• Overlijden melden - 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Welkom bij crematorium Boschhuizen in Venray

Crematorium en uitvaartcentrum Boschhuizen ligt op het terrein van de gemeentelijke begraafplaats Venray, tegen de bosrand van de Boshuizerbergen. Dit landgoed is landelijk bekend om zijn uitgebreide zandverstuivingen en een voor Limburg unieke populatie jeneverbessen. De jeneverbesbomen tekenen zich met hun grillige silhouetten af tegen het lichte reliëfrijke zandlandschap. Door deze unieke ligging hebben we de kleuren van het zand en de diverse groentinten van het bos terug laten komen in het kleurgebruik van onze aula, waar de afscheidsdiensten plaatsvinden.

Chat met onze medewerkers

Boschhuizen in Venray

Spurkterdijk 40
5807 EE Venray
Crematorium, Uitvaartcentrum, Ceremonielocatie
Afscheidsdiensten: ma t/m za 8.00 - 16.00 uur
Terrein/strooiveld/columbarium: 7.30 - zonsondergang
Shop herinneringsproducten: wo- vr - za 9.00 - 16.00 uur

Nabestaanden steunen in coronatijd

Het bezoeken van een uitvaart gaat anders dan we altijd gewend waren. Even een arm om iemand heen slaan kan niet nu we afstand moeten houden. Dat is niet altijd gemakkelijk. Gelukkig zijn er veel manieren om er te zijn voor een ander. Ben je op zoek naar meer informatie over afscheid nemen in coronatijd op één van onze locaties? Bekijk onze informatiepagina over uitvaarten in tijden van corona.

We nemen alle zorg uit handen

Boschhuizen combineert een uitvaartcentrum, crematorium en ontmoetingsruimte. En dat alles in een huiselijke sfeer. De uitvaart kunnen we helemaal naar wens invullen. Daarbij nemen we de volledige organisatie uit handen van nabestaanden. Onze rouwkamers zijn intiem en bieden mogelijkheden om thee, koffie en fris te nuttigen.

Alles rondom de uitvaart kan plaatsvinden onder één dak. We hebben uitgebreide horecavoorzieningen zodat nabestaanden elkaar na het afscheid kunnen ontmoeten. Ook hebben we een praktische ligging naast de begraafplaats. Door deze samenwerking kunnen we nabestaanden voor, tijdens en na de uitvaart bijstaan.

Wij staan voor u klaar om het afscheid zo mooi en persoonlijk mogelijk te laten verlopen.

Team Boschhuizen

Foto's van onze locatie

Uitvaart Top 50