• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Leg je uitvaartwensen online vast

Nadenken over je uitvaart is niet makkelijk. Dat je het onderwerp liever uit de weg gaat, is heel begrijpelijk. Toch is het goed om eens bij je uitvaartwensen stil te staan en deze in kaart te brengen. Ook als je geen uitgesproken mening over bijvoorbeeld de koffietafel of de dienst hebt, is het goed om dat vast te leggen. Zo weten je nabestaanden wat je wel en niet belangrijk vindt.

  • Iedereen kan bij ons uitvaartwensen vastleggen, ook als je niet verzekerd bent bij coöperatie DELA.
  • Nadat je je wensen hebt ingevuld, kun je ze eenvoudig online opslaan.
  • Hierna kun je je uitvaartwensen op ieder moment bekijken en aanpassen.

 

Wil je voor meerdere personen uitvaartwensen vastleggen?

Dat kan. Het is alleen niet mogelijk om de uitvaartwensen van meerdere personen vast te leggen in één ‘Mijn DELA’ account. Heb je je uitvaartwensen al opgeslagen in Mijn DELA, dan kunnen je dierbaren of medeverzekerde(n) een persoonlijk ‘Mijn DELA’ account aanmaken waarin zij hun uitvaartwensen makkelijk vastleggen. Als je een nieuw account aanmaakt, moet je wel een ander e-mailadres gebruiken.

Goed om te weten

Een ingevulde wensenlijst is een hulpmiddel voor je uitvaart. Het is geen wettelijk document zoals een codicil of testament. Het kan zijn dat je nabestaanden een andere uitvaart regelen dan jij hebt vastgelegd in ‘Mijn uitvaartwensen’. Wij kunnen hier niets aan doen en zijn hiervoor niet aansprakelijk.

Liever een papieren wensenboek of je wensen bespreken?

Je kunt je laatste wensen ook vastleggen in een papieren wensenboek. Vraag het papieren wensenboek aan. Of misschien bespreek je het liever met één van onze consulenten? Hiervoor kun je een afspraak maken via 085 580 02 35

DELA gaat zorgvuldig met je persoonsgegevens om. Informatie over het gebruik van je persoonsgegevens lees je in het privacy statement

Chat met onze medewerkers