• Overlijden melden - 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Ervaringen van klanten over een uitvaart bij DELA

Het is fijn om van tevoren te weten hoe anderen onze verzekeringen, diensten en service ervaren. Daarom laten wij onze klanten graag zelf aan het woord. Bekijk hier de ervaringen en beoordelingen van nabestaanden.

Rated 5 van de 5 door uit Heel mooi en waardig afscheid De medewerkster was zeer betrokken ik kon haar al van een half jaar geleden ik zou haar bij iedereen aanraden
Datum plaatsing: 2020-04-03
Rated 5 van de 5 door uit Waardig afscheid de prachtige nieuwe ambiance van de familiekamer en aula van begraafplaats Nieuw Eyckenduinen heeft mij bijzonder goed gedaan!
Datum plaatsing: 2020-04-03
Rated 4 van de 5 door uit Uitvaart Mw. Geijen Wij hebben door het corona virus geen uitvaart gehad iedereen moeten afzeggen en wij als kinderen ziek of kontact gehad dus in stilte gecremeerd.
Datum plaatsing: 2020-04-02
Rated 4 van de 5 door uit Mooi ingetogen afscheid De hele uitvaart zelf vorm kunnen geven van kaartontwerp tot muziek.
Datum plaatsing: 2020-04-02
Rated 4 van de 5 door uit Compleet ontzorgt We waren erg verdrietig, maar DELA heeft het goed opgepakt, meelevend, behulpzaam en goede begeleiding.
Datum plaatsing: 2020-04-02
Rated 5 van de 5 door uit mooi afscheid in moeilijke tijd Een waardig afscheid in deze moeilijke tijd met het Coronavirus. Nemen alle tijd en zijn duidelijk over wat er gaat gebeuren.
Datum plaatsing: 2020-04-01
Rated 5 van de 5 door uit Mooi en intiem afscheid alles was fijn en snel geregeld het is een mooi afscheid geworden ondanks alle Corona beperkingen
Datum plaatsing: 2020-04-01
Rated 5 van de 5 door uit Mooi afscheid Heel mooi en verzorgd al zitten we in een bizarre tijd met heel veel regeltjes.
Datum plaatsing: 2020-04-01
  • y_2020, m_4, d_4, h_15
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.5
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_0, tr_3655
  • loc_nl_NL, sid_uitvaartdienst, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_dela
  • bvseo_sdk, net_sdk, 0.0.0.57
  • CLOUD, getReviews, 31ms
  • REVIEWS, PRODUCT
Kinderen strooien bloemblaadjes over de kist tijdens de ceremonie

Een uitvaart naar wens zonder verzekering