• Overlijden melden - 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Een uitvaartverzorger spreken voor het overlijden

Soms loopt het leven anders dan gedacht. Misschien ben je ongeneeslijk ziek. Of nadert het afscheid van je vader of moeder. Onderwerpen zoals het regelen van een uitvaart zijn lastig om te bespreken. Toch kan het waardevol zijn om alvast de uitvaartwensen door te nemen in een persoonlijk gesprek. Onze uitvaartverzorgers komen graag bij je langs om je er bij te helpen. Of je bij ons verzekerd bent of niet.

Vragen en wensen samen doornemen

De uitvaartverzorger adviseert je bij een voorregeling over de mogelijkheden. Je kunt samen een uitvaartkist uitzoeken, bloemen en drukwerk uitkiezen of overleggen over muziek. Het hele draaiboek van de afscheidsbijeenkomst kan worden doorgenomen.

Familie

Veel mensen willen graag dat hun familie er ook bij is. Zodat de familie alvast weet wat de wensen zijn. Bovendien hebben zij soms ook vragen of ideeën over de uitvaart. We proberen altijd te regelen dat dezelfde uitvaartverzorger de familie bijstaat bij het regelen van de uitvaart.

Een uitvaart regelen in coronatijd

Veel dingen gaan anders dan we altijd gewend waren. Dat geldt ook voor uitvaarten. Wij helpen je om het afscheid toch zo mooi en persoonlijk mogelijk te maken. Bovendien leiden bijzondere tijden tot bijzondere ideeën en ontstaan juist nu nieuwe rituelen. Op onderstaande pagina lees je alles over deze nieuwe manieren van afscheid nemen en over het regelen van een uitvaart in coronatijd.

Wil je meer informatie over het regelen van een uitvaart in coronatijd? Bekijk onze corona-informatiepagina.

  • 040 260 14 50 Voor alle vragen rondom de uitvaart. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 – 22.00uur.
  • 040 260 14 50 Voor alle vragen rondom de uitvaart. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 – 22.00uur.