• Overlijden melden - 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Laatste nieuws

Chat met onze medewerkers

 • nov
  24
  2020

  DELA beste levensverzekeraar in klantonderzoek Verbond van Verzekeraars

  Als het gaat om vertrouwen en duidelijkheid dan komt DELA als beste levensverzekeraar uit de bus. Dit blijkt uit de vijfde editie van Verzekeraars in Beeld. Een jaarlijks terugkerend klantonderzoek dat als doel heeft inzicht te bieden in de prestaties van verzekeraars. Dit jaar namen 43 labels deel, waarvan 16 levensverzekeraars.

 • nov
  18
  2020

  Uitvaarten tijdens de coronatijd: aanpassingen en extra diensten

  Een overzicht van wat er anders gaat bij uitvaarten in coronatijd

  Afscheid nemen van een overleden dierbare kan maar één keer. Wij realiseren ons dat de dienstverlening nu soms anders verloopt dan nabestaanden voor ogen hebben. Ook krijgen we soms vragen over de kosten van een uitvaart in coronatijd. Op deze pagina geven we een overzicht.

 • nov
  13
  2020

  La Grande Suisse opent deuren

  Digitaal binnenkijken in plaats van officiële opening

  La Grande Suisse, het nieuwe crematorium en uitvaartcentrum in Maastricht, heeft haar deuren geopend voor uitvaarten. Een officiële opening waar belangstellenden binnen kunnen komen kijken, is in verband met de coronamaatregelen momenteel niet mogelijk. Om die reden kunnen belangstellenden online een kijkje nemen in het monumentale pand. Ter ere van de opening is deze week een 2,3 meter grote cortenstalen Physalis lampionplant geplaatst, ontworpen en gemaakt door Maastrichtse kunstenaar Désirée Tonnaer.

 • nov
  12
  2020

  DELA zet zich in voor verzekerbaarheid ondanks hogere gezondheidsrisico’s door Covid-19

  De pandemie van Covid-19 zorgt voor hogere gezondheidsrisico’s die DELA sinds kort van de herverzekeraar extra moet meewegen in een aanvraag voor een overlijdensrisicoverzekering. Vanuit solidariteit heeft DELA eind afgelopen week besloten om dit verhoogde risico, door de Covid pandemie, als coöperatie zelf te dragen. Dat betekent dat wij deze aanvragen, waarbij rekening is gehouden met de hogere gezondheidsrisico’s door Covid-19, opnieuw zullen beoordelen.

 • nov
  4
  2020

  Informatie over uitvaarten en het coronavirus

 • okt
  22
  2020

  DOMUSDELA krijgt publieksprijs 'Gebouw van het jaar'

  Bij de verkiezing Gebouw van het Jaar van de Bond van Nederlandse Architecten (BNA) kreeg DOMUSDELA de publieksprijs.