DELA logo
  • Overlijden melden 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Kosten begrafenis of crematie berekenen

We verdienen allemaal een bijzonder en onvergetelijk afscheid. Met een begrafenis of crematie op maat die precies past bij het leven. Maar wat kost een persoonlijke begrafenis? Wat zijn de kosten voor een crematie? Bereken hier welk bedrag u zou kunnen verzekeren voor een uitvaart.

Chat met onze medewerkers

Bereken de kosten van uw uitvaart

Bereken in 2 minuten wat de kosten van uw crematie of begrafenis zijn. Zo krijgt u een beeld welk vrij te besteden bedrag u kunt verzekeren.

Heeft u al een uitvaartverzekering?

Log in in Mijn DELA zodat we uw huidige polisinformatie kunnen gebruiken.

Het regelen van een begrafenis

Er moet veel geregeld worden. Wie moeten er op de hoogte gebracht worden van het overlijden? Misschien moet er familie uit het buitenland komen? Waar wil de overledene begraven worden en in wat voor soort graf? Er moeten veel keuzes gemaakt worden; uitvaartkist, bloemen, muziek, advertenties, rouwkaarten enz.

DELA is er voor u

In deze moeilijke tijd is DELA er voor u. Bij het regelen van een begrafenis nemen onze uitvaartverzorgers veel zaken uit handen. Wij helpen nabestaanden afscheid te nemen op een passende wijze. Lees meer over hoe onze uitvaartverzorgers u kunnen helpen bij het regelen van een begrafenis.