• Intermediair 040 260 14 44 ma t/m vrij van 8.30 tot 17.00 uur

Welkom bij DELA Intermediair

Chat met onze medewerkers

Samenwerken met DELA

Sinds januari 2018 werken wij niet meer met een samenwerkingsovereenkomst. Wil je rechtstreeks met ons samenwerken? Meld je aan!

Verzekeringsproducten

Als adviseur wil je ervoor zorgen dat alle risico's van jouw klant worden afgedekt en alles goed geregeld is voor later. Coöperatie DELA biedt je meerdere verzekeringen aan, die je aan jouw klant kunt voorleggen.

DELAnet

DELAnet blijft voorlopig nog beschikbaar. 

Nieuws over DELA Intermediair

Ben je ook benieuwd naar wat er allemaal gebeurt binnen onze branche? Niet alleen experts, maar ook jouw collega's geven hun persoonlijke mening en visie op allerlei actualiteiten of interessante trends en topics met columns, nieuws en artikelen.

DELAportaal vervangt DELAnet

Je bent gewend om via HDN of DELAnet onze verzekeringen af te sluiten voor jouw klanten. Omdat DELAnet niet helemaal meer van nu is, hebben we hard gewerkt aan een vervanger: het DELAportaal!

De laagste prijs? Of toch de wens van de klant?

Vraag een adviseur wat hij belangrijk vindt bij de keuze van een aanbieder en hij somt zonder moeite een rijtje op: bereikbaarheid, klantvriendelijkheid, snelle reactie, directe uitkering, acceptatiebeleid... Onderzoeken van onder andere Adfiz, Bureau DFO en IG&H bevestigen deze criteria. Herkenbaar? Dan is mijn vraag: als we dit zo belangrijk vinden, waarom selecteren we dan nog regelmatig op prijsstelling?

eHerkenning vervangt Digitaal Paspoort

Vanaf 7 januari kun je niet meer inloggen met het Digitaal Paspoort. De techniek is verouderd. Daardoor is het een risico voor de informatieveiligheid. Vanaf 7 januari log je in met eHerkenning.

Nieuwe DELA Uitvaartadviestool handig hulpmiddel bij uitvaartadvies

De nieuwe DELA Uitvaartadviestool helpt je een goed uitvaartadvies te geven aan je klant. Je doorloopt snel en makkelijk een aantal stappen, van inventarisatie tot aan bemiddeling. De tool is samen met Bureau DFO ontwikkeld en dus AFM-proof.