• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Kosten crematie

De wensen rondom een uitvaart zijn voor iedereen persoonlijk. De kosten van een afscheid met crematie zijn daarom afhankelijk van de wensen en invulling. Hoeveel gasten worden er verwacht bij de uitvaart? Krijgen de gasten een kopje koffie of wordt er een borrel met hapjes geserveerd? Het is goed om hier nu al over na te denken.


Wat kost een gemiddelde crematie?

Een uitvaart met crematie bij DELA kost gemiddeld € 8.000. Dit bedrag is gebaseerd op de vele crematies die we door heel Nederland hebben geregeld en verzorgd. Benieuwd naar hoe dit gemiddelde bedrag is opgebouwd? Bekijk dan het overzicht van de kosten van een gemiddelde uitvaart.

Kosten cremeren berekenen

Bereken in 2 minuten wat de kosten van een crematie zijn met de uitvaartkostenwijzer. Zo krijg je een beeld van wat een uitvaart ongeveer kost en welk bedrag je kunt verzekeren. Of welk bedrag je nodig hebt om een uitvaart op korte termijn te regelen zonder verzekering.

Bereken crematiekosten


Vaste kosten van een crematie

Er worden altijd vaste kosten gerekend voor een uitvaart met crematie. Het gaat hierbij om de begeleiding door een van onze lokale uitvaartverzorgers en de diensten die nodig zijn om de uitvaart uit te voeren.

De algemene komsten op een rijtje:

Aanvullende crematiekosten

Naast de vaste kosten van een crematie zijn er ook nog aanvullende uitvaartkosten. Er zijn veel extra mogelijkheden en keuzes, omdat we voor iedereen een uitvaart naar wens regelen. De hoogte van de kosten van een afscheid met crematie is dus sterk afhankelijk van uw persoonlijke situatie en uitvaartwensen, zoals:

Moeder en zoon op het strand

Kosten crematie berekenen