• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Notaris Houtepen Eindhoven

Dirk-Jan Houtepen is de notaris die uw akte opmaakt als u kiest voor Notaris Houtepen in Eindhoven. Op deze pagina stelt hij zich persoonlijk aan u voor.

Chat met onze medewerkers

Met een vader die in het notariaat werkzaam is, is de appel wat mij betreft niet ver van de boom gevallen. Na twee jaar in Tilburg te hebben gestudeerd, heb ik in 1991 in Nijmegen de notariële studierichting met goed gevolg afgerond. Ook heb ik als ROAG bij de Militaire Kamer van de rechtbank Arnhem mijn militaire dienstplicht vervuld.

Notariskantoor met veel plezier en enthousiasme

Eind 1992 ben ik als kandidaat-notaris bij een van de grootste kantoren in Eindhoven gaan werken. In 2000 ben ik daar tot notaris benoemd met als specialisatie vastgoed en personen- en familierecht. Sinds 2012 ben ik met mijn team van medewerkers zelfstandig gevestigd aan de Stratumsedijk 99 te Eindhoven. Daar staan wij met veel plezier en enthousiasme voor u klaar om u met allerlei zaken, waarvoor een notaris nodig is, te helpen.

Goede doelen steunen

Naast mijn werk haal ik veel voldoening uit een aantal sociale activiteiten, zoals het bestuurslidmaatschap van de President Rooseveltstichting, die zich inzet voor scouting activiteiten voor gehandicapte jongeren. En ook voor de Lionsclub Den Elzent die allerlei goede doelen in Eindhoven en omgeving steunt. Op deze manier probeer ik wat terug te doen voor onze maatschappij.

Tarieven

Hieronder vind je de prijzen van de verschillende aktes. Welke prijs geldt is afhankelijk van jouw wensen en wat er in jouw situatie nodig is om te regelen. 

Let op: in bepaalde situaties kun je geen gebruik maken van de DELA NotarisService, bijvoorbeeld als je in je testament zaken wilt regelen voor je eigen bedrijf (bedrijfsopvolgingsfaciliteiten), je een samengesteld gezin hebt en een testament wilt laten opmaken, je een estate planningsadvies wenst of als je medische verklaringen op wilt nemen in je levenstestament. 

• Eén testament: € 350 - Eén uitgebreid testament: € 430
• Twee testamenten voor partners € 510 – twee uitgebreide testamenten voor partners € 620 (partners zonder kinderen of met alleen gezamenlijke kinderen)
• Eén levenstestament € 300 
• Twee levenstestamenten voor partners € 410
• Samenlevingscontract € 330 – Uitgebreid samenlevingscontract € 385
• Schenkingsakte € 330* - uitgebreide schenkingsakte € 360

*Wil je aan meer dan twee personen schenken? Dan betaal je per extra ontvanger € 25.

Bovenstaande bedragen zijn inclusief alle bijkomende kosten zoals BTW, kosten inschrijving CTR/CLTR, dossierkosten en kosten voor het Kwaliteitsfonds Notariaat. 

 

Contact