• Intermediair 040 260 14 44 ma t/m vrij van 8.30 tot 17.00 uur

Welkom bij DELA Intermediair, samen sta je sterker

Chat met onze medewerkers

Wij zijn een coöperatie. Bij ons draait het niet om kostenbesparing of om meer winst. Wat ons uniek maakt, is het gericht zijn op de menselijke maat, op persoonlijk contact en het beste voor elkaar betekenen. Solidariteit en betrouwbaarheid zijn ons fundament. Wij geloven in oprecht persoonlijk contact met onze relaties en de lijnen zijn kort.

Ons vaste team van ervaren relatiebeheerders en accountmanagers staat dagelijks voor je klaar. Zij kennen jouw naam en jouw bedrijf en denken echt met je mee. Dat mag je van ons als coöperatie verwachten. Op deze basis werken wij al jaren graag samen met financieel advieskantoren.

Bekijk onze 5 succesfactoren

Samenwerken met DELA

Sinds januari 2018 werken wij niet meer met een samenwerkingsovereenkomst. Wil je rechtstreeks met ons samenwerken? Meld je aan!

Verzekeringsproducten

Als adviseur wil je ervoor zorgen dat alle risico's van jouw klant worden afgedekt en alles goed geregeld is voor later. Coöperatie DELA biedt je meerdere verzekeringen aan, die je aan jouw klant kunt voorleggen.

Onze 5 succesfactoren in de samenwerking met jou

  • Bij ons kun je terecht voor alle vragen rondom overlijden en verzekeren, zodat jij jouw relaties de financiële zekerheid en praktische ondersteuning kan bieden die zij zoeken.
  • Heb je een vraag of probleem? Je kunt bij ons rekenen op passende oplossingen en snelle antwoorden van vakbekwame mensen. Ook voor maatwerk voor jouw klant kun je goed bij ons terecht. 
  • Je geeft je relatie via DELA niet alleen financiële rust, maar ook praktische hulp en betrouwbare dienstverlening. Jouw klant krijgt toegang tot totale ontzorging rondom het overlijden van een dierbare. 
  • Onze dienstverlening gaat verder dan alleen verzekeren en verzorging bij overlijden. Als lid van de coöperatie bieden wij vanaf de start van de verzekering ook praktische hulp bij moeilijke vragen rondom familierecht.
  • Je voelt bij ons de menselijke maat. Niet alleen voor je relaties maar juist ook voor jezelf, met service en dienstverlening voor jou als samenwerkende partner. Zo ervaar jij onze solidariteit. 

Ook met ons samenwerken? Lees meer en meld je aan 


Nieuws over DELA Intermediair

Ben je ook benieuwd naar wat er allemaal gebeurt binnen onze branche? Niet alleen experts, maar ook jouw collega's geven hun persoonlijke mening en visie op allerlei actualiteiten of interessante trends en topics met columns, nieuws en artikelen.

Nieuwe column: sales en marketing bundelen voor groei loyaliteit

De verbondenheid of betrokkenheid van consumenten bij een product neemt al jaren af. Dit staat los van of een klant tevreden is (of niet). Trends als digitalisering en individualisering spelen hierbij een rol. Focus van Sales en Marketing op loyaliteit kan echter nieuwe kansen creëren. Hoogste tijd dat deze twee disciplines goed gaan samenwerken.

Nieuwe algemene voorwaarden DELA LeefdoorPlan

We passen de algemene voorwaarden aan van onze overlijdensrisicoverzekering, het DELA LeefdoorPlan. Daarbij veranderen we wat voorwaarden, zoals de voorlopige dekking en hersteltermijn. En we maken de algemene voorwaarden gebruiksvriendelijker en begrijpelijker voor de klant. 

DELAportaal vervangt DELAnet

Je bent gewend om via HDN of DELAnet onze verzekeringen af te sluiten voor jouw klanten. Omdat DELAnet niet helemaal meer van nu is, hebben we hard gewerkt aan een vervanger: het DELAportaal!

eHerkenning vervangt Digitaal Paspoort

Vanaf 7 januari kun je niet meer inloggen met het Digitaal Paspoort. De techniek is verouderd. Daardoor is het een risico voor de informatieveiligheid. Vanaf 7 januari log je in met eHerkenning.

Nieuwe DELA Uitvaartadviestool handig hulpmiddel bij uitvaartadvies

De nieuwe DELA Uitvaartadviestool helpt je een goed uitvaartadvies te geven aan je klant. Je doorloopt snel en makkelijk een aantal stappen, van inventarisatie tot aan bemiddeling. De tool is samen met Bureau DFO ontwikkeld en dus AFM-proof.