• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Eekhoff CS Notariaat Amsterdam

Henk Jan Eekhoff is de notaris die uw akte opmaakt als u kiest voor Eekhoff CS Notariaat in Amsterdam. Op deze pagina stelt hij zich persoonlijk aan u voor.

Chat met onze medewerkers

Mijn naam is Henk Jan Eekhoff. In 1986 ben ik als kandidaat-notaris begonnen en in 2005 tot notaris benoemd. Tijdens mijn werk in het notariaat, heb ik op alle notariële rechtsgebieden brede ervaring opgebouwd. Mijn specialisaties zijn estate planning en (internationaal) ondernemingsrecht.

In 2002 heb ik de postacademische specialisatieopleiding tot estate planner voltooid en sindsdien ben ik gecertificeerd lid van de EPN, de vereniging van estate planners in het notariaat.

Eekhoff CS Notariaat is een full service notariskantoor, waar service en kwaliteit van dienstverlening voorop staan. Voor elk van de notariële rechtsgebieden heeft Eekhoff CS Notariaat één of meer specialisten in huis. Om onze cliënten een nog uitgebreidere dienstverlening te bieden, zijn wij een strategische samenwerking aangegaan met een advocatenkantoor.

Tarieven

Hieronder vind je de prijzen van de verschillende aktes. Welke prijs geldt is afhankelijk van jouw wensen en wat er in jouw situatie nodig is om te regelen. 

Let op: in bepaalde situaties kun je geen gebruik maken van de DELA NotarisService, bijvoorbeeld als je in je testament zaken wilt regelen voor je eigen bedrijf (bedrijfsopvolgingsfaciliteiten), je een samengesteld gezin hebt en een testament wilt laten opmaken, je een estate planningsadvies wenst of als je medische verklaringen op wilt nemen in je levenstestament. 

• Eén testament: € 350 - Eén uitgebreid testament: € 430
• Twee testamenten voor partners € 510 – twee uitgebreide testamenten voor partners € 620 (partners zonder kinderen of met alleen gezamenlijke kinderen)
• Eén levenstestament € 300 
• Twee levenstestamenten voor partners € 410
• Samenlevingscontract € 330 – Uitgebreid samenlevingscontract € 385
• Schenkingsakte € 330* - uitgebreide schenkingsakte € 360

*Wil je aan meer dan twee personen schenken? Dan betaal je per extra ontvanger € 25.

Bovenstaande bedragen zijn inclusief alle bijkomende kosten zoals BTW, kosten inschrijving CTR/CLTR, dossierkosten en kosten voor het Kwaliteitsfonds Notariaat. 

 

Contact