• Overlijden melden - 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Mogelijkheden voor eten en drinken

Onze uitvaartlocaties beschikken over sfeervolle ontmoetingsruimtes om na de afscheidsdienst even bij te komen en rustig na te praten. De locaties hebben een gevarieerd aanbod aan eten en drinken. Graag bespreken wij met jou de mogelijkheden.

Uitgebreide cateringmogelijkheden

Of je nu kiest voor één van onze complete arrangementen of liever zelf iets samenstelt uit ons ruime assortiment: samen vinden we altijd een invulling die voldoet aan jouw wensen. Van een vlaaienbuffet met koffie en thee tot een borrel met hapjes.

Bekijk onze horecabrochure.

Meer weten?

Neem contact met ons op om te bespreken hoe je het samenzijn na de afscheidsdienst kunt invullen. Ook als je geen lid bent van DELA helpen we je graag met een mooi, persoonlijk afscheid. Bekijk de mogelijkheden waarop DELA een uitvaart kan verzorgen.

Een uitvaart regelen in coronatijd

Veel dingen gaan anders dan we altijd gewend waren. Dat geldt ook voor uitvaarten. Wij helpen je om het afscheid toch zo mooi en persoonlijk mogelijk te maken. Bovendien leiden bijzondere tijden tot bijzondere ideeën en ontstaan juist nu nieuwe rituelen. Op onderstaande pagina lees je alles over deze nieuwe manieren van afscheid nemen en over het regelen van een uitvaart in coronatijd.

Wil je meer informatie over het regelen van een uitvaart in coronatijd? Bekijk onze corona-informatiepagina.