• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Kapitaalverzekering bij leven

Er zijn verschillende soorten levensverzekeringen. Een kapitaalverzekering is er daar een van. Deze verzekering keert uit als de verzekerde op een bepaalde datum nog leeft. Of eerder als de verzekerde overlijdt. 

Waarom een kapitaalverzekering bij leven? 

Een kapitaalverzekering bij leven sluit je af als je een bedrag wilt opbouwen voor later. Bijvoorbeeld om na je pensioen een mooie reis te maken. Of voor de studie of het huis van je kind(eren). Je spreekt bij het afsluiten een einddatum af. Leeft de verzekerde nog op de einddatum? Dan keert de kapitaalverzekering het bedrag uit dat je hebt ingelegd, soms met rente.  

Onze kapitaalverzekering bij leven is een spaarverzekering en heet het DELA CoöperatiespaarPlan. Bij deze verzekering bepaal je zelf welk bedrag je eenmalig of periodiek inlegt. Je krijgt een vaste rente van 2% per jaar, die iedere maand wordt bijgeschreven. Overlijdt de verzekerde voor de einddatum? Dan keren we het bedrag uit dat op dat moment is opgebouwd plus 10% extra. 

Wat is een kapitaal uitvaartverzekering?

Een kapitaal uitvaartverzekering is een uitvaartverzekering waarbij je een geldbedrag verzekert. De verzekering keert dit geldbedrag uit bij overlijden van de verzekerde. Met het geld kunnen nabestaanden de begrafenis of crematie betalen. Onze kapitaal uitvaartverzekering is het DELA UitvaartPlan in geld.

Lees meer over de kapitaalverzekering bij overlijden en bij leven:

Hulp nodig? Stel je vraag aan onze klantenservice

DELA CoöperatiespaarPlan

Spaarverzekering

Met onze spaarverzekering zet je geld opzij voor later. Voor jezelf of je (klein)kinderen.  

  • Je bepaalt zelf je inleg  
  • Keert uit op de einddatum van de verzekering
  • Bij overlijden voor de einddatum 10% extra uitkering 
DELA UitvaartPlan

Uitvaartverzekering

Met onze uitvaartverzekering verzeker je de kosten en verzorging van je uitvaart. Dat kan een begrafenis of crematie zijn.  

  • Al voor een paar euro per maand een compleet door ons verzorgde uitvaart 
  • Keert uit als je overlijdt 
  • Geen zorgen voor je nabestaanden over onverwacht hoge uitvaartkosten

Chat met onze medewerkers