• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Verzamel en bewaar herinneringen op één plek

Verzamel en bewaar herinneringen met een Delen-herinneringspagina

Herinneringen aan een overleden dierbare wil je koesteren, omdat ze waardevol en troostend zijn. Ze zeggen vaak: ‘de herinneringen blijven’. Een Delen-herinneringspagina helpt daarbij. Op deze besloten webpagina kunnen familie, vrienden en kennissen verhalen, foto’s en filmpjes met de nabestaanden delen. Ook kunnen zij een condoleancebericht schrijven of online een kaarsje aansteken. 

Voor € 25,00 kun je een herinneringspagina aanvragen. Wil je de herinneringen voor altijd bewaren? Dan kun je na afloop voor € 75,00 een boek laten maken van alle inbreng van familie en vrienden. Extra afdrukken kosten € 35,00 per afdruk.

Vraag een herinneringspagina aan via je uitvaartverzorger.

 

Voordelen van een herinneringspagina

 • Verzameling van unieke verhalen, foto’s en filmpjes.
 • Alle herinneringen en condoleances op één plek.
 • Ingestuurde herinneringen alleen te zien voor de directe familie.
 • Makkelijk informatie delen over de uitvaart.
 • Nabestaanden hoeven niets te doen.
 • Ook een papieren herinneringsboek mogelijk.

Een herinneringspagina in drie simpele stappen

1. Een herinneringspagina aanvragen

Je kunt via je uitvaartverzorger een Delen-pagina aanvragen. Na je aanvraag staat de pagina meteen online. In de rouwbrief/advertentie vermeld je de link naar de  pagina. Je kunt de link naar de pagina ook zelf delen via e-mail, WhatsApp, social media of het bedankkaartje. 

2. Herinneringen delen

Familie, vrienden, kennissen, sportmaatjes of (oud-)collega's… iedereen kan persoonlijke herinneringen delen via de openbare Delen-pagina. Ook kunnen nabestaanden op de pagina informatie delen over de uitvaart. De ingestuurde herinneringen zijn alleen te zien voor de directe nabestaanden op een besloten pagina. 

3. Herinneringen bewaren

Na ongeveer twee maanden sluiten we in overleg met de nabestaanden de Delen-pagina. De pagina gaat dan offline en mensen kunnen geen herinneringen meer delen. Als de nabestaanden dit willen dan kunnen ze de ingestuurde herinneringen en condoleances in een herinneringsboek (album met harde kaft) ontvangen.

Ervaringen van andere gebruikers

Alles op één plek

‘Wij vonden het heel overzichtelijk en prettig dat alle herinneringen op één plek digitaal verzameld werden.’

Delen met familie

‘Ik vond het fijn om op deze manier mijn herinnering te kunnen delen met de directe familie.’

Gevoel van troost

‘Een paar keer per dag keek ik of er nog een nieuwe herinnering geplaatst was. Dat gaf me echt een gevoel van troost.’

Chat met onze medewerkers

Geef nabestaanden de gelegenheid om steun te betuigen via een condoleance, anekdote, foto, verhaal of door een kaarsje aan te steken.

Vraag een herinneringspagina aan via je uitvaartverzorger.

Heb je een vraag? We helpen je graag!

Wat zijn veelgestelde vragen over Delen?

Waarom heeft DELA de Delen-herinneringspagina's gemaakt?

Herinneringen aan een overleden dierbare zijn heel waardevol en troostend. We helpen graag om deze mooie herinneringen te verzamelen en te bewaren. Dit is mogelijk met de Delen herinneringspagina’s. Hier kunnen familie, vrienden en kennissen verhalen, foto’s en filmpjes delen met nabestaanden. Ook kunnen zij een condoleancebericht schrijven of online een kaarsje aansteken.

Voor wie is Delen?

Delen is er voor alle nabestaanden die het fijn vinden om de herinneringen aan hun dierbare op één plek te verzamelen, te bekijken en te bewaren.


Hoe ziet een herinneringspagina eruit?

In het onderstaande filmpje zie je hoe een Delen-herinneringspagina eruitziet en werkt.

 


Wat kost Delen?

Een Delen herinneringspagina kost € 25. Je krijgt dan:

 • pagina in memoriam met een foto
 • meerdere pagina’s om herinneringen te verzamelen
 • pagina met informatie over de uitvaart
 • mogelijkheid voor naasten om een digitaal kaarsje aan te steken

Van de Delen herinneringspagina kun je ook een gedrukt herinneringsboek laten maken. De kosten (ontwerp + drukken) voor het eerste herinneringsboek zijn € 75. Wil je meer boeken laten drukken, dan kost dat € 35 per extra boek.

Wat staat er op een herinneringspagina?

Op de openbare herinneringspagina kan de directe familie een (profiel)foto plaatsen van hun dierbare met een persoonlijke tekst. Ook kunnen zij informatie plaatsen over de uitvaart. Ook kunnen familie en vrienden hier een condoleancebericht achterlaten of een herinnering delen in de vorm van een verhaal, foto of filmpje. Deze herinneringen zijn alleen zichtbaar voor de directe familie op een besloten deel van de pagina.


Hoe lang staat een herinneringspagina online?

Na ongeveer twee maanden sluiten we in overleg met de nabestaanden de Delen-pagina. De pagina gaat dan offline en mensen kunnen geen herinneringen meer delen. Als de nabestaanden dat willen dan kunnen ze de ingestuurde herinneringen en condoleances in een herinneringsboek (album met harde kaft) ontvangen.

Wat is een herinneringsboek?

Je kunt een herinneringsboek laten maken van de Delen-herinneringspagina. Dit herinneringsboek is een papieren album met een harde kaft. In het boek staan:

 • Alle ingestuurde herinneringen (foto’s en verhalen)
 • Alle aangestoken kaarsjes 
 • Alle condoleances 
 • Alles wat je bij 'Uitvaart in beeld' hebt toegevoegd
Wat kost een herinneringsboek?

Van de Delen herinneringspagina kun je ook een gedrukt herinneringsboek laten maken. De kosten (ontwerp + drukken) voor het eerste herinneringsboek zijn € 75. Wil je meer boeken laten drukken, dan kost dat € 35 per extra boek.

DELEN | DELA
Delen is een initiatief van coöperatie DELA.