DELA logo
 • Overlijden melden 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Laatste nieuws

Chat met onze medewerkers

 • okt
  12
  2016

  DELA tekent overeenkomst met Greenleave om uitvaarten te verduurzamen

  Eindhoven, 12 oktober 2016 - Coöperatie DELA heeft als eerste landelijke speler in de uitvaartbranche een toetredingsovereenkomst getekend met GreenLeave. Deze stichting is gericht op de bevordering van duurzaamheid in de uitvaartbranche.

 • okt
  3
  2016

  DELA verkoopt woningen en participeert in woningfonds Amvest

  Coöperatie DELA gaat voor haar woningbeleggingen samenwerken met Amvest. DELA heeft besloten de komende jaren een omvangrijke positie op te bouwen in het Amvest Residential Core Fund (ARC Fund). In eerste instantie wordt voor € 121 miljoen de bij dochter DELA Vastgoed opgebouwde woningportefeuille in het ARC Fund ingebracht. Verder gaat DELA een commitment aan om ook de komende jaren te investeren in dit fonds. Hiermee geeft DELA invulling aan haar ambitie om het aandeel woningbeleggingen in de komende jaren fors uit te breiden.

 • sep
  29
  2016

  Coöperatie DELA onderzoekt duurzaam alternatief voor cremeren en begraven

  Coöperatie DELA onderzoekt de mogelijkheden van een duurzaam alternatief voor cremeren en begraven: ecoleren. Deze nieuwe techniek zet het lichaam van de overledene om in een inactief biologisch poeder en is ontwikkeld door het Ierse bedrijf EcoLegacy, waar DELA al geruime tijd mee in gesprek is. Binnenkort wordt ecoleren voor het eerst toegepast in Ierland. Ook in Nederland is behoefte aan nieuwe duurzame vormen van lijkbezorging.

 • sep
  26
  2016

  Genomineerd voor Website van het jaar

  DELA.nl is wederom genomineerd voor Website van het jaar in de categorie Verzekeraars

  Van 26 september tot en met 4 november kan het Nederlandse publiek stemmen op de beste en populairste websites.

 • sep
  22
  2016

  Anja Frieling Eindhovens Schrijftalent 2016

  Anja Frieling mag zich de winnaar van de ‘Prijs voor Eindhovens Schrijftalent’ noemen. Vandaag ontving zij uit handen van de pas geïnstalleerde burgemeester van Eindhoven John Jorritsma deze prijs, waaraan een geldbedrag van 500 euro verbonden is. Tevens werd vanavond de bundel gepresenteerd waarin de vijf beste ingezonden verhalen staan.

 • sep
  6
  2016

  NAC gaat samenwerking aan met coöperatie DELA

  Een supporter van NAC ben je je hele leven lang. Als je eenmaal in aanraking bent gekomen met het geel-zwarte virus, dan laat de club je maar moeilijk los: supporters staan er in goede tijden, maar zeker ook in moeilijke tijden. NAC wil er andersom ook graag zijn voor de supporters: of dat nu is met een Kidsclub lidmaatschap bij de geboorte of met het eerste echte Avondje NAC. Supporter van NAC ben je van wieg tot het graf. Met de samenwerking tussen coöperatie DELA en NAC gaat voor veel supporters een lang gekoesterde wens in vervulling.

Grote verschillen in grafkosten per gemeente

Er bestaan per gemeente grote procentuele verschillen bij de jaarlijkse verhoging van grafkosten. DELA trekt ieder jaar publiekelijk aan de bel op basis van de eigen analyse.

Lees meer
 • 040 219 91 99 Consumenten kunnen bellen naar DELA Klantenservice: tel. 040 260 16 36
 • 040 219 91 99 Consumenten kunnen bellen naar DELA Klantenservice: tel. 040 260 16 36