• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Een afscheid naar wens in Emmeloord

  • Uitvaartcentrum naast de begraafplaats

  • Sfeervolle aula met veel daglicht

  • Rouwkamers met 24-uurs toegang


  • Veel mogelijkheden voor alle wensen

Yarden is DELA

Yarden is overgenomen door DELA. Daarmee is deze locatie ook onderdeel van DELA geworden. Door de overname bieden we onze dienstverlening nu door heel Nederland aan en kunnen we er zijn voor iedereen. Bij een bezoek aan deze locatie kun je nog uitingen van Yarden tegenkomen. In de loop van 2024 passen we dit aan.

Welkom bij DELA ’t Westerhuis | uitvaartcentrum in Emmeloord

Dankzij de sfeervolle ruimtes en vele mogelijkheden is DELA ’t Westerhuis in Emmeloord een fijne plek voor een persoonlijk en bijzonder afscheid van een dierbare.

Ons betrokken team van specialisten luistert graag naar al je uitvaartwensen en helpt bij het maken van passende keuzes. We zijn er voor iedereen, ook zonder verzekering.

Je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen. We vertellen je dan graag meer over de vele mogelijkheden die je bij ons hebt. Bijvoorbeeld op het gebied van horeca of afscheidsdiensten.

Uitvaart regelen in Emmeloord

Wanneer je een afscheid moet regelen van een dierbare, komt er een hoop op je af. In een korte tijd krijg je veel informatie en moet je verschillende keuzes maken. Hoe weet je dan zeker dat je niets over het hoofd ziet?

Onze specialisten ondersteunen je bij iedere stap en beantwoorden al je vragen. Ze staan voor, tijdens en na het afscheid voor je klaar en helpen je bij het regelen van een uitvaart in Emmeloord en omgeving.

Foto’s van het uitvaartcentrum

 

Emmeloord 1

 

Goed om te weten

Kan ik DELA ‘t Westerhuis per openbaar vervoer bereiken?

Ons uitvaartcentrum in Emmeloord is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Op loopafstand van het uitvaartcentrum, aan de Espelerlaan zelf, zijn twee bushaltes waar de buslijnen 77, 315 en 324 stoppen.

Kun je ook zonder DELA-verzekering bij ’t Westerhuis in Emmeloord terecht?

Iedereen is welkom om gebruik te maken van uitvaartcentrum ‘t Westerhuis, ook zonder DELA-verzekering. Klik hier voor alle mogelijkheden zonder uitvaartverzekering van DELA.

Hebben jullie voorzieningen voor bezoekers met een beperking en slechthorenden?

Alle crematoria en uitvaartcentra van DELA zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Ook zijn er een of meer rolstoelen beschikbaar.

Hoe lever ik muziek- en beeldmateriaal aan voor de afscheidsdienst?

Tijdens een afscheidsdienst in de aula kun je muziek, video’s en foto’s afspelen. Het materiaal hiervoor kun je aanleveren op CD/DVD of USB. Er is ook een orgel aanwezig.

In de rouwkamers is het ook mogelijk om een presentatie of filmpje af te spelen, eventueel op je eigen laptop.

Wat zijn de kosten van het uitvaartcentrum en het aanbod van de horeca?

Benieuwd naar de tarieven van het uitvaartcentrum en de bijbehorende horeca? Je vindt ze in de onderstaande downloads.

Tarieven Uitvaartcentrum
Tarieven Horeca
Horecabrochure

Heb je een vraag? We helpen je graag!

Omdat elk leven oneindig aandacht verdient

Onze mensen maken elke dag de meest ontroerende situaties mee. Bekijk hier echte verhalen van onze mensen en ervaar wat oneindig aandacht betekent voor nabestaanden.

DELA 't Westerhuis - uitvaartcentrum in Emmeloord

Espelerlaan 69
8302 DC Emmeloord
Uitvaartcentrum, Ceremonielocatie