• Overlijden melden - 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Welkom bij crematorium Tussen de Bergen in Roermond

Tussen de Bergen is een sfeervol en mooi crematorium en uitvaartcentrum, gemakkelijk bereikbaar via de A73 in Roermond. Bij de bouw hebben we veel aandacht besteed aan een warme en huiselijke inrichting. Het afscheid van een dierbare is een moment waarop men in alle rust en in een fijne omgeving herinneringen ophaalt en nieuwe herinneringen maakt. Herinneringen die altijd blijven. Op onze locatie is alles aanwezig om het afscheid zo prettig mogelijk te maken.

Chat met onze medewerkers

Tussen de Bergen in Roermond

Kitskensdal 60
6045 EX Roermond
Crematorium, Uitvaartcentrum, Ceremonielocatie, Regiokantoor
Afscheidsdiensten: ma t/m za 8.00 - 16.00
Terrein/strooiveld/columbarium: 8.30 - 17.30
Shop herinneringsproducten: di - vr - za 9.00 - 16.00

Nabestaanden steunen in coronatijd

Het bezoeken van een uitvaart gaat anders dan we altijd gewend waren. Even een arm om iemand heen slaan kan niet nu we afstand moeten houden. Dat is niet altijd gemakkelijk. Gelukkig zijn er veel manieren om er te zijn voor een ander. Ben je op zoek naar meer informatie over afscheid nemen in coronatijd op één van onze locaties? Bekijk onze informatiepagina over uitvaarten in tijden van corona.

Alles onder één dak

Tussen de Bergen combineert een crematorium en uitvaartcentrum in huiselijke sfeer. Ons pand ligt direct naast de begraafplaats in een groene omgeving. Zo is alles rondom de uitvaart op één locatie geregeld en kunnen we nabestaanden voor, tijdens en na de uitvaart bijstaan.

Persoonlijk afscheid

Ons uitvaartcentrum biedt uitgebreide voorzieningen om elkaar te ontmoeten onder één dak. De aula met 150 zitplaatsen heeft alle faciliteiten om een persoonlijke invulling te geven aan een afscheid. De aula beschikt bijvoorbeeld over een vleugel en tv-schermen waarop mooie foto’s van de overledene kunnen worden geprojecteerd. Na de afscheidsdienst kunnen nabestaanden rustig bijpraten in onze koffiekamer of in de lounge.

Bespreken van uw wensen

Voorafgaand aan de uitvaart bent u van harte welkom in ons crematorium om alvast een kijkje te nemen in de verschillende ruimtes. We laten u graag zien wat er allemaal mogelijk is. Ook kunnen we dan eventuele wensen bespreken en helpen bij het maken van de juiste en bij u passende keuzes. Bijvoorbeeld op het gebied van horeca, maar ook de rituelen die een afscheid persoonlijk maken. Zo zorgen we voor een gerust gevoel over de uitvaart: het is goed geregeld.

Wij spannen ons graag in om het afscheid van een naaste zo zorgeloos mogelijk te laten verlopen.

Team Tussen de Bergen

Foto's van onze locatie