• Overlijden melden - 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Ervaringen van klanten over een uitvaart bij DELA

Het is fijn om van tevoren te weten hoe anderen onze verzekeringen, diensten en service ervaren. Daarom laten wij onze klanten graag zelf aan het woord. Bekijk hier de ervaringen en beoordelingen van nabestaanden.

Rated 5 van de 5 door uit afscheid was mooi en netjes geregeld Alles was goed geregeld, de uitleg de papieren de uitvaart
Datum plaatsing: 2020-07-31
Rated 5 van de 5 door uit Een waardig en persoonlijk afscheid Ondanks de beperkingen door het coronavirus regelde de uitvaartleider alles snel en deskundig. Ook haar betrokkenheid en hulpvaardigheid gaven ons als nabestaanden veel steun. Het afscheid van mijn vader was warm en persoonlijk. DELA maakte dat mede mogelijk.
Datum plaatsing: 2020-07-31
Rated 5 van de 5 door uit Mooi afscheid Alles wordt van je geregeld hoeft niets te doen Gewoon top
Datum plaatsing: 2020-07-30
Rated 5 van de 5 door uit Mooi afscheid. Mooi afscheid, intiem en warm door aanwezigheid an alleen familie en warme locatie. Er ging warmte en betrokkenheid uit van de medewerkers en alles was perfect verzorgd.
Datum plaatsing: 2020-07-30
Rated 5 van de 5 door uit Mooi afscheid Zeer betrokken medewerkers Mijn moeder was erg goed verzekerd en ook dat neemt veel zorgen weg. De aandacht en de zorg was hartverwarmend en precies wat wij nodig hadden.
Datum plaatsing: 2020-07-30
Rated 5 van de 5 door uit Alle wensen zijn meer dan volbracht Dela, een dikke 10. Geen enkel minpunt. Alles perfect verlopen en een zeer fijne persoonlijke uitvaartbegeleider!!!!
Datum plaatsing: 2020-07-30
Rated 5 van de 5 door uit Mooie uitvaart, snel en goed geregeld In de heftige periode voor de uitvaart zijn wij door de uitvaartverzorgster prima begeleid. Hierdoor hebben wij passend afscheid kunnen nemen.
Datum plaatsing: 2020-07-30
Rated 5 van de 5 door uit Uitvaart vader Super geregeld. Nazorg super . Begeleiding prima geregeld.
Datum plaatsing: 2020-07-30
  • y_2020, m_8, d_4, h_15
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.10
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_0, tr_4001
  • loc_nl_NL, sid_uitvaartdienst, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_dela
  • bvseo_sdk, net_sdk, 0.0.0.129
  • CLOUD, getReviews, 16ms
  • REVIEWS, PRODUCT
Kinderen strooien bloemblaadjes over de kist tijdens de ceremonie

Een uitvaart naar wens zonder verzekering