• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Een afscheid naar wens in Assen

  • Sfeervol en huiselijk uitvaartcentrum

  • Rouwkamers met ruimte voor persoonlijk aandenken

  • Verzorgingsruimte voor wassingen

  • Veel mogelijkheden voor alle wensen

Yarden is DELA

Yarden is overgenomen door DELA. Daarmee is deze locatie ook onderdeel van DELA geworden. Door de overname bieden we onze dienstverlening nu door heel Nederland aan en kunnen we er zijn voor iedereen. Bij een bezoek aan deze locatie kun je nog uitingen van Yarden tegenkomen. In de loop van 2023 passen we dit aan.

Welkom bij DELA Het Naoberhuus | uitvaartcentrum in Assen

Dankzij de sfeervolle ruimtes en vele mogelijkheden is uitvaartcentrum DELA Het Naoberhuus in Assen een fijne plek voor een persoonlijk en bijzonder afscheid van een dierbare.

Ons betrokken team van specialisten luistert graag naar al je uitvaartwensen en helpt bij het maken van passende keuzes. We zijn er voor iedereen, ook zonder verzekering.

Je bent van harte welkom om een kijkje te nemen bij ons uitvaartcentrum. We vertellen je dan graag meer over de vele mogelijkheden die je bij ons hebt. Bijvoorbeeld op het gebied van horeca of persoonlijke rituelen.

Uitvaart regelen in Assen

Wanneer je een afscheid moet regelen van een dierbare, komt er een hoop op je af. In een korte tijd krijg je veel informatie en moet je verschillende keuzes maken. Hoe weet je dan zeker dat je niets over het hoofd ziet?

Onze specialisten ondersteunen je bij iedere stap en beantwoorden al je vragen. Ze staan voor, tijdens en na het afscheid voor je klaar en helpen je bij het regelen van een uitvaart in Assen en omgeving.

Foto’s van het uitvaartcentrum

 

Goed om te weten

Kan ik DELA Het Naoberhuus per openbaar vervoer bereiken?

Ons uitvaartcentrum is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf station Assen kun je bus 1 nemen richting Marsdijk tot aan bushalte Deelheugte. Vanaf daar is het nog ongeveer 5 minuten lopen.

Kun je ook zonder DELA-verzekering bij het uitvaartcentrum in Assen terecht?

Iedereen is welkom om gebruik te maken van uitvaartcentrum Het Naoberhuus in Assen, ook zonder DELA-verzekering. Klik hier voor alle mogelijkheden zonder uitvaartverzekering van DELA.

Wat zijn de openingstijden van uitvaartcentrum DELA Het Naoberhuus?

Openingstijden: op afspraak 

Hebben jullie voorzieningen voor bezoekers met een beperking en slechthorenden?

Alle crematoria en uitvaartcentra van DELA zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Ook zijn er een of meer rolstoelen beschikbaar.

Waar kan ik bloemstukken afgeven?

Bloemstukken kun je afgeven bij de bloemenkast van ons uitvaartcentrum.

Wat zijn de kosten van het uitvaartcentrum?

Benieuwd naar de tarieven van het uitvaartcentrum? Je vindt ze in de onderstaande download.

Tarieven uitvaartcentrum

Heb je een vraag? We helpen je graag!

DELA Het Naoberhuus - uitvaartcentrum in Assen

Borgstee 26
9403 TV Assen
Uitvaartcentrum