• Overlijden melden - 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Ervaringen van klanten over een uitvaart bij DELA

Het is fijn om van tevoren te weten hoe anderen onze verzekeringen, diensten en service ervaren. Daarom laten wij onze klanten graag zelf aan het woord. Bekijk hier de ervaringen en beoordelingen van nabestaanden.

Rated 5 van de 5 door uit Betrokken en vriendelijk Betrokken, meedenkend en vriendelijk en een mooi afscheid gehad.
Datum plaatsing: 2021-02-20
Rated 3 van de 5 door uit Had beter gekunt De crematie dienst is prima verlopen vooral te danken aan de familie. Wij hadden gekozen voor een digitale rouwbrief met link voor live stream. Onze Dela begeleider had hier duidelijk niet veel ervaring mee. Wij hebben hem herhaaldelijk moeten wijzen op verbeteringen in de digitale rouwbrief. Voor Dela zouden digitale rouwbrieven en mogelijk gedenkprentjes een nieuwe veilige dienst van Dela kunnen zijn vooral in deze Corona tijdperk. En als eind resultaat een veel goedkopere dienst voor al hun klanten.
Datum plaatsing: 2021-02-16
Rated 4 van de 5 door uit mooie afscheid Wij zijn heel goed begeleidt van a tot z door dhr. T. Koelink met heel veel geduld.
Datum plaatsing: 2021-02-09
Rated 4 van de 5 door uit Keurige verzorging Keurige verzorging door alle berokkenen van DELA, dus ook alle mensen van het mortuarium en het crematorium.
Datum plaatsing: 2021-02-08
Rated 5 van de 5 door uit Uitstekende hulp en een mooi afscheid De hulp en begeleiding vanuit DELA was prima. In een gecompliceerde situatie heb ik heel goed kunnen samenwerken met de uitvaartverzorger.
Datum plaatsing: 2021-02-08
Rated 5 van de 5 door uit Het afscheid was mooi We zijn erg goed en liefdevol begeleid door de uitvaart medewerkster
Datum plaatsing: 2021-02-03
Rated 5 van de 5 door uit Persoonlijk afscheid Ondanks de Corna-beperkingen hebben we Pa toch een persoonlijk afscheid kunnen geven zoals hij dat zelf gewild zou hebben. De persoonlijke begeleiding en het meedenken van de uitvaarrtverzorging heeft hier een grote rol gespeeld.
Datum plaatsing: 2021-02-02
Rated 5 van de 5 door uit Mooi afscheid Vanaf het eerste contact met de uitvaartbegeleider voelde dat goed, dit is nader hand ook nog eens bevestigd door het grote inlevingsvermogen, het mee denken, voorstellen doen/suggesties. Voor de plechtigheid iedere dag heeft zij contact opgenomen als steun om mij in deze moeilijke zware tijd te ondersteunen, zodat ik geen zaken vergat. En ook na de plechtigheid contact opgenomen voor sterkte en indien nodig mocht zijn kan ik haar altijd contacten.
Datum plaatsing: 2021-02-02
  • y_2021, m_4, d_9, h_17
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.14
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_0, tr_4503
  • loc_nl_NL, sid_uitvaartdienst, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_dela
  • bvseo_sdk, net_sdk, 0.0.0.129
  • CLOUD, getReviews, 16ms
  • REVIEWS, PRODUCT
Kinderen strooien bloemblaadjes over de kist tijdens de ceremonie

Een uitvaart naar wens zonder verzekering