• Overlijden melden - 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Ervaringen van klanten over een uitvaart bij DELA

Het is fijn om van tevoren te weten hoe anderen onze verzekeringen, diensten en service ervaren. Daarom laten wij onze klanten graag zelf aan het woord. Bekijk hier de ervaringen en beoordelingen van nabestaanden.

Rated 5 van de 5 door uit Prachtig afscheid! Zij hebben alle zorgen voor mij uit handen genomen!
Datum plaatsing: 2019-08-21
Rated 5 van de 5 door uit Een goede uitvaart Van een zeer hoge kwaliteit uitvaart en een goede begeleiding.
Datum plaatsing: 2019-08-20
Rated 4 van de 5 door uit Mooi en goed verzorgd afscheid Prijs lijkt aan de hoge kant i.v.m. het sobere afscheid!
Datum plaatsing: 2019-08-20
Rated 5 van de 5 door uit Precies zoals wij de uitvaart in gedachten hadden! er word in een verdrietige tijd op een respectvolle en kundige wijze zorg overgenomen. Hierdoor kijken wij terug op een mooi warm afscheid.
Datum plaatsing: 2019-08-20
Rated 5 van de 5 door uit Mooi afscheid Professioneel, empatisch vermogen, goede nazorg, komt afspraken na
Datum plaatsing: 2019-08-20
Rated 4 van de 5 door uit Alles volgens afspraak uitgevoerd. Goed, maar wel erg verdrietig en druk met het regelen van de bijzaken, die op je afkomen.
Datum plaatsing: 2019-08-19
Rated 5 van de 5 door uit mooie plechtigheid fantasies geregeld goed gedaan allemaal en allemaal erg meelevend
Datum plaatsing: 2019-08-19
Rated 5 van de 5 door uit Mooi persoonlijk afscheid Dankzij de medewerkers van Dela zijn we tot een hele mooie afscheidsdienst gekomen waar we graag aan terugdenken. De samenwerking met de medewerkers van Dela was heel prettig. We waarderen hun inlevingsvermogen, begrip, professionaliteit en flexibiliteit. We mochten dag en nacht bellen, appen en mailen met onze vragen. Het was een hele fijne samenwerking in een verdrietige tijd. Dat heeft ons erg gesteund.
Datum plaatsing: 2019-08-19
  • y_2019, m_8, d_23, h_24
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.13
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_0, tr_3103
  • loc_nl_NL, sid_uitvaartdienst, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_dela
  • bvseo_sdk, net_sdk, 0.0.0.57
  • CLOUD, getReviews, 15ms
  • REVIEWS, PRODUCT
Kinderen strooien bloemblaadjes over de kist tijdens de ceremonie

Een uitvaart naar wens zonder verzekering