• Intermediair 040 260 14 44 ma t/m vrij van 8.30 tot 17.00 uur

Welkom bij DELA Intermediair, samen sta je sterker

Chat met onze medewerkers

Wij zijn een coöperatie. Bij ons draait het niet om kostenbesparing of om meer winst. Wat ons uniek maakt, is het gericht zijn op de menselijke maat, op persoonlijk contact en het beste voor elkaar betekenen. Solidariteit en betrouwbaarheid zijn ons fundament. Wij geloven in oprecht persoonlijk contact met onze relaties en de lijnen zijn kort.

Ons vaste team van ervaren relatiebeheerders staat dagelijks voor je klaar. Zij kennen jouw naam en jouw bedrijf en denken echt met je mee. Dat mag je van ons als coöperatie verwachten.


Nieuws over DELA Intermediair

Ben je ook benieuwd naar wat er allemaal gebeurt binnen onze branche? Niet alleen experts, maar ook jouw collega's geven hun persoonlijke mening en visie op allerlei actualiteiten of interessante trends en topics met columns, nieuws en artikelen.

Nieuwe column: sales en marketing bundelen voor groei loyaliteit

De verbondenheid of betrokkenheid van consumenten bij een product neemt al jaren af. Dit staat los van of een klant tevreden is (of niet). Trends als digitalisering en individualisering spelen hierbij een rol. Focus van Sales en Marketing op loyaliteit kan echter nieuwe kansen creëren. Hoogste tijd dat deze twee disciplines goed gaan samenwerken.

Nieuwe algemene voorwaarden DELA LeefdoorPlan

We passen de algemene voorwaarden aan van onze overlijdensrisicoverzekering, het DELA LeefdoorPlan. Daarbij veranderen we wat voorwaarden, zoals de voorlopige dekking en hersteltermijn. En we maken de algemene voorwaarden gebruiksvriendelijker en begrijpelijker voor de klant.