• Overlijden melden 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Ervaringen van klanten over een uitvaart bij DELA

Het is fijn om van tevoren te weten hoe anderen onze verzekeringen, diensten en service ervaren. Daarom laten wij onze klanten graag zelf aan het woord. Bekijk hier de ervaringen en beoordelingen van nabestaanden.

Rated 3 van de 5 door uit kosten uitvaart Afijn alles goed geregeld, echter er moet geld bij. Om dit te voorkomen meer contact met de klant voor tussencheck of er veranderingen zijn , actief promoten website voor uitvaart wensen. Dit scheelt een hoop zorgen.
Datum plaatsing: 2019-06-21
Rated 5 van de 5 door uit Respectvol afscheid De medewerkers van de Dela hebben ons erg goed begeleid voor tijdens en na het afscheid. Ik werd een week na het afscheid nog gebeld, om te vragen hoe het met me ging en of ik ergens hulp bij nodig had, dit waardeerde ik zeer. Ze hebben mijn moeder het afscheid gegeven die ze wilde, er werd naar alle wensen geluisterd.
Datum plaatsing: 2019-06-21
Rated 5 van de 5 door uit Geweldige begeleiding en mooie crematie dienst. Wij werden heel goed opgevangen door de medewerker van de Dela. Hij had een goed inlevingsvermogen en dacht goed mee. Hij was ook attent en kwam ook met ideeen zelfs op het moment van het laatste afscheidnemen. Mijn dochter en ik hebben dit zeer gewaardeerd. Zo is het een mooi en waardig afscheid geworden, waar wij goed op kunnen terug kijken.
Datum plaatsing: 2019-06-21
Rated 4 van de 5 door uit Plechtig afscheid Het afscheid was zo indrukwekkend dat wij er nog heel lang aan zullen worden herinnerd.
Datum plaatsing: 2019-06-20
Rated 4 van de 5 door uit Mijn afscheid, kort maar krachtig, Hectisch, nu komt het pas, nu val je in een gat, alles stopzetten en huis leegmaken. Alles moet nog een plaats krijgen, nu pas begint de verwerking.
Datum plaatsing: 2019-06-20
Rated 5 van de 5 door uit Een liefdevol en bijzonder afscheid Hoewel afscheid nemen van een geliefde een heel moeilijk proces is, zijn wij enorm geholpen met de uitvoering van een passend afscheid. Respectvol werd ook aan onze eigen inbreng gehoor gegeven en met raad en daad werden wij terzijde gestaan. Het afscheid werd daardoor precies zoals wij het ons wensten: liefdevol en bijzonder.
Datum plaatsing: 2019-06-19
Rated 4 van de 5 door uit Mooi afscheid Wij zijn op een respectvolle en mooie manier te woord gestaan en begeleid.
Datum plaatsing: 2019-06-19
Rated 5 van de 5 door uit Hee mooi afscheid uitstekend. de medewerkers van Dela zijn heel bekwaam.
Datum plaatsing: 2019-06-19
  • y_2019, m_6, d_24, h_4
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.12
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_0, tr_2954
  • loc_nl_NL, sid_uitvaartdienst, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_dela
  • bvseo_sdk, net_sdk, 0.0.0.57
  • CLOUD, getReviews, 8ms
  • REVIEWS, PRODUCT
Kinderen strooien bloemblaadjes over de kist tijdens de ceremonie

Een uitvaart naar wens zonder verzekering