Je persoonlijke situatie

Verandert er iets in je leven? Op deze pagina hebben we informatie, inspiratie en praktische tips voor je verzameld om je op weg te helpen. Kies hieronder de pagina die bij jouw situatie past.

Gezin met kinderen

Naast mooie dromen, brengt het hebben of krijgen van kinderen ook een grote verantwoordelijkheid met zich mee. Of ze nu net geboren zijn of al het huis verlaten, als ouder wil je ze voorbereiden op een zo zorgeloos mogelijke toekomst. 

Ouder worden

Ook al leef je in het nu, je kunt toch al dingen regelen voor een onbezorgde oude dag. Het kan fijn zijn om eens stil te staan bij de manier waarop je je oude dag wilt invullen. 

Verhuizen

De aankoop van een huis is misschien wel de belangrijkste financiële beslissing van je leven. Voor welke keuzes kom je te staan en wat moet je allemaal regelen?

De uitvaart

Gebeurtenissen in het leven, zoals het afscheid van een dierbare, kunnen een trigger zijn om na te denken over je eigen uitvaartwensen. Heb jij al ideeën over hoe jouw afscheid eruit moet komen te zien? 

Samenwonen

Als je gaat samenwonen is dat een mooi moment in je leven. Het is het begin van iets nieuws samen. Je moet wel een aantal zaken goed regelen samen, voor nu en later. 

Uit elkaar gaan

Scheiden of uit elkaar gaan is een moeilijk proces. Wat zijn de belangrijkste dingen waar je aan moet denken? 

Chat met onze medewerkers