• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Hoekstra & Partners Tilburg

Yntze Hoekstra is de notaris die uw akte opmaakt als u kiest voor Hoekstra & Partners in Tilburg. Op deze pagina stelt hij zich persoonlijk aan u voor.

Chat met onze medewerkers

Mijn naam is Yntze Hoekstra, ik ben geboren in 1951 in Heerenveen en ik woon in Heerenveen. Ik ben getrouwd en heb 3 dochters, 1 zoon en 6 kleinkinderen.

Dienstbaar zijn aan mijn cliënten

Na mijn studie aan de Rijksuniversiteit in Groningen ben ik als kandidaat-notaris begonnen in Gorredijk. In 1991 startte ik in de mooie Friese watersportplaats Langweer als notaris. Het mooiste aan notaris zijn is voor mij dienstbaar te zijn aan mijn cliënten, iets voor mensen te kunnen betekenen.

Samen met gedreven en gemotiveerde medewerkers

Ons kantoor in Tilburg staat voor kwaliteit. Wij zijn gedreven en gemotiveerd en hanteren het serviceniveau zoals u dat mag verwachten als klant. Ons team bestaande uit enthousiaste hoog opgeleide medewerkers willen het maximale voor u bereiken met moderne communicatiemiddelen en ouderwetse service.

Tarieven

Hieronder vind je de prijzen van de verschillende aktes. Welke prijs geldt is afhankelijk van jouw wensen en wat er in jouw situatie nodig is om te regelen. 

Let op: in bepaalde situaties kun je geen gebruik maken van de DELA NotarisService, bijvoorbeeld als je in je testament zaken wilt regelen voor je eigen bedrijf (bedrijfsopvolgingsfaciliteiten), je een samengesteld gezin hebt en een testament wilt laten opmaken, je een estate planningsadvies wenst of als je medische verklaringen op wilt nemen in je levenstestament. 

• Eén testament: € 350 - Eén uitgebreid testament: € 430
• Twee testamenten voor partners € 510 – twee uitgebreide testamenten voor partners € 620 (partners zonder kinderen of met alleen gezamenlijke kinderen)
• Eén levenstestament € 300 
• Twee levenstestamenten voor partners € 410
• Samenlevingscontract € 330 – Uitgebreid samenlevingscontract € 385
• Schenkingsakte € 330* - uitgebreide schenkingsakte € 360

*Wil je aan meer dan twee personen schenken? Dan betaal je per extra ontvanger € 25.

Bovenstaande bedragen zijn inclusief alle bijkomende kosten zoals BTW, kosten inschrijving CTR/CLTR, dossierkosten en kosten voor het Kwaliteitsfonds Notariaat. 

 

Contact