• Overlijden melden - 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Welkom bij uitvaartcentrum ’t Seuverick in Oisterwijk

Ons uitvaartcentrum ligt aan gezondheidsplein ’t Seuverick in Oisterwijk. Het is een mooi, modern pand midden in het hart van dit groene Brabantse dorp. Onze locatie kenmerkt zich door de warme uitstraling van de verschillenden houtsoorten die gebruikt zijn voor de inrichting. Inmiddels is ons centrum een begrip geworden en spreekt men over ‘DELA ’t Seuverick’.

Chat met onze medewerkers

't Seuverick in Oisterwijk

Moergestelseweg 28
5062 JW Oisterwijk
Uitvaartcentrum

Afscheid nemen en ontmoeten

Onze stijlvolle locatie is voorzien van een grote koffiekamer. Er is een afscheidsruimte waar nabestaanden afscheid kunnen nemen van een dierbare. Deze ruimte kan ook gebruikt worden als intieme huiskamer voor een kleine dienst van maximaal 25 personen.

Ons team bestaat uit twee medewerkers. Samen zorgen we voor een optimale invulling van de wensen van nabestaanden. Flexibiliteit en gastgerichtheid zijn daarbij belangrijke kerneigenschappen. We stellen alles in werking voor een waardige en respectvolle dienstverlening.

Team ’t Seuverink

Nabestaanden steunen in coronatijd

Het bezoeken van een uitvaart gaat anders dan we altijd gewend waren. Even een arm om iemand heen slaan kan niet nu we afstand moeten houden. Dat is niet altijd gemakkelijk. Gelukkig zijn er veel manieren om er te zijn voor een ander. Ben je op zoek naar meer informatie over afscheid nemen in coronatijd op één van onze locaties? Bekijk onze informatiepagina over uitvaarten in tijden van corona.

Foto's van onze locatie