• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Hoekstra & Partners Utrecht

Jeffrey Lansing is de notaris die uw akte opmaakt als u kiest voor Hoekstra & Partners in Utrecht. Op deze pagina stelt hij zich persoonlijk aan u voor.

Chat met onze medewerkers

Sinds 2006 ben ik werkzaam in het notariaat. Bij de start van onze vestiging in Utrecht ben ik als kandidaat-notaris in dienst getreden en in mei 2017 ben ik in de gemeente Utrecht tot notaris benoemd. Voor mij als geboren en getogen Utrechter een droom die uitkwam.

Vanuit mijn achtergrond en ervaringen binnen het notariaat vind ik het belangrijk om het "moeilijke" juridische in de samenleving op een begrijpelijke wijze over te brengen. Ook al is een gesprek/akte lastig of beladen, het is van belang dat iedereen deze begrijpt en zich daar uitdrukkelijk in kan vinden.

Natuurlijk doe ik dit allemaal niet alleen en staat mijn team, met veel kennis en vaardigheden, voor u klaar.

Tarieven

Hieronder vind je de prijzen van de verschillende aktes. Welke prijs geldt is afhankelijk van jouw wensen en wat er in jouw situatie nodig is om te regelen. 

Let op: in bepaalde situaties kun je geen gebruik maken van de DELA NotarisService, bijvoorbeeld als je in je testament zaken wilt regelen voor je eigen bedrijf (bedrijfsopvolgingsfaciliteiten), je een samengesteld gezin hebt en een testament wilt laten opmaken, je een estate planningsadvies wenst of als je medische verklaringen op wilt nemen in je levenstestament. 

• Eén testament: € 350 - Eén uitgebreid testament: € 430
• Twee testamenten voor partners € 510 – twee uitgebreide testamenten voor partners € 620 (partners zonder kinderen of met alleen gezamenlijke kinderen)
• Eén levenstestament € 300 
• Twee levenstestamenten voor partners € 410
• Samenlevingscontract € 330 – Uitgebreid samenlevingscontract € 385
• Schenkingsakte € 330* - uitgebreide schenkingsakte € 360

*Wil je aan meer dan twee personen schenken? Dan betaal je per extra ontvanger € 25.

Bovenstaande bedragen zijn inclusief alle bijkomende kosten zoals BTW, kosten inschrijving CTR/CLTR, dossierkosten en kosten voor het Kwaliteitsfonds Notariaat. 

 

Contact