• Overlijden melden 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Ervaringen van klanten over een uitvaart bij DELA

Het is fijn om van tevoren te weten hoe anderen onze verzekeringen, diensten en service ervaren. Daarom laten wij onze klanten graag zelf aan het woord. Bekijk hier de ervaringen en beoordelingen van nabestaanden.

Rated 5 van de 5 door uit Het was een mooie afscheid Het was goed ben goed begeleid en er is mee gedacht ik ben zeer tevreden
Datum plaatsing: 2019-04-16
Rated 5 van de 5 door uit Geweldig goed Dela heeft mij op perfecte wijze geholpen met het regelen in die eerste week, vanaf het overlijden tot en met de crematie. Ik ben ook erg dankbaar voor de respectvolle manier waarop Dela werkt en haar klanten benadert, juist in een zeer moeilijke tijd.heel hartelijk dank hiervoor.
Datum plaatsing: 2019-04-15
Rated 4 van de 5 door uit Geboorte-verjaardag afscheid genomen van onze Pa Snelle, vriendelijke, professionele service van alle betrokkenen. Waar wij als familie heel blij en dankbaar voor zijn.
Datum plaatsing: 2019-04-15
Rated 5 van de 5 door uit Mooi afscheid De uitvaartmedewerkster van Dela was lief en empatisch zonder ook maar één moment haar professionaliteit uit het oog te verliezen. Alles kon en was bespreekbaar en waar mogelijk werd aan alle wensen tegemoet gekomen. Ze kwam al haar afspraken na: als ze zei dat ze zou terugbellen of -mailen dan deed ze dat, en als er iets geregeld zou worden werd het geregeld. En tussen al het geregel van de uitvaart door had ze ook oog voor ons verdriet en hield ze daar rekening mee.
Datum plaatsing: 2019-04-15
Rated 5 van de 5 door uit Dankbaar Dank zij de Dela hoefden wij zelf niet te bedenken wat er gedaan moest worden. Zij hebben ons zeer kundig, vriendelijk, empatisch ons door het hele proces begeleid. Wij konden daardoor met de familie samen zijn en geen zorgen te hebben over de begrafenis en bijkomende zaken. Wij zijn hier heel dankbaar voor.
Datum plaatsing: 2019-04-15
Rated 5 van de 5 door uit Mooi afscheid, goed geregeld De uitvaart is door de contactpersoon prima geregeld. Door het continue overleg waren er geen onaangename verassingen.
Datum plaatsing: 2019-04-15
Rated 4 van de 5 door uit Crematie moeder Wij hebben de hele weg van overlijden van Moeder tot aan de crematie van Moeder mede door de hulp van de uitvaartverzorger als ontzegt ervaren. En dat vonden wij zeer prettig.
Datum plaatsing: 2019-04-15
Rated 5 van de 5 door uit Perfect geregeld Alles was naar onze tevredenheid geregeld en er werd goed met onze wensen rekening gehouden.
Datum plaatsing: 2019-04-14
  • y_2019, m_4, d_19, h_23
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.12
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_0, tr_2789
  • loc_nl_NL, sid_uitvaartdienst, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_dela
  • bvseo_sdk, net_sdk, 0.0.0.57
  • CLOUD, getReviews, 0ms
  • REVIEWS, PRODUCT
Kinderen strooien bloemblaadjes over de kist tijdens de ceremonie

Een uitvaart naar wens zonder verzekering