• Overlijden melden - 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Welkom bij uitvaartcentrum Raamsdonksveer

Uitvaartcentrum Raamsdonksveer ligt in de kern van het dorp tegenover de mooie kerk Onze Lieve Vrouw Hemelvaart. We werken met een klein team en kunnen daarom persoonlijke aandacht geven.

Chat met onze medewerkers

DELA in Raamsdonksveer

St. Jozeflaan 1a
4941 GP Raamsdonksveer
Uitvaartcentrum

Sfeervol afscheid nemen

We vinden het belangrijk dat nabestaanden op een fijne plek afscheid kunnen nemen van hun dierbare. Daarom zijn onze twee afscheidskamers warm en eigentijds ingericht, met een aparte, huiselijke familiekamer.

Nabestaanden en gasten voor het rouwbezoek worden door ons persoonlijk opgevangen. Wij zijn er om vragen te beantwoorden en om ervoor te zorgen dat het hen aan niets ontbreekt. We serveren koffie en thee en ondersteunen wanneer dat gewenst is.

We staan graag voor u klaar.

Team uitvaartcentrum Raamsdonksveer

Nabestaanden steunen in coronatijd

Het bezoeken van een uitvaart gaat anders dan we altijd gewend waren. Even een arm om iemand heen slaan kan niet nu we afstand moeten houden. Dat is niet altijd gemakkelijk. Gelukkig zijn er veel manieren om er te zijn voor een ander. Ben je op zoek naar meer informatie over afscheid nemen in coronatijd op één van onze locaties? Bekijk onze informatiepagina over uitvaarten in tijden van corona.

Foto's van onze locatie