• Overlijden melden - 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Welkom bij uitvaartcentrum DELA in Breda

Ons uitvaartcentrum ligt aan de rand van Breda in een rustige omgeving. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht, zorg en begeleiding van nabestaanden. We hebben oog voor detail en zetten uw wensen voorop.

Corona-informatie

Wat betekent het coronavirus voor onze dienstverlening? Op onze centrale informatiepagina is alle informatie te vinden.
Bijvoorbeeld over het regelen en bezoeken van uitvaarten, maar ook over mooie alternatieven voor condoleren zonder handen te schudden.

Chat met onze medewerkers

DELA in Breda

Tuinzigtlaan 41
4814 JW Breda
Uitvaartcentrum, Ceremonielocatie, Regiokantoor

Een afscheid naar wens

Een dierbare 24 uur per dag kunnen bezoeken, een verzorging met familie, een speciale gelaatsverzorging, een afscheidsdienst met een hapje en drankje met familie en genodigden… Het is allemaal mogelijk.

Intieme rouwkamers met apart familiegedeelte

Ons uitvaartcentrum heeft vijf intieme en sfeervolle rouwkamers. Ze hebben allemaal een afgeschermd gedeelte waar de overledene wordt opgebaard. In het familiegedeelte van de kamer kunnen nabestaanden hun eigen muziek afspelen en er staat koffie en thee voor hen klaar.

Een aula met sfeer

Onze aula is sfeervol en kleurrijk, een mooie plek om een afscheidsdienst te houden. Er is ringleiding aanwezig voor slechthorenden. Indien gewenst kunnen we de dienst opnemen op dvd. Na de afscheidsdienst nog even napraten en herinneringen ophalen? Daar verzorgen wij graag een mooie koffietafel bij. De mogelijkheden zijn heel divers. Van een kop koffie met cake of gebak tot hapjes met een goede wijn.

Samen herinneren

We besteden veel aandacht aan het levend houden van herinneringen. De herinneringsbijeenkomst is een moment om even stil te staan en terug te kijken, maar ook om weer vooruit te kijken. Samen met andere families die in dezelfde periode iemand verloren. Tijdens de bijeenkomst kunnen nabestaanden hun dierbare met woorden, muziek en stilte gedenken. Een bijzonder onderdeel van de bijeenkomst is het moment waarop elke overledene persoonlijk wordt genoemd en we een kaars voor hem of haar ontsteken.

Wij staan graag voor u klaar om het afscheid zo mooi mogelijk te laten verlopen.

Team uitvaartcentrum Breda

Impressie van onze locatie