• Overlijden melden 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Een uitvaartkist uitzoeken

Wil je een eenvoudige uitvaartkist of misschien juist een hele luxe? Of iets unieks zoals een milieuvriendelijke uitvaartkist? Er zijn veel verschillende mogelijkheden.

Onze uitvaartkisten

Wij hebben een uitgebreid assortiment uitvaartkisten. Ook bieden we een aantal duurzame, milieuvriendelijke uitvaartkisten aan. Op deze pagina zie je een aantal voorbeelden. Ben je benieuwd naar onze gehele collectie? Bekijk dan de brochure, die je hieronder kunt downloaden (pdf, 9 MB).

Zelf een kist ontwerpen kan natuurlijk ook. Kunstenaars of speciale dienstverleners maken je kist in opdracht. Ook kun je bijvoorbeeld een kist beschilderen, spuiten in een andere kleur of er een afbeelding op laten aanbrengen. Zo wordt de uitvaartkist zo persoonlijk als je zelf wilt.

Weet je nu al wat voor kist je wilt, zet dat dan nu alvast op papier of leg je wensen vast in ‘Mijn uitvaartwensen’. Zo help je je nabestaanden nu al. Om een wensenboekje samen te stellen hoef je geen verzekering te hebben bij DELA. Ook als je je uitvaart wilt laten verzorgen door ons hoef je geen lid te zijn van DELA. Ook zonder verzekering kun je een uitvaart laten regelen door DELA.

Een kist kopen

Laat u via DELA een uitvaart verzorgen? Dan kunt u rechtstreeks bij ons de kist kopen.

Het emotionele aspect van het kopen van een doodskist kunnen wij niet wegnemen. Maar we kunnen de keuze wel gemakkelijker maken. Daarom hebben wij onze collectie kisten verdeeld in vier categorieën: hedendaags, traditioneel, luxe en eco. Daarnaast kunt u bij ons ook opbaarplanken kopen.

De collectie bekijken

Bij het regelen van de uitvaart, laat de uitvaartverzorger u zien welke doodskisten u kunt kopen. Wilt u de hele collectie zelf in alle rust bekijken? Download dan de brochure.

Meest gekozen uitvaartkist

De doodskist die nabestaanden het vaakst bij ons kopen is de 6 EP. Verzorgt DELA de uitvaart? En had de overledene een DELA UitvaartPlan? Dan is deze kist gratis. Kijk in andere gevallen in de brochure voor de precieze prijs. Ook als u een andere kist wilt kopen, kunt u in de brochure de prijzen zien.

Download de kistenbrochure

Voorbeelden ter inspiratie

Hieronder zie je enkele voorbeelden van wat allemaal mogelijk is op het gebied van kisten.