• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 
 

Hulp bij rouw

Ben je (onlangs) iemand verloren en heb je daar veel verdriet van? Op dela.nl/rouw lees je verhalen en geven we tips over hoe je langzaam door kunt leven en herinneringen een plek kunt geven

 

Het waarom achter de campagne

Bij DELA geloven we dat elk leven oneindig aandacht verdient. Onze mensen maken elke dag de meest bijzondere en ontroerende situaties mee. Samen vullen ze een schatkist aan verhalen die laten zien hoe bijzonder hun beroep is. In onze campagne laten we deze verhalen zien. Waarom we dat doen, leggen we hier uit.

Waarom laten we in onze reclame uitvaarten zien?

Voor veel mensen is het regelen van een uitvaart iets dat ze (gelukkig) bijna nooit hoeven te doen. Daardoor zien mensen er tegenop of voelt de week van het afscheid als overweldigend. Met onze reclame willen we laten zien hoeveel er aan de vakmensen van DELA overgelaten kan worden. Wij helpen vanaf het allereerste moment. En dat is een geruststellende gedachte. Met oneindig aandacht voor het leven en met oog voor detail helpen we nabestaanden bij het maken van keuzes. We zorgen ervoor dat nabestaanden zo goed mogelijk afscheid kunnen nemen op de manier die bij hun en hun dierbare past. En we laten zien dat onze mensen dit werk doen vanuit liefdevolle overtuiging, om er te kunnen zijn voor een ander op moeilijke momenten. Zo brengen we in beeld wat onze mensen voor je kunnen betekenen en dat je er nooit alleen voor staat.  

Wat bedoelen we met oneindig aandacht?

Bij DELA beseffen we iedere dag hoe waardevol het leven is. Doordat het eindigt, en ook weer doorgegeven wordt. Daarom geloven we dat elk leven oneindig aandacht verdient, ook bij het afscheid. Oneindig aandacht zit in het vakmanschap en de professionaliteit waarmee we te werk gaan, in de persoonlijke connectie en warmte waarmee we mensen ondersteunen in de week rondom een afscheid. En vooral in de details, in de kleine gebaren die een groot verschil maken. Binnen ieder vakgebied in ons uitvaartbedrijf werken onze mensen met oog voor detail en oog voor de behoeften van nabestaanden. Dat is wat oneindig aandacht voor ons betekent.

Hulp bij rouw en verdriet

We kunnen ons voorstellen dat het voor sommige mensen moeilijk kan zijn om onze reclame te zien. Bijvoorbeeld omdat je afscheid hebt moeten nemen van een dierbare, je iemand erg mist of omdat je zelf of iemand in je omgeving ziek is. We hopen dat je door onze uitleg beter begrijpt waarom we juist voor deze reclamecampagne hebben gekozen. Het verdriet kunnen we niet wegnemen. Wel willen we je laten weten dat we je begrijpen, en dat je niet alleen bent. Op dela.nl/rouw vind je verhalen van mensen die hetzelfde meegemaakt hebben. Verhalen van lotgenoten kunnen troostend zijn. Ook geven we tips over hoe je langzaam door kunt leven en herinneringen een plek kunt geven. En wist je dat we ook nabestaandenzorg bieden en elk jaar herinneringsbijeenkomsten en een landelijke Lichtjesavond organiseren?

Herinneren & doorleven

Een dierbare moeten missen, is heel verdrietig. Hoe je doorgaat na een verlies is voor iedereen anders. Ervaringen van anderen kunnen troostend zijn om te lezen. Hoe ging voor hen na de stilte de zon weer schijnen? Bekijk hier hoe anderen omgaan met verlies, wat ze regelden en hoe ze de draad van het leven weer oppakten.