• Overlijden melden - 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Ervaringen van klanten over een uitvaart bij DELA

Het is fijn om van tevoren te weten hoe anderen onze verzekeringen, diensten en service ervaren. Daarom laten wij onze klanten graag zelf aan het woord. Bekijk hier de ervaringen en beoordelingen van nabestaanden.

Rated 4 van de 5 door uit Waardevol Van het begin tot het eind is er mee gedacht over onze wensen. En kon er ook voldaan worden aan onze wensen. Alle medewerkers hebben ieder voor zijn / haar aandeel moeite, inzet en professionaliteit getoond aan ons. Daardoor hebben zij er mede een bijdrage aan geleverd dat het een heel waardevol afscheid is geworden.
Datum plaatsing: 2019-10-17
Rated 5 van de 5 door uit Zeer mooi afscheid Zeer intens maar door de goede begeleiding kom je door deze zware dagen heen.
Datum plaatsing: 2019-10-16
Rated 5 van de 5 door uit Mooi afscheid Wij zijn enorm goed begeleid vanaf de binnenkomst van de uitvaartbegeleidster, tot na de crematie. Zelfs na een week werd er nog door haar gebeld, hoe het met mij ging. Ze nam echt de tijd voor mij, had tips en adviezen. Het voelde voor mij als een warm bad.
Datum plaatsing: 2019-10-16
Rated 4 van de 5 door uit Een mooi afscheid Je maakt niet gauw een crematie/begrafenis in de directe familie mee. Heb het dan ook als zeer prettig ervaren dat medewerkers best veel uit handen hebben genomen. Altijd heel vriendelijk en met respect behandeld.
Datum plaatsing: 2019-10-15
Rated 5 van de 5 door uit Mevr. Een en al lof voor onze uitvaartverzorger een man met de gepaste afstand waar nodig maar absoluut warm en inlevend als wij dat nodig hadden een heerlijk nuchter maar warme persoonlijkheid.
Datum plaatsing: 2019-10-15
Rated 5 van de 5 door uit Een warm en liefdevol afscheid Ondanks het grote verdriet. een goed gevoel, het was een warm en liefdevol afscheid.
Datum plaatsing: 2019-10-15
Rated 5 van de 5 door uit Mooi afscheid! Geweldige service, goed inlevingsvermogen, geduld, deskundig, *goede adviezen
Datum plaatsing: 2019-10-15
Rated 5 van de 5 door uit waanzinnig mooi afsceid super goed geregeld Aan iedereen aan te raden om met Dela een waardig en mooi afscheid van je dierbaren te doen
Datum plaatsing: 2019-10-15
  • y_2019, m_10, d_19, h_19
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.13
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_0, tr_3224
  • loc_nl_NL, sid_uitvaartdienst, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_dela
  • bvseo_sdk, net_sdk, 0.0.0.57
  • CLOUD, getReviews, 16ms
  • REVIEWS, PRODUCT
Kinderen strooien bloemblaadjes over de kist tijdens de ceremonie

Een uitvaart naar wens zonder verzekering