Coöperatie DELA
 • Overlijden melden 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Laatste nieuws

Chat met onze medewerkers

 • jul
  7
  2016

  DELA Vastgoed koopt 9 winkelpanden in Groningen

  DELA Vastgoed is eigenaar geworden van 9 winkelpanden in de Herestraat, Guldenstraat, Tussen Beide Markten en Vismarkt in het centrum van Groningen. De verkoper van de panden is een particuliere belegger. DELA Vastgoed werd bij deze aankoop geadviseerd door Kooistra Feenstra uit Groningen en Houthoff Buruma uit Rotterdam.

 • jul
  7
  2016

  Verbouwingswerkzaamheden crematorium Rhijnhof in Leiden uitgesteld

  De verbouwingswerkzaamheden in het crematorium Rhijnhof in Leiden worden uitgesteld. Coöperatie DELA was van plan deze maand te starten, maar de bouwvergunning die de gemeente Leiden voor de werkzaamheden verleende is door de voorzieningenrechter opgeschort.

 • jul
  7
  2016

  Eerste steenlegging crematorium en uitvaartcentrum De Hoge Boght in Veldhoven

  Op donderdagmiddag 7 juli onthulden de Veldhovense wethouder Nicole Ramaekers en Ruud Frische, adjunct-directeur Uitvaartdiensten van coöperatie DELA een gedenksteen voor het nieuwe crematorium naast begraafplaats De Hoge Boght aan de Eindhovensebaan in Veldhoven. De bouw is in april dit jaar gestart en ligt op schema. De eerste crematies worden in maart volgend jaar verwacht.

 • jul
  1
  2016

  DELA in top vijf klantenmonitor verzekeraars

  Rapportcijfers en klantreviews helpen bij bepalen keuze

  Samen met ZLM, ANWB Verzekeringen, Centraal Beheer en Interpolis staat DELA in de top vijf van de nieuwe klantenmonitor van het Verbond van Verzekeraars. Op www.verzekeraarsinbeeld.nl kunnen klanten ongefilterd en transparant hun mening geven over producten en dienstverlening van hun verzekeraar.

 • jun
  24
  2016

  DELA stimuleert het delen van levensverhalen

  Eindhovens schrijftalent uitgedaagd met nieuwe prijs

  Wie wordt Eindhovens Tommy Wieringa, Esther Verhoef of misschien zelfs Harry Mulisch? Wie wordt de winnaar van de ‘Prijs voor Eindhovens Schrijftalent’ 2016? De stad kent momenteel geen stimuleringsprijs. Boekhandel Van Piere, Natlab door Plaza Futura, de Bibliotheek Eindhoven en coöperatie DELA zijn overtuigd dat er in de stad talent aanwezig is, dat het verdient om gestimuleerd en ontdekt te worden. DELA stimuleert mensen om hun levensverhalen vast te leggen en herinneringen door te geven aan volgende generaties. Daarom hebben de vier partijen gezamenlijk het initiatief genomen voor de ‘Prijs voor Eindhovens Schrijftalent’.

 • jun
  16
  2016

  Myosotis gaat als partner van DELA verder

  De samenwerking tussen Uitvaartverzorging Myosotis en coöperatie DELA verandert van dochteronderneming naar partner van DELA. Hiertoe hebben beide partijen overeenstemming bereikt.

Grote verschillen in grafkosten per gemeente

Er bestaan per gemeente grote procentuele verschillen bij de jaarlijkse verhoging van grafkosten. DELA trekt ieder jaar publiekelijk aan de bel op basis van de eigen analyse.

Lees meer
 • 040 219 91 99 Consumenten kunnen bellen naar DELA Klantenservice: tel. 040 260 16 36
 • 040 219 91 99 Consumenten kunnen bellen naar DELA Klantenservice: tel. 040 260 16 36