• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Laatste nieuws

Chat met onze medewerkers

 • sep
  27
  2023

  CVU wordt DELA

  CVU Uitvaartzorg B.V. (Rotterdam) wordt DELA. Met de voorgenomen fusie van CVU Uitvaartzorg B.V. met DELA Uitvaartverzorging N.V. per 1 januari 2024 wordt de verzorging van uitvaarten van CVU-relaties voor de toekomst gewaarborgd.

 • sep
  11
  2023

  Sandra Schellekens nieuwe bestuursvoorzitter coöperatie DELA

  DELA maakt vandaag bekend dat haar raad van commissarissen Sandra Schellekens heeft voorgedragen tot voorzitter van het bestuur van coöperatie DELA. Zij volgt daarmee Edzo Doeve op die met pensioen gaat. De benoeming van Schellekens is op 9 september jl. bekrachtigd door de Algemene vergadering van leden, het hoogste orgaan binnen de coöperatie. De benoeming is getoetst door de toezichthouder De Nederlandsche Bank. Schellekens, nu CEO van DELA België, zal op 27 januari 2024 officieel worden geïnstalleerd als bestuursvoorzitter van DELA Groep en algemeen directeur van DELA Nederland door de Algemene vergadering van coöperatie DELA.

 • sep
  5
  2023

  Nederlander denkt na over de dood, maar bespreekt het amper

  Meer dan 85% van Nederland denkt weleens na over hun eigen overlijden. Maar slechts een krappe meerderheid (51%) spreekt hier weleens over met familie of vrienden. Dat blijkt uit het Nationaal Onderzoek naar de Dood.

 • aug
  31
  2023

  Mijn grote broer

  Zondag 3 september om 20.26 wordt op NPO 2 de documentaire ‘Mijn grote broer’ uitgezonden. In die documentaire probeert de 19-jarige Gijs samen met zijn ouders de onverwachtse zelfdoding van zijn oudere broer Arie een plek te geven en langzaam maar zeker de draad van het 'normale' bestaan weer op te pakken.

 • aug
  30
  2023

  Coöperatie DELA zet in op verbreding dienstverlening: samenwerking intermediairs verandert

  Coöperatie DELA (DELA) heeft vandaag aangekondigd zich te richten op directe distributie. Hiermee verandert de samenwerking met het intermediairkanaal. Deze strategische beslissing heeft tot doel de relatie met leden te verstevigen en de dienstverlening te verbreden.

 • aug
  16
  2023

  De kist maakt steeds vaker plaats voor opbaarplank met wade

  Het is in Nederland al ruim dertig jaar toegestaan een overledene gewikkeld in een wade op een opbaarplank naar zijn laatste rustplaats te brengen. Coöperatie DELA – met meer dan 40.000 uitvaarten per jaar - merkt dat de kist vaker plaatsmaakt voor de opbaarplank met wade. Het in opbaarplanken en wades gespecialiseerde bedrijf Wikkelgoed zag afgelopen jaar haar omzet met de helft toenemen.