• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Laatste nieuws

Chat met onze medewerkers

 • apr
  15
  2024

  Hemelpost

  Je kunt geen herinneringen meer delen, niet meer zeggen hoe bijzonder iemand voor je was, geen discussies meer voeren en je krijgt geen antwoord meer op de simpele vraag: ‘hoe was jouw dag?’ Je dierbare is er niet meer en dan merk je pas dat je hem of haar nog zoveel te vertellen hebt. Hoe fijn is het dan dat je toch nog een brief kunt sturen naar ‘de hemel’?

 • mrt
  7
  2024

  DELA introduceert nieuw horeca-assortiment

  Crematoria zijn een plek van troost, respect en betekenisvolle herinneringen voor iedereen die afscheid neemt van een dierbare. Binnen deze sfeer van zorg en respect kondigen wij met trots ons nieuwe horeca-assortiment aan: eigentijds, duurzaam en afgestemd op de persoonlijke wensen van onze gasten.

 • feb
  20
  2024

  DELA investeert in duurzame bosbouw

  Coöperatie DELA (DELA) kondigt aan €100 miljoen te investeren in bosbouw. Na een uitgebreid selectietraject is gekozen voor het Campbell Global Forest & Climate Solutions Fund II (CG FCSF II). Het fonds heeft een SFDR Artikel 9 kwalificatie.

 • jan
  30
  2024

  DELA behoudt toegang tot de crematoria in Etten en Aalten

  Het gerechtshof te Arnhem-Leeuwarden doet maatschappelijk relevante uitspraak

  Coöperatie DELA moet door de Achterhoekse uitvaartondernemer GUV toegang gegeven worden tot de crematoria in Aalten en Etten. GUV moet daarbij dezelfde voorwaarden stellen als die zij aan andere uitvaartondernemingen stelt. De voorwaarden die zij aan DELA stelt, mogen dus niet minder gunstig zijn. Zo oordeelde het gerechtshof. Het maatschappelijk belang van nabestaanden – en dus ook de verzekerden van DELA- bij toegang tot crematoria in hun buurt, met een uitvaartverzorger van hun voorkeur, wordt door het gerechtshof erkend. DELA is blij met deze uitspraak.

 • jan
  27
  2024

  Sandra Schellekens geïnstalleerd als bestuursvoorzitter DELA

  De Algemene vergadering van coöperatie DELA heeft Sandra Schellekens vandaag officieel geïnstalleerd als bestuursvoorzitter van DELA Groep en algemeen directeur van DELA Nederland. De benoeming van Schellekens was op 9 september jl. al bekrachtigd door de Algemene vergadering van leden, het hoogste orgaan binnen de coöperatie. Zij volgt daarmee Edzo Doeve op die met pensioen gaat. Doeve werd tijdens de Algemene vergadering door Burgemeester Dijsselbloem benoemd tot ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

 • jan
  25
  2024

  Er is toekomst voor solidariteit in Nederland

  Dat is de conclusie van het congres dat coöperatie DELA op 19 januari jl hield ter ere van de pensionering van haar algemeen directeur Edzo Doeve. Onder begeleiding van dagvoorzitter Frénk van der Linden lieten journalist Sander Heine en wetenschappers Tine de Moor, Lucas Meijs en Arnoud Boot ieder hun licht schijn over de toekomst van solidariteit en de kracht van coöperatief ondernemen.