• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Notariskantoor Broekema Groningen

Henk Broekema is de notaris die uw akte opmaakt als u kiest voor Notariskantoor Broekema in Groningen. Op deze pagina stelt hij zich persoonlijk aan u voor.

Chat met onze medewerkers

Henk Broekema is sinds 1987 werkzaam in het notariaat. Henk heeft als kandidaat-notaris en fiscaal jurist ruime ervaring opgedaan op meerdere kantoren alvorens hij in september 1993 ging werken bij notaris mr. K.R. Dijkhuizen. In 2000 werd hij tot opvolger van notaris Dijkhuizen benoemd. Hoewel Henk een allrounder is, liggen zijn werkzaamheden nu met name op het terrein van personen- en familierecht, estate planning, het ondernemings- en vennootschapsrecht, de notariële belastingen, ondersteuning van de automotive sector en het zaken doen in Scandinavië.

Henk is gecertificeerd estate planner en lid van de 
Vereniging van Estate Planners in het Notariaat (EPN).

Vanaf 2005 tot juni 2018 is Henk actief geweest in het bestuur van de Vereniging Formaat Notarissen, de laatste 7 jaren als landelijk voorzitter.
Voor de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie maakt Henk vanaf november 2014 deel uit van het bestuur van de stichting Stichting Rechtszekerheid Digitaal, sedert het najaar van 2017 in de functie van voorzitter.

Tarieven

Hieronder vind je de prijzen van de verschillende aktes. Welke prijs geldt is afhankelijk van jouw wensen en wat er in jouw situatie nodig is om te regelen. 

Let op: in bepaalde situaties kun je geen gebruik maken van de DELA NotarisService, bijvoorbeeld als je in je testament zaken wilt regelen voor je eigen bedrijf (bedrijfsopvolgingsfaciliteiten), je een estate planningsadvies wenst of als je medische verklaringen op wilt nemen in je levenstestament. 

• Eén testament: € 350 - Eén uitgebreid testament: € 430
• Twee testamenten voor partners € 510 – twee uitgebreide testamenten voor partners € 620 (partners zonder kinderen of met alleen gezamenlijke kinderen) of € 730 (partners met kinderen uit eerdere relaties) 
• Eén levenstestament € 300 
• Twee levenstestamenten voor partners € 410
• Samenlevingscontract € 330 – Uitgebreid samenlevingscontract € 385
• Schenkingsakte € 330* - uitgebreide schenkingsakte € 360

*Wil je aan meer dan twee personen schenken? Dan betaal je per extra ontvanger € 25.

Bovenstaande bedragen zijn inclusief alle bijkomende kosten zoals BTW, kosten inschrijving CTR/CLTR, dossierkosten en kosten voor het Kwaliteitsfonds Notariaat. 

 

Contact