DELA logo
 • Intermediair 040 260 14 44 ma t/m vrij van 8.30 tot 17.00 uur

 

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem contact met ons op en maak kennis met het team van DELA Intermediair.


 

DELA wil optimaal toegankelijk zijn voor haar leden. Het intermediair is hierin een belangrijk bedrijfsonderdeel om deze toegankelijkheid te realiseren in combinatie met een goed advies.


Over DELA Intermediair
Inloggen DELAnet

Welkom bij DELA Intermediair

Chat met onze medewerkers

Verzekeringsproducten

Als adviseur wilt u ervoor zorgen dat alle risico's van uw klant worden afgedekt en alles goed is geregeld voor later. Coöperatie DELA biedt u meerdere verzekeringen aan, die u aan uw klant kunt voorleggen.

Lees meer

De laatste columns

Bent u ook benieuwd naar wat er allemaal gebeurd binnen onze branche? Niet alleen experts, maar ook uw collega's geven hun persoonlijke mening en visie op allerlei actualiteiten of interessante trends en topics.

Lees meer

Nieuws

 • sep
  8
  2016

  Hoe u conflicten kunt voorkomen

  Tussen alle mooie Olympische sportbeelden van de afgelopen weken, zag onze accountmanager Chris Fluri een interessante uitzending op tv. Het ging over verstoorde familierelaties die ontstaan bij het verdelen van een erfenis. Iets waar uw klant ook mee te maken kan krijgen of beter, dit natuurlijk het liefst wilt voorkomen.

 • jul
  26
  2016

  Meet & Greet

  Het team relatiebeheer heeft 9 juni de eerste Meet & Greet voor het intermediair georganiseerd. Janneke, Franka, Ellis, Marscha en Theo hebben onze gasten ontvangen in het mooie crematorium te Hilvarenbeek met koffie en DELA-cake. Na een interessante rondleiding nam iedereen deel aan een wandeling naar 'De Bockenreyder' in Esbeek. Dit is een uniek gelegen herberg op landgoed 'De Utrecht'.

 • jun
  13
  2016

  Bent u klaar voor het nieuwe normaal?

  Op woensdag 15 juni vindt het SEH-congres 2016 plaats, een evenement waar jaarlijks veel financieel adviseurs uit het hele land op af komen. Onderwerp van dit jaar is: ‘het nieuwe normaal’ in de financiële advieswereld.

 • mei
  30
  2016

  Klanten Vannu te gast bij DELA

  Bij coöperatie DELA delen we graag onze kennis. We organiseren regelmatig themabijeenkomsten Uitvaart & Erfrecht voor onze leden. Deze bijeenkomsten vinden plaats door het hele land. Regelmatige benaderen we ook intermediairs uit de regio om zo’n bijeenkomst bij te wonen. Die vraag stelden we ook aan Gera Janssen, eigenaar van Vannu Financieel Helder, een financieel adviesbureau uit Velp (Gld). Zij draaide de vraag om en vroeg DELA om samen op te trekken bij een bijeenkomst voor haar eigen klanten, die Vannu eens per jaar organiseert.