• Overlijden melden 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Ervaringen van klanten over een uitvaart bij DELA

Het is fijn om van tevoren te weten hoe anderen onze verzekeringen, diensten en service ervaren. Daarom laten wij onze klanten graag zelf aan het woord. Bekijk hier de ervaringen en beoordelingen van nabestaanden.

Rated 5 van de 5 door uit zeer mooi afscheid alles zeer goed geregeld iedereen van dela hartelijk bedankt
Datum plaatsing: 2018-12-16
Rated 5 van de 5 door uit prima geregeld warme vakbekwame contacten , afhandeling en goede nazorg
Datum plaatsing: 2018-12-15
Rated 5 van de 5 door uit Warm en mooi Wij hebben het samen regelen en begeleiden als heel warm en persoonlijk ervaren.
Datum plaatsing: 2018-12-15
Rated 5 van de 5 door uit waardig en respectvol deze zware periode heeft Dela ervoor gezorgd dat alles precies op de juiste plek viel, de uitvaart was respectvol en heel erg mooi, het harde werk van Dela kon je er aan afzien, mijn partner zou trots zijn . Heel Veel Dank
Datum plaatsing: 2018-12-14
Rated 5 van de 5 door uit Respectvol en mooi afscheid, geheel volgens wens. De uitvaart van mijn zus werd naar volle tevredenheid, en vakkundig uitgevoerd
Datum plaatsing: 2018-12-12
Rated 5 van de 5 door uit Liefdevolle behandeling Door de liefdevolle behandeling op alle fronten is het ons gelukt een mooi en persoonlijk afscheid te realiseren, zonder dat we ons zelf over de kop hoefden te werken. Er werd naar ons geluisterd, meegedacht en op de juiste manier ingesprongen.
Datum plaatsing: 2018-12-12
Rated 5 van de 5 door uit Mooi afscheid Bij de regeling van de uitvaart meedenkend. Verzorgd en flexibel en vooral gastvrij.
Datum plaatsing: 2018-12-12
Rated 5 van de 5 door uit Mooi afscheid Vanaf het begin dat ik contact had met de DELA tot aan de nabestaandenzorg was alles zeer goed geregeld.
Datum plaatsing: 2018-12-12
  • y_2018, m_12, d_17, h_16
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.9
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_0, tr_2438
  • loc_nl_NL, sid_uitvaartdienst, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_dela
  • bvseo_sdk, net_sdk, 0.0.0.57
  • CLOUD, getReviews, 0ms
  • REVIEWS, PRODUCT
Kinderen strooien bloemblaadjes over de kist tijdens de ceremonie

Een uitvaart naar wens zonder verzekering