• Intermediair 040 260 14 44 ma t/m vrij van 8.30 tot 17.00 uur

Welkom bij DELA Intermediair

Chat met onze medewerkers

Samenwerken met DELA

Sinds januari 2018 werken wij niet meer met een samenwerkingsovereenkomst. Wil je rechtstreeks met ons samenwerken? Meld je aan!

Verzekeringsproducten

Als adviseur wil je ervoor zorgen dat alle risico's van jouw klant worden afgedekt en alles goed geregeld is voor later. Coöperatie DELA biedt je meerdere verzekeringen aan, die je aan jouw klant kunt voorleggen.

Nieuws over DELA Intermediair

Ben je ook benieuwd naar wat er allemaal gebeurt binnen onze branche? Niet alleen experts, maar ook jouw collega's geven hun persoonlijke mening en visie op allerlei actualiteiten of interessante trends en topics met columns, nieuws en artikelen.

Nieuwe column: huishoudens hebben het financieel zwaar

De laatste tijd regent het slechte berichten over de financiële positie van veel huishoudens in Nederland. Sterk stijgende energielasten, hogere prijzen aan de pomp, prijsstijgingen bij de dagelijkse boodschappen. De inflatie tikt inmiddels de 10% aan en de salarissen stijgen (nog) niet mee, dus onze koopkracht daalt. Wat kunnen wij doen voor onze klanten? Hoogste tijd om als branche de handen ineen te slaan.

Nieuwe algemene voorwaarden DELA LeefdoorPlan

We passen de algemene voorwaarden aan van onze overlijdensrisicoverzekering, het DELA LeefdoorPlan. Daarbij veranderen we wat voorwaarden, zoals de voorlopige dekking en hersteltermijn. En we maken de algemene voorwaarden gebruiksvriendelijker en begrijpelijker voor de klant. 

DELAportaal vervangt DELAnet

Je bent gewend om via HDN of DELAnet onze verzekeringen af te sluiten voor jouw klanten. Omdat DELAnet niet helemaal meer van nu is, hebben we hard gewerkt aan een vervanger: het DELAportaal!

eHerkenning vervangt Digitaal Paspoort

Vanaf 7 januari kun je niet meer inloggen met het Digitaal Paspoort. De techniek is verouderd. Daardoor is het een risico voor de informatieveiligheid. Vanaf 7 januari log je in met eHerkenning.

Nieuwe DELA Uitvaartadviestool handig hulpmiddel bij uitvaartadvies

De nieuwe DELA Uitvaartadviestool helpt je een goed uitvaartadvies te geven aan je klant. Je doorloopt snel en makkelijk een aantal stappen, van inventarisatie tot aan bemiddeling. De tool is samen met Bureau DFO ontwikkeld en dus AFM-proof.