• Overlijden melden - 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Kalender van het DELA Fonds

Het DELA Fonds organiseert en levert een bijdrage aan een aantal activiteiten. Bekijk de kalender met activiteiten in 2019.

Chat met onze medewerkers

 • Uitreiking Gouden Venus van Milo 2020
  Op 28 maart 2020 wordt de Gouden Venus van Milo 2020 uitgereikt.
  Meer weten over de Gouden Venus van Milo? Bekijk het filmpje van de uitreiking in 2018:

 • Glow Eindhoven 9-16 november
  Het lichtfestival Glow vindt jaarlijks in Eindhoven plaats, dit jaar van 9 tot en met 16 november. Het evenement combineert licht, geluid, kleuren, beweging en high tech. Dit jaar zullen medewerkers van Coöperatie DELA, net als voorgaande jaren, op maandag 11 en dinsdag 12 november gasten van De Zonnebloem in rolstoelen langs de verschillende lichtornamenten leiden. Dat doen ze samen met mensen met een verstandelijke beperking of niet-aangeboren hersenletsel. Meer weten over Glow? Kijk op www.gloweindhoven.nl/nl.

 • Kerstactie 9-16 december
  Ook dit jaar vragen we weer om cadeaus onder de kerstbomen op het hoofdkantoor van coöperatie DELA in Eindhoven neer te leggen. Deze cadeaus zijn bestemd voor kinderen uit gezinnen die afhankelijk zijn van de voedselbank. De cadeaus zullen, samen met medewerkers van DELA, worden ingepakt door mensen met een verstandelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel.


Deelnemen aan activiteiten?
Heeft u interesse om deel te nemen. info@delafonds.nl aan bovenstaande activiteiten? Neem dan contact op met Brigit Vonk of Henrieke van Dooren via

 • 040 2601 400 Neem voor meer informatie contact op met Brigit Vonk of Henrieke van Dooren
 • 040 2601 400 Neem voor meer informatie contact op met Brigit Vonk of Henrieke van Dooren