• Overlijden melden 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Ervaringen van klanten over een uitvaart bij DELA

Het is fijn om van tevoren te weten hoe anderen onze verzekeringen, diensten en service ervaren. Daarom laten wij onze klanten graag zelf aan het woord. Bekijk hier de ervaringen en beoordelingen van nabestaanden.

Rated 5 van de 5 door uit mooi afscheid de uitvaart van mijn moeder was perfect, zelfs de op het laatst genomen beslissingen werd geprobeerd gehoor aan te geven en met succes. perfect. ikzelf vind het jammer dat ik de personen die dit mogelijk hebben gemaakt niet bij naam kan noemen, maar ik ben blij dat DELA deze mensen in dienst heeft.
Datum plaatsing: 2018-12-06
Rated 5 van de 5 door uit Gepast afscheid De uitvaart was op zaterdagavond en ondanks dit tijdstip was iedereen van DELA zeer gastvrij, betrokken en respectvol. De persoonlijke benadering van de dienstbegeleidster heeft ons in een zeer positieve zin aangegrepen en gaf iedereen in de familie een rustig en fijn gevoel.
Datum plaatsing: 2018-12-05
Rated 5 van de 5 door uit Afscheid naar wens We zijn heel tevreden, alles was perfect geregeld, de medewerker stond ons met raad en daad bij. Chapeau!
Datum plaatsing: 2018-12-05
Rated 5 van de 5 door uit Respectvol en waardig afscheid De uitvaart was prachtig! Alles precies naar mijn vaders wens. Wij voelen ons dankbaar!
Datum plaatsing: 2018-12-04
Rated 5 van de 5 door uit mooi afscheid wij zijn zeer tevreden over de medewerker van dela die ons heeft aangehoord wat onze wensen waren voor de uitvaart. Alles was tot in de puntjes verzorgd en na de uitvaart hadden wij nog enkele vragen inzake het overbrengen van de as naar het kerkhof. De medewerker heeft ons ook hierbij goed geadviseerd en geholpen.
Datum plaatsing: 2018-12-04
Rated 4 van de 5 door uit Zelf invulling afscheid UItstekende begeleiding en door persoonlijke invulling een mooi afscheid.
Datum plaatsing: 2018-12-03
Rated 5 van de 5 door uit Warm en respectvol afscheid De begeleiding van de Dela tot en met de hele uitvaartdienst was voor ons een enorme steun. Wij hadden nergens zorgen over, werden overal in geadviseerd op een manier die bij ons gezin paste. Onze oprechte dank daarvoor.
Datum plaatsing: 2018-12-03
Rated 5 van de 5 door uit keurige vezorging. alles duidelijk uigelegd alles is naar wens uitgevoerd. van te voren een nette offerte en wordt er ook duidelijk aangegeven wat exstra is. Er wordt zeker niet opgedrongen om exstra kosten te maken. De nabestaanden beslissen zelf wat ze willen. Er worden geen verkooppraatjes gedaan.
Datum plaatsing: 2018-12-03
  • y_2018, m_12, d_8, h_1
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.9
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_0, tr_2423
  • loc_nl_NL, sid_uitvaartdienst, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_dela
  • bvseo_sdk, net_sdk, 0.0.0.57
  • CLOUD, getReviews, 16ms
  • REVIEWS, PRODUCT
Kinderen strooien bloemblaadjes over de kist tijdens de ceremonie

Een uitvaart naar wens zonder verzekering