• Overlijden melden - 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Corona-informatie

Wat betekent het coronavirus voor onze dienstverlening? Op onze centrale informatiepagina is alle informatie te vinden.
Bijvoorbeeld over het regelen en bezoeken van uitvaarten, de grotere drukte op onze locaties van dit moment, maar ook over mooie alternatieven voor condoleren zonder handen te schudden.

Rouwvervoer regelen

Wij zien allerlei soorten uitvaartvervoer voorbij komen. Bespreek je ideeën eens met onze medewerkers. Hieronder zie je een paar voorbeelden.

Rouwauto's

De meest gekozen optie is uitvaartvervoer in een gewone, zwarte of grijze, rouwauto. Wil je een bijzondere auto? Een speciaal type, bijvoorbeeld een Cadillac of witte of roze rouwauto, kan ook.

Uitvaartbus

Een bijzondere manier van rouwvervoer is een uitvaartbus. In deze bus kun je samen je dierbare begeleiden bijvoorbeeld naar het crematorium of de begraafplaats.

Andere opties

Je kunt de kist ook 'gewoon' per bakfiets vervoeren. Als de gasten per fiets volgen, levert dit een bijzondere stoet op. Was de overledene een motorfanaat? Er bestaat bijvoorbeeld een speciale Harley Davidson uitvaartmotor. Voor statig vervoer kun je een koets kiezen. Net als bij rouwauto’s, kun je volgkoetsen laten meerijden voor familie.

Afscheidsrondje

Wist je dat de route niet direct naar de plaats van de uitvaart hoeft te gaan? Je kunt ook een route kiezen die langs plaatsen gaat die een rol speelden in het leven van de overledene.