• Intermediair 040 260 14 44 ma t/m vrij van 8.30 tot 17.00 uur

Welkom bij DELA Intermediair

Chat met onze medewerkers

Samenwerken met DELA

Sinds januari 2018 werken wij niet meer met een samenwerkingsovereenkomst. Wil je rechtstreeks met ons samenwerken? Meld je aan!

Verzekeringsproducten

Als adviseur wil je ervoor zorgen dat alle risico's van jouw klant worden afgedekt en alles goed geregeld is voor later. Coöperatie DELA biedt je meerdere verzekeringen aan, die je aan jouw klant kunt voorleggen.

Nieuws over DELA Intermediair

Ben je ook benieuwd naar wat er allemaal gebeurt binnen onze branche? Niet alleen experts, maar ook jouw collega's geven hun persoonlijke mening en visie op allerlei actualiteiten of interessante trends en topics met columns, nieuws en artikelen.

Digitaal Paspoort voldoet niet meer aan veiligheidseisen

Het Digitaal Paspoort voldoet niet meer aan de veiligheidseisen van deze tijd. eHerkenning is de meest geschikte opvolger voor het Digitaal Paspoort en dé standaard voor B2B authenticatie in Nederland.

De Finance Run 2020

Goed nieuws: De Finance Run 2020 gaat door!

Ook dit jaar is coöperatie DELA hoofdsponsor van het sportieve netwerkevent van de Financiële Industrie “Finance Run”. De Finance Run gaat in een aangepaste vorm door en ook met de mogelijkheid om op 4 september 2020 aan de start staan rond de Bosbaan. We nodigen én dagen je uit om samen met ons hieraan deel te nemen voor het goede doel.

Nieuws: Coöperatie DELA nieuwe hoofdsponsor Roparun

Coöperatie DELA wordt de nieuwe hoofdsponsor van de Roparun. De Roparun is de langste non-stop estafetteloop van de wereld. Deelnemers zamelen met deze teamprestatie geld in voor de palliatieve zorg. 

Onze website is vernieuwd

Zoals je misschien al is opgevallen, hebben wij onze site aangepast. Dit is een eerste stap in de vernieuwing van ons DELAnet om beter aan de wensen van jou als adviseur te voldoen.