• Overlijden melden 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Ervaringen van klanten over een uitvaart bij DELA

Het is fijn om van tevoren te weten hoe anderen onze verzekeringen, diensten en service ervaren. Daarom laten wij onze klanten graag zelf aan het woord. Bekijk hier de ervaringen en beoordelingen van nabestaanden.

Rated 5 van de 5 door uit Mooie dienst en uitstekende uitvaartbegeleider. Ik heb de dienstverlening van Dela en de dienst in het crematorium als als zeer goed ervaren.
Datum plaatsing: 2019-02-17
Rated 5 van de 5 door uit Waardig afscheid Ik heb nu van dichtbij meegemaakt dat een waardig afscheid onder mijns inziens, een perfecte begeleiding, rustgevend werkt in deze toch wel heftige periode.
Datum plaatsing: 2019-02-17
Rated 5 van de 5 door uit Alles goed en mooi geregeld Ik heb de uitvaart goed ervaren.We hadden (gelukkig)nog geen ervaring met een uitvaart verzorging.Het personeel was zeeer vriendelijk en hulpvaardig.Ze hebben ons een heleboel zorgen ontnomen.Bij deze bedankt allemaal
Datum plaatsing: 2019-02-17
Rated 4 van de 5 door uit Mooi afscheid Wij zijn uitermate tevreden over de vriendelijke bejegening zowel door de uitvaartleider als chauffeur en anderen
Datum plaatsing: 2019-02-17
Rated 5 van de 5 door uit Mooi afscheid Het is echt aan te raden om een uitvaart door Dela te laten verzorgen .. Omdat U er dan zeker van bent dat het op een mooie manier afgesloten kan worden ..Wij denken er met een goed gevoel aan terug..
Datum plaatsing: 2019-02-17
Rated 5 van de 5 door uit Wij hebben 'n onvergetelijk afscheid gehad... Alles was tot in de puntjes geregeld...hiervoor hartelijk dank speciaal voor de medewerkers die ons hebben bijgestaan...
Datum plaatsing: 2019-02-16
Rated 5 van de 5 door uit Het perfecte afscheid Professionele begeleiding en een luisterend oor voor persoonlijke items
Datum plaatsing: 2019-02-16
Rated 5 van de 5 door uit Een heel mooi afscheid Je leeft eigenlijk in een roes. Dan is het fijn dat je zo goed opgevangen en begeleid word.
Datum plaatsing: 2019-02-16
  • y_2019, m_2, d_19, h_19
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.11
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_0, tr_2624
  • loc_nl_NL, sid_uitvaartdienst, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_dela
  • bvseo_sdk, net_sdk, 0.0.0.57
  • CLOUD, getReviews, 0ms
  • REVIEWS, PRODUCT
Kinderen strooien bloemblaadjes over de kist tijdens de ceremonie

Een uitvaart naar wens zonder verzekering