• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Kijkje achter de schermen

In de serie Kijkje achter de schermen bij DELA vertellen nabestaanden en medewerkers over de periode voor, tijdens en na de uitvaart. Nabestaanden vertellen hoe zij de begeleiding van DELA persoonlijk hebben ervaren. DELA-medewerkers, zoals uitvaartverzorgers, geven een kijkje achter de schermen hoe zij nabestaanden ondersteunen bij het regelen van een uitvaart. Want een passend afscheid helpt om de draad van het leven weer op te pakken.

Omdat elk leven oneindig aandacht verdient

Onze mensen maken elke dag de meest ontroerende situaties mee. Bekijk hier echte verhalen van onze mensen en ervaar wat oneindig aandacht betekent voor nabestaanden.

 

Stappenplan: van overlijden tot na de uitvaart

Een afscheid regelen, hoe doet je dat? Om je te helpen hebben wij een handig stappenplan gemaakt. Stap voor stap leiden we je door de intense dagen rondom een afscheid. Zodat je weet wat er op je af gaat komen. En dat geeft rust.

Gedichtenbundel

Het vinden van de woorden om iemand troost te bieden is lastig. Om je te helpen hebben wij mooie afscheidsteksten en gedichten rondom overlijden gebundeld.

Stappenplan uitvaart regelen zonder verzekering

Een afscheid regelen, hoe doe je dat? Het is belangrijk om te weten wat er bij het organiseren van een begrafenis of crematie komt kijken. Om je te helpen hebben wij een handig stappenplan gemaakt, wat je ook kunt gebruiken als je geen verzekering hebt.

LEEF!

Wij helpen je graag met nadenken over emotionele en praktische zaken die nu en later mooier maken. Daarom versturen we meerdere keren per jaar de nieuwsbrief LEEF!. Inschrijven voor de LEEF! kan via onderstaande knop.