Coöperatie DELA
 • Overlijden melden 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Laatste nieuws

Chat met onze medewerkers

 • sep
  26
  2016

  Genomineerd voor Website van het jaar

  DELA.nl is wederom genomineerd voor Website van het jaar in de categorie Verzekeraars

  Van 26 september tot en met 4 november kan het Nederlandse publiek stemmen op de beste en populairste websites.

 • sep
  22
  2016

  Anja Frieling Eindhovens Schrijftalent 2016

  Anja Frieling mag zich de winnaar van de ‘Prijs voor Eindhovens Schrijftalent’ noemen. Vandaag ontving zij uit handen van de pas geïnstalleerde burgemeester van Eindhoven John Jorritsma deze prijs, waaraan een geldbedrag van 500 euro verbonden is. Tevens werd vanavond de bundel gepresenteerd waarin de vijf beste ingezonden verhalen staan.

 • sep
  6
  2016

  NAC gaat samenwerking aan met coöperatie DELA

  Een supporter van NAC ben je je hele leven lang. Als je eenmaal in aanraking bent gekomen met het geel-zwarte virus, dan laat de club je maar moeilijk los: supporters staan er in goede tijden, maar zeker ook in moeilijke tijden. NAC wil er andersom ook graag zijn voor de supporters: of dat nu is met een Kidsclub lidmaatschap bij de geboorte of met het eerste echte Avondje NAC. Supporter van NAC ben je van wieg tot het graf. Met de samenwerking tussen coöperatie DELA en NAC gaat voor veel supporters een lang gekoesterde wens in vervulling.

 • jul
  7
  2016

  DELA Vastgoed koopt 9 winkelpanden in Groningen

  DELA Vastgoed is eigenaar geworden van 9 winkelpanden in de Herestraat, Guldenstraat, Tussen Beide Markten en Vismarkt in het centrum van Groningen. De verkoper van de panden is een particuliere belegger. DELA Vastgoed werd bij deze aankoop geadviseerd door Kooistra Feenstra uit Groningen en Houthoff Buruma uit Rotterdam.

 • jul
  7
  2016

  Eerste steenlegging crematorium en uitvaartcentrum De Hoge Boght in Veldhoven

  Op donderdagmiddag 7 juli onthulden de Veldhovense wethouder Nicole Ramaekers en Ruud Frische, adjunct-directeur Uitvaartdiensten van coöperatie DELA een gedenksteen voor het nieuwe crematorium naast begraafplaats De Hoge Boght aan de Eindhovensebaan in Veldhoven. De bouw is in april dit jaar gestart en ligt op schema. De eerste crematies worden in maart volgend jaar verwacht.

 • jul
  7
  2016

  Verbouwingswerkzaamheden crematorium Rhijnhof in Leiden uitgesteld

  De verbouwingswerkzaamheden in het crematorium Rhijnhof in Leiden worden uitgesteld. Coöperatie DELA was van plan deze maand te starten, maar de bouwvergunning die de gemeente Leiden voor de werkzaamheden verleende is door de voorzieningenrechter opgeschort.

Grote verschillen in grafkosten per gemeente

Er bestaan per gemeente grote procentuele verschillen bij de jaarlijkse verhoging van grafkosten. DELA trekt ieder jaar publiekelijk aan de bel op basis van de eigen analyse.

Lees meer
 • 040 219 91 99 Consumenten kunnen bellen naar DELA Klantenservice: tel. 040 260 16 36
 • 040 219 91 99 Consumenten kunnen bellen naar DELA Klantenservice: tel. 040 260 16 36