• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Een afscheid naar wens in Ede

  • Crematorium en uitvaartcentrum
  • Rustig gelegen in een natuurlijke omgeving
  • Sfeervolle ruimtes met veel daglicht
  • Veel mogelijkheden voor alle wensen

Yarden is DELA

Yarden is overgenomen door DELA. Daarmee is deze locatie ook onderdeel van DELA geworden. Door de overname bieden we onze dienstverlening nu door heel Nederland aan en kunnen we er zijn voor iedereen. Bij een bezoek aan deze locatie kun je nog uitingen van Yarden tegenkomen. In de loop van 2024 passen we dit aan.

Welkom bij DELA Slingerbos | crematorium en uitvaartcentrum in Ede

Crematorium en uitvaartcentrum DELA Slingerbos in Ede ligt in een natuurlijke omgeving, in het hart van de Gelderse Vallei, aan de noordkant van Ede. Dankzij de sfeervolle ruimtes met uitzicht op het bos is dit een fijne plek voor een persoonlijk en bijzonder afscheid van een dierbare.

Ons betrokken team van specialisten luistert graag naar al je uitvaartwensen en helpt bij het maken van passende keuzes. We zijn er voor iedereen, ook zonder verzekering.

Je bent van harte welkom om een kijkje te nemen bij ons crematorium en uitvaartcentrum. We vertellen je dan graag meer over de vele mogelijkheden die je bij ons hebt. Bijvoorbeeld op het gebied van horeca en persoonlijke rituelen.

Uitvaart regelen in Ede

Wanneer je een afscheid moet regelen van een dierbare, komt er een hoop op je af. In een korte tijd krijg je veel informatie en moet je verschillende keuzes maken. Hoe weet je dan zeker dat je niets over het hoofd ziet?

Onze specialisten ondersteunen je bij iedere stap en beantwoorden al je vragen. Ze staan voor, tijdens en na het afscheid voor je klaar en helpen je bij het regelen van een uitvaart in Ede en omgeving.

Foto’s van het crematorium en uitvaartcentrum

 

Goed om te weten

Kan ik crematorium en uitvaartcentrum DELA Slingerbos per openbaar vervoer bereiken?
Ons crematorium en uitvaartcentrum is bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf het station Ede is het ongeveer 20 minuten lopen.
Kun je ook zonder DELA-verzekering bij crematorium Slingerbos terecht?

Iedereen is welkom om gebruik te maken van crematorium Slingerbos in Ede, ook zonder DELA-verzekering. Klik hier voor alle mogelijkheden zonder uitvaartverzekering van DELA.

Wat zijn de openingstijden van het crematorium DELA Slingerbos in Ede?
Telefonische bereikbaarheid: ma t/m vrij van 09.00 tot 16.30 uur
Afscheidsdiensten: ma t/m za
Hebben jullie voorzieningen voor bezoekers met een beperking en slechthorenden?
Alle crematoria en uitvaartcentra van DELA zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Ook zijn er een of meer rolstoelen beschikbaar. Daarnaast zijn alle aula’s van crematoria uitgerust met een ringleiding voor slechthorenden. Een ringleiding zorgt ervoor dat mensen met een hoortoestel het geluid in de aula kunnen beluisteren zonder storend omgevingsgeluid. Wij helpen u hier graag bij.
Wat zijn de kosten van het crematorium en het aanbod van de horeca?

Benieuwd naar de tarieven van het crematorium, uitvaartcentrum en de bijbehorende horeca? Je vindt ze in de onderstaande downloads.

Bekijk de tarieven Crematoria
Bekijk de tarieven Uitvaartcentra 
Bekijk de horecabrochure
Bekijk de inlay vertrouwde smaken

Waar vind ik de algemene voorwaarden, huisregels en het machtigingsformulier voor de asbestemming?
In de onderstaande downloads vind je de algemene voorwaarden, onze huisregels en het machtigingsformulier voor het uitvoeren van de asbestemming.

Algemene Voorwaarden Crematoria
Huisregels Crematoria
Machtigingsformulier uitvoeren asbestemming
Reglement begraafplaats en crematorium

Heb je een vraag? We helpen je graag!

Omdat elk leven oneindig aandacht verdient

Onze mensen maken elke dag de meest ontroerende situaties mee. Bekijk hier echte verhalen van onze mensen en ervaar wat oneindig aandacht betekent voor nabestaanden.

DELA Slingerbos | crematorium en uitvaartcentrum in Ede

Slingerboslaan 15
6718 ZA Ede
Crematorium, Uitvaartcentrum, Ceremonielocatie