• Overlijden melden - 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Karel van de Kamp Notariskantoor Arnhem

Karel van de Kamp is de notaris die uw akte opmaakt als u kiest voor Karel van de Kamp Notariskantoor in Arnhem. Op deze pagina stelt hij zich persoonlijk aan u voor.

Chat met onze medewerkers

Mijn naam is Karel van de Kamp en ik ben geboren in Apeldoorn in 1965. Ik heb fiscaal en notarieel recht gestudeerd in Groningen.

Waarom ik notaris ben geworden

Ik heb jaren getwijfeld over mijn beroepskeuze en heb voordat ik kandidaat-notaris werd ook ander werk gedaan. Vanaf het moment dat ik ging studeren in 1986 vond ik de rechtenopleiding erg interessant. Het past bij mij als persoon om het gezamenlijk belang en overeenstemming te zoeken. Ik wil niet alleen naar het belang van één partij kijken, zoals meestal het geval is bij een advocaat bijvoorbeeld. Het notariaat is dan een logische keuze.

Persoonlijk contact met klanten

In 1992 ben ik begonnen als kandidaat-notaris bij een groot notariskantoor. Bij dat kantoor heb ik om ervaring op te doen eerst de toenmalige notaris geassisteerd en daarna een eigen praktijk opgebouwd, vooral gericht op ondernemingen en instellingen. Dat waren juridisch heel interessante zaken, maar ik miste het persoonlijk contact met klanten. Dat beperkte contact met klanten was voor mij reden om, zodra de kans zich voordeed, voor datzelfde kantoor een nieuw filiaal te beginnen met een algemene stadspraktijk. In 2005 ben ik met deze praktijk zelfstandig verder gegaan.

Met klanten praten en achterhalen wat ze willen

Klanten komen met heel veel verschillende vragen, die voor mij interessante puzzels zijn. Het mooiste is om met klanten te praten, proberen te achterhalen wat ze echt willen en dan in overleg de beste oplossing zoeken. We passeren niet alleen eenvoudige akten, maar helpen klanten ook verder met maatwerk. Daarbij werken we zo efficiënt mogelijk om de kosten in de hand te houden. Op ons kantoor werken gewone, toegankelijke mensen.

Tarieven

De all-in prijzen voor een akte via de DELA NotarisService zijn:

  • samenlevingscontract € 255,
  • schenkingsakte € 255,
  • één testament € 315 of twee testamenten voor partners € 465,
  • één levenstestament € 260 of twee levenstestamenten voor partners € 370

Contact