• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Notariaat Verstegen Brunssum

De notaris die u helpt met onroerend goed, personen- en familierecht en ondernemingsrecht. Een huis kopen, trouwen of een testament opstellen. Het zijn voorbeelden van grote gebeurtenissen in het leven waar een aantal notariële verplichtingen aan vastzitten. Met onze kennis en contacten staan wij voor u klaar met advies in een informele, toegankelijke sfeer.

Chat met onze medewerkers

Juist omdat de zaken die geregeld worden bij een notaris al zo serieus en formeel zijn, werken wij op een persoonlijke manier. Aandacht voor ieder zijn specifieke situatie en een aansluitend advies op maat. We vinden het belangrijk dat u echt geholpen wordt met onze diensten en zorgen ervoor dat u weer met een gerust hart verder kan.

Tarieven

  • Eén testament: € 350 - Eén uitgebreid testament: € 430
  • Twee testamenten voor partners € 510 – twee uitgebreide testamenten voor partners € 620 (partners zonder kinderen of met alleen gezamenlijke kinderen) of € 730 (partners met kinderen uit eerdere relaties)
  • Eén levenstestament € 300
  • Twee levenstestamenten voor partners € 410
  • Samenlevingscontract € 330 – Uitgebreid samenlevingscontract € 385
  • Schenkingsakte € 330* - uitgebreide schenkingsakte € 360 

*Wil je aan meer dan twee personen schenken? Dan betaal je per extra ontvanger € 25.

Bovenstaande bedragen zijn inclusief alle bijkomende kosten zoals BTW, kosten inschrijving CTR/CLTR, dossierkosten en kosten voor het Kwaliteitsfonds Notariaat. 

Let op: in bepaalde situaties kun je geen gebruik maken van de DELA NotarisService, bijvoorbeeld als je in je testament zaken wilt regelen voor je eigen bedrijf (bedrijfs-opvolgingsfaciliteiten), je een estate planningsadvies wenst of als je medische verklaringen op wilt nemen in je levenstestament. 

Contact