• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Een afscheid naar wens in Amersfoort

  • Compleet vernieuwd uitvaartcentrum

  • Persoonlijk afscheid

  • Rouwkamers met 24-uurs toegang

  • Veel mogelijkheden voor alle wensen

Welkom bij DELA Amvoorde | uitvaartcentrum in Amersfoort

Het compleet vernieuwde uitvaartcentrum Amvoorde ligt aan de Mozartweg in Amersfoort en is begin 2024 heropend na een grote verbouwing. Dankzij de moderne en sfeervolle uitstraling van ons uitvaartcentrum is dit een fijne plek voor een persoonlijk en bijzonder afscheid van een dierbare.

Ons betrokken team van specialisten luistert graag naar al je uitvaartwensen en helpt bij het maken van passende keuzes. We zijn er voor iedereen, ook zonder verzekering.

Je bent van harte welkom om een kijkje te nemen bij ons uitvaartcentrum. We vertellen je dan graag meer over de vele mogelijkheden die je bij ons hebt. Bijvoorbeeld op het gebied van horeca en persoonlijke rituelen.

Uitvaart regelen in Amersfoort

Wanneer je een afscheid moet regelen van een dierbare, komt er een hoop op je af. In een korte tijd krijg je veel informatie en moet je verschillende keuzes maken. Hoe weet je dan zeker dat je niets over het hoofd ziet?

Onze specialisten ondersteunen je bij iedere stap en beantwoorden al je vragen. Ze staan voor, tijdens en na het afscheid voor je klaar en helpen je bij het regelen van een uitvaart in Amersfoort en omgeving.

Foto’s van het uitvaartcentrum

Goed om te weten

Kan ik uitvaartcentrum DELA Amvoorde in Amersfoort per openbaar vervoer bereiken?

Ons uitvaartcentrum is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf Centraal Station Amersfoort kun je bus 17 nemen tot aan ‘Halte Nijenstede’. Vanaf daar is het nog ongeveer 6 minuten lopen.

Wat zijn de openingstijden van uitvaartcentrum DELA Amvoorde?

Het uitvaartcentrum is alleen geopend op afspraak.

Hebben jullie voorzieningen voor bezoekers met een beperking en slechthorenden?

Ja, alle crematoria en uitvaartcentra van DELA zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Ook zijn er een of meer rolstoelen beschikbaar.

Wat zijn de kosten van DELA Amvoorde en het aanbod van de horeca?

Benieuwd naar de tarieven van het uitvaartcentrum en de horeca? Je vindt ze in de onderstaande downloads.

Tarieven Uitvaartcentrum

Heb je een vraag? We helpen je graag!

Omdat elk leven oneindig aandacht verdient

Onze mensen maken elke dag de meest ontroerende situaties mee. Bekijk hier echte verhalen van onze mensen en ervaar wat oneindig aandacht voor het leven betekent.

DELA Amvoorde – uitvaartcentrum in Amersfoort

Mozartweg 58
3816 LT Amersfoort
Uitvaartcentrum