• Overlijden melden - 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Ervaringen van klanten over een uitvaart bij DELA

Het is fijn om van tevoren te weten hoe anderen onze verzekeringen, diensten en service ervaren. Daarom laten wij onze klanten graag zelf aan het woord. Bekijk hier de ervaringen en beoordelingen van nabestaanden.

Rated 5 van de 5 door uit Respectvol De manier waarop Uw medewerkers handelen en verzorgen is zoveel meer dan gewoon even het werk doen..
Datum plaatsing: 2020-09-21
Rated 5 van de 5 door uit Mijn mooiste ster is niet weg hij is mijn vlinder Toen mijn zoontje helaas overleden geboren werd. Stond dela al snel voor ons klaar de volgende dag om 10.00. Wij kregen echt een geweldige mevrouw toegewezen. Lief en zorgzaam. Na vele contact met haar vroeg ik haar over het rouwbezoek. Ze vroeg waneer ik wilde. Ik zij als grap elke dag want ik misde hem al ( hij was toen al na een dela locatie). Nou zeg ze dat kan hoor elke dag om 15.00. Ik sprong een gat in de lucht van serieus ja echt graag. Dank zij haar had ik toch wat meer tijd met me zoontje en ik zal haar daar voor eeuwig dankbaar voor zijn. Lieve lieve dela medewerker dank je wel voor alles. Liefs een vlinder moeder❤
Datum plaatsing: 2020-09-21
Rated 5 van de 5 door uit Geheel ontzorgd Uitvaartleider heeft op een zeer prettige, persoonlijke manier alles voor ons geregeld, het is een prachtige uitvaart geworden, geheel naar wens van mijn man
Datum plaatsing: 2020-09-21
Rated 4 van de 5 door uit mooi en waardig afscheid, volledig naar de wens De uitvaartverzorgster, heeft ons vanaf het begin bijstaan in deze moeilijke periode, zij was een echte steun en we konden volledig op haar vertrouwen. ze stond ons bij met raad en hielp mee zodat het een heel mooi en waardig afscheid werd. Het werd een persoonlijke uitvaart, zoals wij, familie, deze voor ogen hadden. Bedankt hiervoor!
Datum plaatsing: 2020-09-19
Rated 5 van de 5 door uit Dankbaar Kan alleen maar dankbaar zijn voor de enorm goede begeleiding. Meelevend maar ook professioneel en meedenkend waardoor een hoop uit handen wordt genomen.
Datum plaatsing: 2020-09-19
Rated 5 van de 5 door uit Prima uitvaartverzekering Goede, bekwame begeleiding door het hele proces met finesse in de moeilijke rouwverwerking. Fijn dat de lasten hierdoor verlicht worden
Datum plaatsing: 2020-09-18
Rated 5 van de 5 door uit Goed geregeld Het eerste contact werd goed opgepikt en vlot doorgeleid naar een uitvaartverzorger. Deze maakte ook snel in overleg een afspraak.
Datum plaatsing: 2020-09-18
Rated 5 van de 5 door uit Meelevend Wij, de nabestaanden, zijn uitstekend respectvol behandeld door de uitvaart begeleidster. Niets dan lof.
Datum plaatsing: 2020-09-18
  • y_2020, m_9, d_22, h_15
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.12
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_0, tr_4128
  • loc_nl_NL, sid_uitvaartdienst, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_dela
  • bvseo_sdk, net_sdk, 0.0.0.129
  • CLOUD, getReviews, 15ms
  • REVIEWS, PRODUCT
Kinderen strooien bloemblaadjes over de kist tijdens de ceremonie

Een uitvaart naar wens zonder verzekering