familie dankt de DELA dan ook voor een geweldig goed verzorgd uitvaart. Wij danken ook het personeel van Rosorum te Zevenaar voor het ontvangst en alle goede zorgen tijdens het afscheid nemen en tijdens de plechtigheid.
Datum plaatsing: 2020-02-18
Rated 4 van de 5 door uit Afscheid We zijn heel tevreden over het afscheid wat wij hebben gehad. De ruimte voor persoonlijke inbreng en het meedenken heeft ons geholpen
Datum plaatsing: 2020-02-18
Rated 5 van de 5 door uit Ingetogen en warm De compassie waarmee elke medewerker zijn/haar taken uitvoert is hartverwarmend en geeft heel veel troost.
Datum plaatsing: 2020-02-18
Rated 5 van de 5 door uit Een heelmooi afscheid Heb helaas de laatste 3 jaar diverse DELA uitvaarten moeten/mogen meemaken en was bij allen zeer onder de indruk. Ook de laatste van mijn echtgenote.
Datum plaatsing: 2020-02-17
Rated 5 van de 5 door uit Mooi persoonlijk afscheid Veel vriendelijkheid en alle medewerking voor al onze wensen
Datum plaatsing: 2020-02-17
  • y_2020, m_2, d_20, h_13
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.5
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_0, tr_3519
  • loc_nl_NL, sid_uitvaartdienst, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_dela
  • bvseo_sdk, net_sdk, 0.0.0.57
  • CLOUD, getReviews, 15ms
  • REVIEWS, PRODUCT
Kinderen strooien bloemblaadjes over de kist tijdens de ceremonie

Een uitvaart naar wens zonder verzekering