• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Lint Notarissen Bergambacht

Freddy de Ridder is de notaris die uw akte opmaakt als u kiest voor Lint Notarissen in Bergambacht. Op deze pagina stelt hij zich persoonlijk aan u voor.

Chat met onze medewerkers

Notaris sinds 1998

Mijn naam is Freddy de Ridder, notaris te Krimpenerwaard, kantoorhoudende in de kern Bergambacht. Na mijn studie Notarieel Recht aan de Katholieke Universiteit Nijmegen (thans bekend als de Radbouduniversiteit) ben ik eind 1988 als kandidaat-notaris begonnen bij Mr. J.Ph.E.J.M. de Nerée tot Babberich te Bergambacht. In 1998 heb ik het kantoor van mijn voorganger overgenomen.

Persoonlijk en betrokken

Bij mij staat de persoonlijke benadering voorop. In een dorp als Bergambacht is het gewoon om zonder afspraak bij de notaris binnen te lopen en bij telefonisch contact krijgt men al gauw de notaris zelf aan de telefoon.

Van belang vind ik ook het integreren in het plaatselijke gebeuren. Buiten mijn werk ben ik voorzitter van de plaatselijke badmintonclub "BC Blue Sky", secretaris/penningmeester van BNI Krimpenerwaard en lid van de Lionsclub Krimpenerwaard.

Tarieven

Hieronder vind je de prijzen van de verschillende aktes. Welke prijs geldt is afhankelijk van jouw wensen en wat er in jouw situatie nodig is om te regelen. 

Let op: in bepaalde situaties kun je geen gebruik maken van de DELA NotarisService, bijvoorbeeld als je in je testament zaken wilt regelen voor je eigen bedrijf (bedrijfsopvolgingsfaciliteiten), je een samengesteld gezin hebt en een testament wilt laten opmaken, je een estate planningsadvies wenst of als je medische verklaringen op wilt nemen in je levenstestament. 

• Eén testament: € 350 - Eén uitgebreid testament: € 430
• Twee testamenten voor partners € 510 – twee uitgebreide testamenten voor partners € 620 (partners zonder kinderen of met alleen gezamenlijke kinderen)
• Eén levenstestament € 300 
• Twee levenstestamenten voor partners € 410
• Samenlevingscontract € 330 – Uitgebreid samenlevingscontract € 385
• Schenkingsakte € 330* - uitgebreide schenkingsakte € 360

*Wil je aan meer dan twee personen schenken? Dan betaal je per extra ontvanger € 25.

Bovenstaande bedragen zijn inclusief alle bijkomende kosten zoals BTW, kosten inschrijving CTR/CLTR, dossierkosten en kosten voor het Kwaliteitsfonds Notariaat. 

 

Contact