• Intermediair 040 260 14 44 ma t/m vrij van 8.30 tot 17.00 uur

Welkom bij DELA Intermediair

Chat met onze medewerkers

Samenwerken met DELA

Sinds januari 2018 werken wij niet meer met een samenwerkingsovereenkomst. Wil je rechtstreeks met ons samenwerken? Meld je aan!

Verzekeringsproducten

Als adviseur wil je ervoor zorgen dat alle risico's van jouw klant worden afgedekt en alles goed geregeld is voor later. Coöperatie DELA biedt je meerdere verzekeringen aan, die je aan jouw klant kunt voorleggen.

Nieuws over DELA Intermediair

Ben je ook benieuwd naar wat er allemaal gebeurt binnen onze branche? Niet alleen experts, maar ook jouw collega's geven hun persoonlijke mening en visie op allerlei actualiteiten of interessante trends en topics met columns, nieuws en artikelen.

Vernieuwde HDN platform gaat woensdag 2 december live

Op woensdag 2 december gaan wij, in de loop van de ochtend, over op het nieuwe HDN platform. 

FinRust en coöperatie DELA ondersteunen financieel adviseurs bij advies over risico’s van uitvaartkosten

Coöperatie DELA en FinRust willen financieel adviseurs zo goed mogelijk ondersteunen bij de advisering over financiële risico’s bij overlijden. Nieuwe software maakt het voor de adviseur een stuk makkelijker.

Digitaal Paspoort voldoet niet meer aan veiligheidseisen

Het Digitaal Paspoort voldoet niet meer aan de veiligheidseisen van deze tijd. eHerkenning is de meest geschikte opvolger voor het Digitaal Paspoort en dé standaard voor B2B authenticatie in Nederland.

Nieuws: Coöperatie DELA nieuwe hoofdsponsor Roparun

Coöperatie DELA wordt de nieuwe hoofdsponsor van de Roparun. De Roparun is de langste non-stop estafetteloop van de wereld. Deelnemers zamelen met deze teamprestatie geld in voor de palliatieve zorg.