• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Hoekstra & Partners Sint Nicolaasga

Ko Beijaard is de notaris die uw akte opmaakt als u kiest voor Hoekstra & Partners in Sint Nicolaasga. Op deze pagina stelt hij zich persoonlijk aan u voor.

Chat met onze medewerkers

Mijn naam is Ko Beijaard. Ik ben in 1961 geboren in Leeuwarden en woon in Sint Nicolaasga, waar ook mijn notarispraktijk is gevestigd.

Notaris sinds 2005

In heb notarieel recht en belastingrecht gestudeerd aan de Rijks Universiteit Groningen. Na mijn afstuderen ben ik eerst een aantal jaren gaan werken als belastingadviseur. Omdat ik de belastingmaterie wel interessant vond, maar me toch meer wilde bezighouden met mensen dan 'alleen' met cijfers, heb ik er daarna voor gekozen om over te stappen naar het notariaat. Sinds 2005 ben ik notaris in Sint Nicolaasga. Mijn kantoor is verbonden aan de notarissenmaatschap Hoekstra & Partners Notarissen, met diverse vestigingen verspreid over Nederland.

Zoveel mensen, zoveel wensen

Ik ben met veel plezier notaris, je hebt heel direct contact met veel mensen. Uiteraard ben je in eerste instantie juridisch bezig maar het is mooi werk om dat juridische te vertalen naar wat men graag geregeld wil hebben. En zoveel mensen, zoveel wensen, dus het is een veelzijdige materie. Wat ik belangrijk vind is dat een notariskantoor laagdrempelig moet zijn, goede kwaliteit levert en tegen een redelijke prijs en daar staan we ook voor. U bent van harte welkom.

Tarieven

Hieronder vind je de prijzen van de verschillende aktes. Welke prijs geldt is afhankelijk van jouw wensen en wat er in jouw situatie nodig is om te regelen. 

Let op: in bepaalde situaties kun je geen gebruik maken van de DELA NotarisService, bijvoorbeeld als je in je testament zaken wilt regelen voor je eigen bedrijf (bedrijfsopvolgingsfaciliteiten), je een samengesteld gezin hebt en een testament wilt laten opmaken, je een estate planningsadvies wenst of als je medische verklaringen op wilt nemen in je levenstestament. 

• Eén testament: € 350 - Eén uitgebreid testament: € 430
• Twee testamenten voor partners € 510 – twee uitgebreide testamenten voor partners € 620 (partners zonder kinderen of met alleen gezamenlijke kinderen)
• Eén levenstestament € 300 
• Twee levenstestamenten voor partners € 410
• Samenlevingscontract € 330 – Uitgebreid samenlevingscontract € 385
• Schenkingsakte € 330* - uitgebreide schenkingsakte € 360

*Wil je aan meer dan twee personen schenken? Dan betaal je per extra ontvanger € 25.

Bovenstaande bedragen zijn inclusief alle bijkomende kosten zoals BTW, kosten inschrijving CTR/CLTR, dossierkosten en kosten voor het Kwaliteitsfonds Notariaat. 

 

Contact