• Overlijden melden - 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Grafkisten

Tegenwoordig is veel mogelijk op het gebied van grafkisten. Bij DELA bieden we vier stijlen: eco, hedendaagse, luxe en traditionele grafkisten. Wij hebben bijna honderd grafkisten in ons assortiment.

Op deze pagina

Welke grafkist kies je?
Soorten grafkisten
Zelf een bijzondere kist ontwerpen
Download de kistenbrochure

Welke grafkist kies je?

Laat je een uitvaart verzorgen door DELA? Dan helpt de uitvaartverzorger bij het uitzoeken van de grafkist. Samen kunnen jullie de verschillende mogelijkheden bekijken. Als je dit wil, dan bestelt de uitvaartverzorger de grafkist dan ook voor je.

Benieuwd de kosten en de mogelijkheden? Bekijk het uitgebreide uitvaartkisten assortiment van DELA.

Soorten grafkisten

Begrafeniskist

Bij een begrafenis wordt door nabestaanden vaker gekozen voor een houten grafkist, soms met persoonlijke opdruk of afbeelding.

Crematiekist

Een crematiekist is vaker gemaakt van spaanplaat of mdf. Dit zijn materialen waarbij minder schadelijke stoffen vrijkomen bij de crematie. Vaak zijn deze kisten ook iets goedkoper omdat de kist uiteindelijk de crematieoven in gaat.

Zelf een bijzondere kist ontwerpen

Steeds vaker zijn mensen op zoek naar bijzondere uitvaartkisten. Er is veel mogelijk op dit gebied. De kisten met modelnummer 6ep kunnen naar wens worden bekleed met printfolie met een afbeelding naar keuze. Ook kunt u grafkisten (laten) beschilderen of in een andere kleur laten spuiten. U kunt kisten tegenwoordig zo persoonlijk maken als u zelf wilt.

Download de kistenbrochure

In onze kistenbrochure staan nog meer voorbeelden met extra informatie zoals materialen en kosten. Download de brochure. 

Een uitvaart regelen in coronatijd

Een uitvaart regelen we altijd samen. Op dit moment regelen we het afscheid via videobellen. Als dit echt niet mogelijk is, kunnen we alternatieven bieden. Zo zorgen we samen voor een mooi en persoonlijk afscheid op de manier die jij fijn vindt.

Wil je meer informatie over het regelen van een uitvaart in coronatijd? Bekijk onze corona-informatiepagina.