• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Notariaat Van Leeuwen Rhoon

Desiree Satimin is de notaris die uw akte opmaakt als u kiest voor Notariaat Van Leeuwen. Op deze pagina stelt zij zich persoonlijk aan u voor.

Chat met onze medewerkers

Notaris in de regio van Rotterdam

Mijn naam is Desiree Satimin. Ik ben in Rotterdam geboren en sinds enige tijd notaris in deze mooie en ondernemende stad. Samen met mijn partner Arjan van Leeuwen en onze twee kinderen woon ik in de regio van Rotterdam. Tijdens mijn studie Notarieel Recht aan de Universiteit van Leiden, ben ik reeds gaan werken in het Notariaat. Hierdoor heb ik al vroegtijdig de theorie met de praktijk kunnen combineren, waardoor ik zowel in de familiepraktijk, de registergoederenpraktijk als in het ondernemingsrecht een brede ervaring heb opgedaan.

Ik ben sinds 2013 notaris, nu onder mijn nieuwe notariskantoor: Notariaat Van Leeuwen.

Het contact met de cliënten

Het leukste van mijn beroep vind ik het contact met de cliënten. Of zij nu een huis kopen, gaan trouwen of een onderneming starten. Als notaris zorg je ervoor dat elke belangrijke gebeurtenis in een mensenleven goed wordt vastgelegd. Uiteraard zijn cliënten ook welkom voor het vastleggen van hun laatste wensen. U kiest bij mij voor een vakkundige no-nonsense aanpak. Ik neem de tijd voor u en handel alles snel af tegen scherpe tarieven.

Tarieven

Hieronder vind je de prijzen van de verschillende aktes. Welke prijs geldt is afhankelijk van jouw wensen en wat er in jouw situatie nodig is om te regelen. 

Let op: in bepaalde situaties kun je geen gebruik maken van de DELA NotarisService, bijvoorbeeld als je in je testament zaken wilt regelen voor je eigen bedrijf (bedrijfsopvolgingsfaciliteiten), je een samengesteld gezin hebt en een testament wilt laten opmaken, je een estate planningsadvies wenst of als je medische verklaringen op wilt nemen in je levenstestament. 

• Eén testament: € 350 - Eén uitgebreid testament: € 430
• Twee testamenten voor partners € 510 – twee uitgebreide testamenten voor partners € 620 (partners zonder kinderen of met alleen gezamenlijke kinderen)
• Eén levenstestament € 300 
• Twee levenstestamenten voor partners € 410
• Samenlevingscontract € 330 – Uitgebreid samenlevingscontract € 385
• Schenkingsakte € 330* - uitgebreide schenkingsakte € 360

*Wil je aan meer dan twee personen schenken? Dan betaal je per extra ontvanger € 25.

Bovenstaande bedragen zijn inclusief alle bijkomende kosten zoals BTW, kosten inschrijving CTR/CLTR, dossierkosten en kosten voor het Kwaliteitsfonds Notariaat. 

 

Contact