Testament

Een testament maken? Is dat niet iets voor later? Maar wat als er nu iets met je gebeurt? Kan je partner dan wel in het huis blijven wonen? Wie zorgt er voor de kinderen? En wie gaat je vermogen beheren? Goed om over na te denken, want deze zaken zijn niet automatisch geregeld.

Chat met onze medewerkers

Veelbesproken onderwerpen

Soms word je overvallen door een plotseling overlijden en kun je met veel vragen zitten. Hoe weet je bijvoorbeeld of er een testament is? En waaraan moet je denken na een overlijden? We hebben enkele veelbesproken onderwerpen voor je op een rijtje gezet.

Lees meer

Je nalatenschap goed regelen

Tijdens het leven wil je eigenlijk niet te veel bezig zijn met het moment dat je er niet meer bent. Maar je vindt het wel belangrijk dat je nalatenschap goed geregeld is voor je vrienden en familie. Daarom kiezen veel mensen voor het opstellen van een testament. Maar wat is dat eigenlijk?

Lees meer

Goed voorbereid naar de notaris

Natuurlijk moet je aan een paar praktische zaken denken, voordat je bij de notaris het testament gaat regelen. Maar denk van te voren ook goed na over de zaken die je in het testament wilt opnemen en die je misschien nog even met de notaris wilt bespreken.

Lees meer

De VoorelkaarDesk helpt je graag

Ben je lid van coöperatie DELA en heb je vragen over jouw testament of wil je graag een testament op laten maken? Neem dan contact op met de consulenten van de VoorelkaarDesk. Zij geven antwoord op al je persoonlijke vragen. Ook kun je tegen een vast ledentarief een testament laten opmaken bij één van de notarissen waar DELA mee samenwerkt. De notarissen van de DELA NotarisService zijn gevestigd door heel het land.

  • 040 219 91 00 Bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.
  • 040 219 91 00 Bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.