• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Van Eeten Notarissen 's-Hertogenbosch

Anne-Marie van Eeten is de notaris die uw akte opmaakt als u kiest voor Van Eeten Notarissen in Den Bosch. Op deze pagina stelt zij zich persoonlijk aan u voor.

Chat met onze medewerkers

Ik ben Anne-Marie van Eeten, geboren en getogen in Drunen op 20 juni 1967. Samen met mijn man, zoon en dochter woon ik in Sint-Michielsgestel, slechts een klein half uurtje fietsen naar mijn kantoor in Den Bosch.

Begeleiden bij verschillende gebeurtenissen

Nadat ik tijdens een schoolvakantie vakantiewerk had gedaan op een notariskantoor, vond ik het in de praktijk zo’n interessant, sociaal en afwisselend vak dat ik er bewust voor koos om Notarieel Recht te gaan studeren in Nijmegen. In 1993 ben ik afgestudeerd. Het mooie aan dit vak vind ik dat ik mensen bij verschillende gebeurtenissen in een mensenleven kan begeleiden, adviseren en hun wensen kan vastleggen in notariële akten.

Ondernemerschap

Tot en met december 2012 heb ik als kandidaat-notaris op diverse kantoren in Noord-Brabant gewerkt. Als kandidaat-notaris doe je in beginsel hetzelfde werk als een notaris, je mag echter alleen als waarnemer van de notaris akten passeren en je bent in beginsel geen ondernemer. Nadat de jongste van mijn kinderen naar de Middelbare School ging, vond ik de tijd rijp voor het ondernemerschap en om zelf notaris te worden. Het is vervolgens gelukt om een notaris in Den Bosch op te volgen en zijn kantoor over te nemen.

Mensen met een eigen, persoonlijk verhaal

Sinds 1 januari 2013 ben ik notaris in Den Bosch en zit vlakbij het Centraal Station. De kracht van ons kleine, gedreven team ligt in de persoonlijke benadering en betrokkenheid. Achter iedere akte schuilen tenslotte mensen met een eigen, persoonlijk verhaal. Vooral deze menselijke kant van het notarisambt nemen mijn kandidaat-notaris, Aline Rosenbrand, mijn medewerkers en ik als uitgangspunt in onze begrijpelijke en heldere advisering en opmaken van akten.

Tarieven

Hieronder vind je de prijzen van de verschillende aktes. Welke prijs geldt is afhankelijk van jouw wensen en wat er in jouw situatie nodig is om te regelen. 

Let op: in bepaalde situaties kun je geen gebruik maken van de DELA NotarisService, bijvoorbeeld als je in je testament zaken wilt regelen voor je eigen bedrijf (bedrijfsopvolgingsfaciliteiten), je een samengesteld gezin hebt en een testament wilt laten opmaken, je een estate planningsadvies wenst of als je medische verklaringen op wilt nemen in je levenstestament. 

• Eén testament: € 350 - Eén uitgebreid testament: € 430
• Twee testamenten voor partners € 510 – twee uitgebreide testamenten voor partners € 620 (partners zonder kinderen of met alleen gezamenlijke kinderen)
• Eén levenstestament € 300 
• Twee levenstestamenten voor partners € 410
• Samenlevingscontract € 330 – Uitgebreid samenlevingscontract € 385
• Schenkingsakte € 330* - uitgebreide schenkingsakte € 360

*Wil je aan meer dan twee personen schenken? Dan betaal je per extra ontvanger € 25.

Bovenstaande bedragen zijn inclusief alle bijkomende kosten zoals BTW, kosten inschrijving CTR/CLTR, dossierkosten en kosten voor het Kwaliteitsfonds Notariaat. 

 

Contact