• Overlijden melden - 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Ervaringen van klanten over een uitvaart bij DELA

Het is fijn om van tevoren te weten hoe anderen onze verzekeringen, diensten en service ervaren. Daarom laten wij onze klanten graag zelf aan het woord. Bekijk hier de ervaringen en beoordelingen van nabestaanden.

Rated 5 van de 5 door uit Heel mooi en goed geregeld Zeer tevreden en goed verzorgd en prettig gesproken te hebben met het dela personeel
Datum plaatsing: 2021-07-29
Rated 4 van de 5 door uit goed geregeld Uitstekend geregeld. zowel uitvaartverzorger als de dienstleider waren deskundig en professioneel. waren to the point, adviserend. Alle gemaakte afspraken zijn tijdig en uitstekend nagekomen. Wij zijn dik tevreden.
Datum plaatsing: 2021-07-29
Rated 5 van de 5 door uit Mooi afscheid van ons pap Alles super geregeld en wist je het niet dan kreeg je alle hulp vd medewerkers.
Datum plaatsing: 2021-07-29
Rated 5 van de 5 door uit afscheid heel goed,super goed begeleid,prettige benadering.
Datum plaatsing: 2021-07-29
Rated 5 van de 5 door uit Crematie moeder We zijn heel tevreden met de manier waarop DELA de crematie van onze moeder verzorgt heeft. Niet alleen de praktische zaken waren perfect geregeld maar ook het inlevingsvermogen en begeleiding in de week vooraf werd als heel erg fijn ervaren.
Datum plaatsing: 2021-07-29
Rated 4 van de 5 door uit Passend afscheid Goed opgevangen en goede nazorg. Ondanks de beperkingen v.w.b. corona toch een net en passend afscheid kunnen geven.
Datum plaatsing: 2021-07-29
Rated 5 van de 5 door uit Gedenk waardig afscheid Heel posetief zoals wij het wilden is waar gemaakt een pluim
Datum plaatsing: 2021-07-29
Rated 5 van de 5 door uit Onze uitvaartbegeleider Lydia echt een lieve topper . Zij heeft ons echt goed geholpen en super geregeld. Zo mooi!! Lydia super bedankt ❤
Datum plaatsing: 2021-07-28
  • y_2021, m_7, d_31, h_19
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.18
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_0, tr_4511
  • loc_nl_NL, sid_uitvaartdienst, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_dela
  • bvseo_sdk, net_sdk, 0.0.0.129
  • CLOUD, getReviews, 16ms
  • REVIEWS, PRODUCT
Kinderen strooien bloemblaadjes over de kist tijdens de ceremonie

Een uitvaart naar wens zonder verzekering