• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

BoldingDavids notarissen Almelo

BoldingDavids notarissen staat voor een laagdrempelige service maar met een hoge kwaliteit. Voor alle notariële rechtsgebieden hebben wij een specialist in huis. In ons mooie pand ontvangen wij u graag!

Chat met onze medewerkers

BoldingDavids notarissen te Almelo 

Sinds 1999 heeft Cliff Bolding een notariskantoor in Almelo, aan de Wierdensestraat 41. Op deze locatie, op loopafstand van het treinstation, is al vanaf het begin van de 20e eeuw een notariskantoor gevestigd. In 2019 is het notariskantoor gefuseerd met dat van Mattijs Davids. Het gezamenlijke kantoor, BoldingDavids Notarissen, met - onder meer - 4 notarissen, is een full-service kantoor, met meerdere secties. De sectie familierecht wordt geleid door twee notarissen: Cliff Bolding en Diane Verbaan.

Cliff Bolding

Mijn naam is Cliff Bolding. Geboren in de polder, getogen in Drenthe en, na studies Notarieel recht en Nederlands Recht in Groningen, geland in het mooie Twente. Vanaf 1989 werkzaam in het notariaat, sinds 1999 als notaris in Almelo. Gehuwd met een mooie Twentse en gezegend met drie heel leuke kinderen.

Diane Verbaan

Mijn naam is Diane Verbaan, geboren in Den Haag in 1967 en moeder van drie – inmiddels studerende – kinderen. Ik ben in 1991 als kandidaat-notaris begonnen in Tilburg, na mijn afstuderen aan de Rijks Universiteit Leiden, en uiteindelijk beland in Twente omdat mijn man daar zijn ‘roots’ heeft. Sinds 1996 woon ik in Almelo, en ik vind het heerlijk dat ik elke dag op de fiets naar mijn werk kan. Elke dag is weer een andere in het notariaat en dat komt omdat geen mens hetzelfde is en de omstandigheden altijd weer anders zijn. Dat is ook meteen het leukste aspect aan mijn werk; om met je juridische kennis maar ook met je jarenlange ervaring mensen te mogen begeleiden in hele persoonlijke situaties. Dat maakt het vak van notaris ook zo bijzonder. Op ons kantoor ben ik met name bezig in de familiepraktijk en sinds dit jaar – 2022 – ben ik ook NOVEX executeur. De opleiding tot (echtscheidings)mediator heb ik ook afgerond en deze vaardigheden weet ik goed toe te passen in mijn praktijk. 

Kantoor

BoldingDavids notarissen staat voor een laagdrempelige service maar met een hoge kwaliteit. Voor alle notariële rechtsgebieden hebben wij een specialist in huis. In ons mooie pand ontvangen wij u graag!

Tarieven

  • Eén testament: € 350 - Eén uitgebreid testament: € 430
  • Twee testamenten voor partners € 510 – twee uitgebreide testamenten voor partners € 620 (partners zonder kinderen of met alleen gezamenlijke kinderen)
  • Eén levenstestament € 300
  • Twee levenstestamenten voor partners € 410
  • Samenlevingscontract € 330 – Uitgebreid samenlevingscontract € 385
  • Schenkingsakte € 330* - uitgebreide schenkingsakte € 360 

*Wil je aan meer dan twee personen schenken? Dan betaal je per extra ontvanger € 25.

Bovenstaande bedragen zijn inclusief alle bijkomende kosten zoals BTW, kosten inschrijving CTR/CLTR, dossierkosten en kosten voor het Kwaliteitsfonds Notariaat. 

Let op: in bepaalde situaties kun je geen gebruik maken van de DELA NotarisService, bijvoorbeeld als je in je testament zaken wilt regelen voor je eigen bedrijf (bedrijfs-opvolgingsfaciliteiten), je een samengesteld gezin hebt en een testament wilt laten opmaken, je een estate planningsadvies wenst of als je medische verklaringen op wilt nemen in je levenstestament. 

Contact

Bel 040 219 91 00 of neem contact op via het contactformulier als u gebruik wilt maken van de DELA NotarisService.    

Bekijk de website van BoldingDavids notarissen.