• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Team Notarissen Maastricht

Reinier Thissen is de notaris die uw akte opmaakt als u kiest voor Team Notarissen in Maastricht. Op deze pagina stelt hij zich persoonlijk aan u voor.

Chat met onze medewerkers

Mijn naam is Reinier Thissen, notaris in Maastricht bij Team Notarissen. Ik ben geboren in Roermond op 7 september 1960 en ben vader van vier kinderen.

Behulpzaam bij vele momenten in andermans leven

Na mijn studie Notarieel en Nederlands recht aan de Rijks Universiteit Leiden begon ik in 1985 als kandidaat-notaris in Haarlem. Sinds 1 januari 2001 ben ik notaris in Maastricht. Wat ik mooi vind aan het vak is dat ik met mijn juridische kennis en kunde behulpzaam mag zijn bij vreugdevolle, verdrietige, zakelijke en belangrijke momenten in andermans leven. En vooral het vertrouwen dat klanten je onmiddellijk geven zodat ik de persoonlijke wensen vast kan leggen.

Open en eerlijk

Team Notarissen staat voor een lage drempel, duidelijke taal, geen poespas, open en eerlijk, bij de tijd, niet bang en advies met uitstekende kwaliteit. Met 2 notarissen, 6 kandidaat notarissen, een oud notaris, een echtscheidingsmediator, een notarisklerk en 8 andere medewerkers staan wij voor u klaar. Iedereen kan bij Team Notarissen binnenlopen zonder afspraak voor directe persoonlijke informatie; Op afspraak worden ook buiten reguliere kantooruren besprekingen gehouden en akten gepasseerd.

Tarieven

Hieronder vind je de prijzen van de verschillende aktes. Welke prijs geldt is afhankelijk van jouw wensen en wat er in jouw situatie nodig is om te regelen. 

Let op: in bepaalde situaties kun je geen gebruik maken van de DELA NotarisService, bijvoorbeeld als je in je testament zaken wilt regelen voor je eigen bedrijf (bedrijfsopvolgingsfaciliteiten), je een samengesteld gezin hebt en een testament wilt laten opmaken, je een estate planningsadvies wenst of als je medische verklaringen op wilt nemen in je levenstestament. 

• Eén testament: € 350 - Eén uitgebreid testament: € 430
• Twee testamenten voor partners € 510 – twee uitgebreide testamenten voor partners € 620 (partners zonder kinderen of met alleen gezamenlijke kinderen)
• Eén levenstestament € 300 
• Twee levenstestamenten voor partners € 410
• Samenlevingscontract € 330 – Uitgebreid samenlevingscontract € 385
• Schenkingsakte € 330* - uitgebreide schenkingsakte € 360

*Wil je aan meer dan twee personen schenken? Dan betaal je per extra ontvanger € 25.

Bovenstaande bedragen zijn inclusief alle bijkomende kosten zoals BTW, kosten inschrijving CTR/CLTR, dossierkosten en kosten voor het Kwaliteitsfonds Notariaat. 

 

Contact