• Overlijden melden - 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Hoekstra & Partners Sint Nicolaasga

Ko Beijaard is de notaris die uw akte opmaakt als u kiest voor Hoekstra & Partners in Sint Nicolaasga. Op deze pagina stelt hij zich persoonlijk aan u voor.

Chat met onze medewerkers

Mijn naam is Ko Beijaard. Ik ben in 1961 geboren in Leeuwarden en woon in Sint Nicolaasga, waar ook mijn notarispraktijk is gevestigd.

Notaris sinds 2005

In heb notarieel recht en belastingrecht gestudeerd aan de Rijks Universiteit Groningen. Na mijn afstuderen ben ik eerst een aantal jaren gaan werken als belastingadviseur. Omdat ik de belastingmaterie wel interessant vond, maar me toch meer wilde bezighouden met mensen dan 'alleen' met cijfers, heb ik er daarna voor gekozen om over te stappen naar het notariaat. Sinds 2005 ben ik notaris in Sint Nicolaasga. Mijn kantoor is verbonden aan de notarissenmaatschap Hoekstra & Partners Notarissen, met diverse vestigingen verspreid over Nederland.

Zoveel mensen, zoveel wensen

Ik ben met veel plezier notaris, je hebt heel direct contact met veel mensen. Uiteraard ben je in eerste instantie juridisch bezig maar het is mooi werk om dat juridische te vertalen naar wat men graag geregeld wil hebben. En zoveel mensen, zoveel wensen, dus het is een veelzijdige materie. Wat ik belangrijk vind is dat een notariskantoor laagdrempelig moet zijn, goede kwaliteit levert en tegen een redelijke prijs en daar staan we ook voor. U bent van harte welkom.

Tarieven

De all-in prijzen voor een akte via de DELA NotarisService zijn:

  • samenlevingscontract € 255,
  • schenkingsakte € 255,
  • één testament € 315 of twee testamenten voor partners € 465,
  • één levenstestament € 260 of twee levenstestamenten voor partners € 370

Contact