• Overlijden melden 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Contact met ons opnemen

Chat met onze medewerkers

Belangrijke telefoonnummers

Wij hebben alle belangrijke telefoonnummers voor u verzameld.

Onze bereikbaarheid en reactietermijnen

Hier vindt u meer informatie over de bereikbaarheid en de reactietermijnen.

Verbeteringen dankzij uw reacties

Wij ontvangen vaak reacties van onze leden. Dat vinden we fijn. Hierdoor blijven wij steeds onze dienstverlening verbeteren. De volgende verbeteringen hebben wij verwerkt, dankzij u en andere leden.

AVG aanvraagformulier

Ik heb een vraag

Stel uw vraag via ons contactformulier.

Ik wil graag gebeld worden door coöperatie DELA

U kunt ervoor kiezen om direct teruggebeld te worden of op een later tijdstip van uw keuze. Vul hiervoor één van onderstaande formulieren in. Eén van onze medewerkers neemt contact met u op. Buiten openingstijden is alleen het formulier 'Bel mij op een later tijdstip terug' beschikbaar. Tijdens openingstijden van onze Klantenservice (maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 20.00 uur) wordt u binnen 30 minuten teruggebeld.

Ik wil graag gebeld worden over de uitvaartmogelijkheden zonder verzekering

Direct een uitvaart regelen zόnder verzekering. U kunt ervoor kiezen om direct teruggebeld te worden of op een later tijdstip van uw keuze, om de uitvaartmogelijkheden van DELA te bespreken. Vul hiervoor één van onderstaande formulieren in. Eén van onze medewerkers neemt contact met u op. Buiten openingstijden is alleen het formulier 'Bel mij op een later tijdstip terug' beschikbaar. Tijdens openingstijden van onze Klantenservice (maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 20.00 uur) wordt u binnen 30 minuten teruggebeld.

Social media

De webcare-afdeling van DELA is op maandag tot en met zaterdag bereikbaar van 08.00 tot 21.00 uur. Op zondag zijn wij gesloten.

Klachten en complimenten

We doen er alles aan om u en alle andere leden zo goed mogelijk te helpen. Dat lukt helaas niet altijd. Bent u niet tevreden of juist bijzonder tevreden? Dan horen we dat graag. U helpt ons met uw reactie. Hiermee verbeteren we de dienstverlening. Bij DELA zien we iedere uiting van ontevredenheid over onze verzekeringen of service als klacht. Bij elke klacht doen we onze uiterste best om de ontevredenheid weg te nemen.

Vestiging zoeken

Coöperatie DELA heeft vestigingen in heel Nederland. Zoek een vestiging bij u in de buurt. Is er geen crematorium, uitvaartcentrum of begraafplaats van DELA in uw omgeving? Dan werken we samen met lokale partijen. Onze natuurbegraafplaats Den en Rust ligt in Bilthoven, postcode 3723 EA.
Heeft u een afspraak op het hoofdkantoor? Het bezoekadres vindt u hieronder. (Het bezoek aan ons hoofdkantoor is alleen op afspraak.)

Een onafhankelijk adviseur bij u in de buurt

DELA werkt samen met onafhankelijke adviseurs. Zij kunnen u goed adviseren over onze verzekeringen. In onderstaande lijst kunt via uw postcode zoeken naar een vestiging bij u in de buurt. Ook kunt u voor advies terecht bij de volgende samenwerkende ketens: De Hypotheker, De Hypotheekshop, Van Bruggen Adviesgroep, Geld en Woning, Hypotheek Visie, Huis & Hypotheek en De Hypotheekadviseur.