• Overlijden melden 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Grafkisten

Tegenwoordig is veel mogelijk op het gebied van grafkisten. Bij DELA bieden we vier stijlen: eco, hedendaagse, luxe en traditionele grafkisten. Wij hebben bijna honderd grafkisten in ons assortiment.

Een grafkist kiezen

Laat u een uitvaart verzorgen door DELA? Dan helpt de uitvaartverzorger u bij het uitzoeken van de grafkist. Samen kunt u de verschillende mogelijkheden bekijken. Hij of zij bestelt de grafkist dan ook voor u.

Benieuwd de kosten en de mogelijkheden? Bekijk het uitgebreide uitvaartkisten assortiment van DELA.

Begrafeniskist

Bij een begrafenis wordt door nabestaanden vaker gekozen voor een houten grafkist, soms met persoonlijke opdruk of afbeelding.

Crematiekist

Een crematiekist is vaker gemaakt van spaanplaat of mdf. Dit zijn materialen waarbij minder schadelijke stoffen vrijkomen bij de crematie. Vaak zijn deze kisten ook iets goedkoper omdat de kist uiteindelijk de crematieoven in gaat.

Zelf een bijzondere kist ontwerpen

Steeds vaker zijn mensen op zoek naar bijzondere uitvaartkisten. Er is veel mogelijk op dit gebied. De kisten met modelnummer 6ep kunnen naar wens worden bekleed met printfolie met een afbeelding naar keuze. Ook kunt u grafkisten (laten) beschilderen of in een andere kleur laten spuiten. U kunt kisten tegenwoordig zo persoonlijk maken als u zelf wilt.