• Overlijden melden - 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Team Notarissen Maastricht

Reinier Thissen is de notaris die uw akte opmaakt als u kiest voor Team Notarissen in Maastricht. Op deze pagina stelt hij zich persoonlijk aan u voor.

Chat met onze medewerkers

Mijn naam is Reinier Thissen, notaris in Maastricht bij Team Notarissen. Ik ben geboren in Roermond op 7 september 1960 en ben vader van vier kinderen.

Behulpzaam bij vele momenten in andermans leven

Na mijn studie Notarieel en Nederlands recht aan de Rijks Universiteit Leiden begon ik in 1985 als kandidaat-notaris in Haarlem. Sinds 1 januari 2001 ben ik notaris in Maastricht. Wat ik mooi vind aan het vak is dat ik met mijn juridische kennis en kunde behulpzaam mag zijn bij vreugdevolle, verdrietige, zakelijke en belangrijke momenten in andermans leven. En vooral het vertrouwen dat klanten je onmiddellijk geven zodat ik de persoonlijke wensen vast kan leggen.

Open en eerlijk

Team Notarissen staat voor een lage drempel, duidelijke taal, geen poespas, open en eerlijk, bij de tijd, niet bang en advies met uitstekende kwaliteit. Met 2 notarissen, 6 kandidaat notarissen, een oud notaris, een echtscheidingsmediator, een notarisklerk en 8 andere medewerkers staan wij voor u klaar. Iedereen kan bij Team Notarissen binnenlopen zonder afspraak voor directe persoonlijke informatie; Op afspraak worden ook buiten reguliere kantooruren besprekingen gehouden en akten gepasseerd.

Tarieven

De all-in prijzen voor een akte via de DELA NotarisService zijn:

  • samenlevingscontract € 255,
  • schenkingsakte € 255,
  • één testament € 315 of twee testamenten voor partners € 465,
  • één levenstestament € 260 of twee levenstestamenten voor partners € 370

Contact