• Overlijden melden - 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Ervaringen van klanten over een uitvaart bij DELA

Het is fijn om van tevoren te weten hoe anderen onze verzekeringen, diensten en service ervaren. Daarom laten wij onze klanten graag zelf aan het woord. Bekijk hier de ervaringen en beoordelingen van nabestaanden.

Rated 5 van de 5 door uit Mooi en waardig afscheid Als nabestaande ben je er met je hoofd natuurlijk niet helemaal bij. Dela, en dan met name de uitvaartconsulente en de uitvaartleidster hebben aan alles gedacht en tot in de puntjes verzorgt. Er kon ook de dagen na het bezoek van de consulente nog veel aangepast worden. Hierdoor is het een zeer mooi afscheid geworden!
Datum plaatsing: 2019-11-15
Rated 5 van de 5 door uit heel mooi afscheid tot in de puntjes verzorgd en hele goede persoonlijke begeleiding
Datum plaatsing: 2019-11-14
Rated 5 van de 5 door uit Uitstekend verzorgd alles. Ik heb alles wat rondom en tijdens de crematie als erg positief ervaren.
Datum plaatsing: 2019-11-13
Rated 5 van de 5 door uit Mooi afscheid Na het overlijden van mijn vader contact gezocht met Dela, binnen een paar uur was uitvaarverzorger bij ons om alles tot in de puntjes te regelen. Ook zaken waar je niet aan denkt. Dit maakte dat het een mooi afscheid is geworden.
Datum plaatsing: 2019-11-13
Rated 5 van de 5 door uit Geen uitvaart verzekering Mijn mkoeder had geen uitvaart verzekering, de vrouw die mij telefonisch heeft geholpen met alle uitleg heeft dit met veel respect gedaan en goed meegedacht om het tot een mooi afscheid te laten komen. Bij de dela in Veldhoven werkte ook hele lieve mensen . Toen mijn moeder overleed en opgehaald werd thuis werd dit met zoveel respect gedaan echt prachtig, ze liepen zelfs mee tot het einde vd straat voor de auto met ons mam erin ... Toen ze uit haar bed werd gehaald werd het bed opgemaakt en er een bloem geplaatst echt zo mooi! Dit heeft ons geholpen in de zware tijd. Bedankt aan alle mensen vd dela top!
Datum plaatsing: 2019-11-12
Rated 5 van de 5 door uit Er zijn als het nodig is. Een en al gepaste behulpzaamheid, ook midden in de nacht !.
Datum plaatsing: 2019-11-12
Rated 5 van de 5 door uit Precies wat ik wilde Ik wilde de uitvaart buiten de stad toen voor mijn vriend naar waar zijn ouders begraven zijn. Ik wist precies wat ik wilde en dat kon ook allemaal. Karin was erg betrokken. Fijn vond ik dat. Ook fijne hulp van de nabestaanden desk gehad. Bedankt karin, bart en linda.
Datum plaatsing: 2019-11-12
Rated 5 van de 5 door uit Mooi afscheid Wij hebben de Dela vertrouweling als zeer positief ervaren
Datum plaatsing: 2019-11-12
  • y_2019, m_11, d_17, h_13
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.2
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_0, tr_3292
  • loc_nl_NL, sid_uitvaartdienst, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_dela
  • bvseo_sdk, net_sdk, 0.0.0.57
  • CLOUD, getReviews, 16ms
  • REVIEWS, PRODUCT
Kinderen strooien bloemblaadjes over de kist tijdens de ceremonie

Een uitvaart naar wens zonder verzekering