• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Laatste nieuws

Chat met onze medewerkers

 • jul
  1
  2024

  Succesvolle overname: DELA rondt aandelenovername Aerdehof af

  Coöperatie DELA (DELA) kondigt met trots aan dat het alle aandelen heeft verworven van afscheidslocatie Aerdehof, inclusief Uitvaartverzorging Van der Laan, uit Venlo (hierna: Aerdehof). Aerdehof is door de klantgerichtheid en de lokale aanwezigheid een waardevolle uitbreiding voor DELA.

 • mei
  28
  2024

  Jaarcijfers 2023

  Coöperatie DELA zet hoge winstdeling in om de uitvaartverzekering waardevast te houden

  In 2023 heeft coöperatie DELA (DELA) een stabiele groei gerealiseerd. De verzekeringsportefeuille is toegenomen met meer dan 50.000 verzekerden en telt momenteel ruim 5,5 miljoen verzekerden. Het aantal verzorgde uitvaarten steeg naar bijna 54.000. DELA wist op haar beleggingen 4,6 procent rendement te realiseren en kende voor € 249 miljoen aan winstdeling toe om de uitvaartverzekeringen waardevast te houden.

 • mei
  27
  2024

  Godelieve van Velsen in bestuur coöperatie DELA

  Tijdens de Algemene Vergadering van zaterdag 25 mei jl. is Godelieve van Velsen benoemd als CFRO van coöperatie DELA. Zij volgt daarmee Jon van Dijk op die medio juli met pensioen gaat. De benoeming is bekrachtigd door de algemene vergadering van leden, het hoogste orgaan binnen de coöperatie en getoetst door de toezichthouder De Nederlandsche Bank. Van Velsen start vanaf 1 juli met haar werkzaamheden als CFRO van DELA.

 • apr
  15
  2024

  Hemelpost

  Je kunt geen herinneringen meer delen, niet meer zeggen hoe bijzonder iemand voor je was, geen discussies meer voeren en je krijgt geen antwoord meer op de simpele vraag: ‘hoe was jouw dag?’ Je dierbare is er niet meer en dan merk je pas dat je hem of haar nog zoveel te vertellen hebt. Hoe fijn is het dan dat je toch nog een brief kunt sturen naar ‘de hemel’?

 • mrt
  7
  2024

  DELA introduceert nieuw horeca-assortiment

  Crematoria zijn een plek van troost, respect en betekenisvolle herinneringen voor iedereen die afscheid neemt van een dierbare. Binnen deze sfeer van zorg en respect kondigen wij met trots ons nieuwe horeca-assortiment aan: eigentijds, duurzaam en afgestemd op de persoonlijke wensen van onze gasten.

 • feb
  20
  2024

  DELA investeert in duurzame bosbouw

  Coöperatie DELA (DELA) kondigt aan €100 miljoen te investeren in bosbouw. Na een uitgebreid selectietraject is gekozen voor het Campbell Global Forest & Climate Solutions Fund II (CG FCSF II). Het fonds heeft een SFDR Artikel 9 kwalificatie.