• Overlijden melden 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Contact met ons opnemen

Chat met onze medewerkers

Belangrijke telefoonnummers

Wij hebben alle belangrijke telefoonnummers voor u verzameld.

Onze bereikbaarheid en reactietermijnen

Hier vindt u meer informatie over de bereikbaarheid en de reactietermijnen.

Verbeteringen dankzij uw reacties

Wij ontvangen vaak reacties van u, onze leden. Hartelijk dank hiervoor. Aan de hand van de dingen die u aan ons doorgeeft, verbeteren wij continu onze dienstverlening. Hieronder leest u wat wij de afgelopen tijd verbeterd hebben.

Ik heb een vraag

Stel uw vraag via ons contactformulier.

Ik wil graag gebeld worden

U kunt ervoor kiezen om direct teruggebeld te worden of op een later tijdstip van uw keuze. Vult u hiervoor één van onderstaande formulieren in. Eén van onze medewerkers neemt contact met u op. Buiten openingstijden is alleen het formulier 'Bel mij op een later tijdstip terug' beschikbaar. Tijdens openingstijden van onze Klantenservice (maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 20.00 uur) wordt u binnen 30 minuten teruggebeld. 

Ik wil graag gebeld worden

Direct een uitvaart regelen zόnder verzekering. U kunt ervoor kiezen om direct teruggebeld te worden of op een later tijdstip van uw keuze, om de uitvaartmogelijkheden van DELA te bespreken. Vult u hiervoor één van onderstaande formulieren in. Eén van onze medewerkers neemt contact met u op. Buiten openingstijden is alleen het formulier 'Bel mij op een later tijdstip terug' beschikbaar. Tijdens openingstijden van onze Klantenservice (maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 20.00 uur) wordt u binnen 30 minuten teruggebeld.

Social media

De webcare afdeling van DELA is op maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 08.00 tot 22.00 uur. Op zaterdag en zondag zijn wij bereikbaar van 10.00 uur tot 22.00 uur.

Klachten en complimenten

We doen er alles aan om onze leden zo goed mogelijk van dienst te zijn. Dat lukt helaas niet altijd. Bent u niet tevreden of juist bijzonder tevreden? Dan horen we dat graag. U helpt ons met uw feedback. Hiermee verbeteren we de dienstverlening. Bij DELA beschouwen we iedere uiting van ontevredenheid over onze producten of diensten als klacht. Bij elke klacht doen we onze uiterste best om de ontevredenheid weg te nemen.

Vestiging zoeken

Coöperatie DELA heeft vestigingen in heel Nederland. Zoek een vestiging bij u in de buurt. Is er geen crematorium, uitvaartcentrum of begraafplaats van DELA in de nabije omgeving? Dan werken we samen met lokale partijen. Onze natuurbegraafplaats Den en Rust ligt in Bilthoven, postcode 3723 EA.

Een onafhankelijk adviseur bij u in de buurt

DELA werkt samen met onafhankelijke adviseurs. Zij kunnen u uitstekend adviseren over onze verzekeringen. In onderstaande lijst zoekt u op uw postcode welke bij u in de buurt gevestigd is. Daarnaast kunt u voor advies ook terecht bij de volgende samenwerkende ketens: De Hypotheker, De Hypotheekshop, Van Bruggen Adviesgroep, Geld en Woning, Hypotheek Visie, Huis & Hypotheek en De Hypotheekadviseur.