• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Notarishuis Andriessen Zierikzee

Simone Andriessen is de notaris die uw akte opmaakt als u kiest voor Notarishuis Andriessen Zierikzee. Op deze pagina stelt zij zich voor.

Chat met onze medewerkers

De notaris die je aantreft als je de akte komt tekenen is Simone Andriessen. Zij heeft het kantoor in 2023 overgenomen en is daarbij haar eigen koers gaan varen. Er staat inmiddels een prachtig Notarishuis, waar iedereen kan binnen lopen en op een begrijpelijke manier wordt geholpen. Dat is wat onze cliënten allemaal terugkoppelen: “wat fijn dat er op zo’n makkelijke manier, toch best moeilijke akten vertaald worden”.

Onze insteek is dat iedereen met een glimlach ons historische pand in hartje Zierikzee, een bruisend monumentaal stadje weer verlaat. Dus wie zijn zaken komt regelen bij ons op kantoor, plakt er meestal ook nog een gezellig uitje aan vast, in onze monumentenstad aan de Oosterschelde. Zo combineer je het regelen van zaken met ontspanning, zodat alles geregeld is voor generaties. 

Tarieven

Hieronder vind je de prijzen van de verschillende aktes. Welke prijs geldt is afhankelijk van jouw wensen en wat er in jouw situatie nodig is om te regelen. 

Let op: in bepaalde situaties kun je geen gebruik maken van de DELA NotarisService, bijvoorbeeld als je in je testament zaken wilt regelen voor je eigen bedrijf (bedrijfsopvolgingsfaciliteiten), je een samengesteld gezin hebt en een testament wilt laten opmaken, je een estate planningsadvies wenst of als je medische verklaringen op wilt nemen in je levenstestament. 

• Eén testament: € 350 - Eén uitgebreid testament: € 430
• Twee testamenten voor partners € 510 – twee uitgebreide testamenten voor partners € 620 (partners zonder kinderen of met alleen gezamenlijke kinderen)
• Eén levenstestament € 300 
• Twee levenstestamenten voor partners € 410
• Samenlevingscontract € 330 – Uitgebreid samenlevingscontract € 385
• Schenkingsakte € 330* - uitgebreide schenkingsakte € 360

*Wil je aan meer dan twee personen schenken? Dan betaal je per extra ontvanger € 25.

Bovenstaande bedragen zijn inclusief alle bijkomende kosten zoals BTW, kosten inschrijving CTR/CLTR, dossierkosten en kosten voor het Kwaliteitsfonds Notariaat. 

 

Contact