• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Een afscheid naar wens in Nieuwkuijk

  • Crematorium en uitvaartcentrum
  • Sfeervolle opzet met grote en kleine aula
  • Parkachtige omgeving met gedachteniskapel
  • Veel mogelijkheden voor alle wensen

Let op: op maandag 2 januari 2023 starten we met een grote verbouwing. Tijdens deze verbouwing is ons crematorium voor het grootste deel gesloten. We verzorgen alleen crematies zonder aanwezigheid van nabestaanden. Voor afscheidsdiensten, horeca en memento-afspraken maken wij tijdelijk gebruik van de faciliteiten van Abdijhof Mariënkroon in Nieuwkuijk. Het adres is Abt Hopstakenlaan in Nieuwkuijk. Onze eigen medewerkers staan op deze locatie voor u klaar.

Abdijhof Mariënkroon

Vanaf 9 januari staan wij voor je klaar in het nabijgelegen Abdijhof Mariënkroon. Hier maken wij gebruik van verschillende ruimtes: de Raadzaal (maximaal 100 gasten) en de Tuinzaal (maximaal 40 gasten). Je kunt de Raadzaal en de Tuinzaal boeken in combinatie met het gebruik van de koffiekamer. We bieden voor het grootste deel het gebruikelijke horeca-assortiment aan.

Bij Abdijhof Mariënkroon gebruiken we 3-uurs arrangementen. De richttijden zijn 9.00 - 12.00 uur, 12.30 - 15.30 uur en 16.00 - 19.00 uur. Binnen deze tijd valt de ontvangst, de afscheidsdienst en de eventuele koffietafel.

Meer informatie

Heb je vragen of opmerkingen over de verbouwing of over onze dienstverlening? Mail dan naar maaslanden@dela.org of bel 073 511 43 34. Wij staan voor je klaar.

Tijdens de verbouwing verschijnen er ook vlogs op deze pagina, zodat je de voortgang van de verbouwing kunt volgen.

Uitvaart regelen Nieuwkuijk

Wanneer je een afscheid moet regelen van een dierbare, komt er een hoop op je af. In een korte tijd krijg je veel informatie en moet je verschillende keuzes maken. Hoe weet je dan zeker dat je niets over het hoofd ziet?

Onze specialisten ondersteunen je bij iedere stap en beantwoorden al je vragen. Ze staan voor, tijdens en na het afscheid voor je klaar en helpen je bij het regelen van een uitvaart in Nieuwkuijk en omgeving.

Bekijk de video

Foto’s van het crematorium

Goed om te weten

Kan ik crematorium en uitvaartcentrum DELA Maaslanden in Nieuwkuijk per openbaar vervoer bereiken?

Ons crematorium en uitvaartcentrum is helaas minder goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf station Den Bosch kun je bus 136 nemen tot aan halte Jhr de la Courtstraat in Vlijmen. Vanaf daar is het nog ongeveer 10 minuten lopen.

Wat zijn de openingstijden van het crematorium en uitvaartcentrum in Nieuwkuijk?

Afscheidsdiensten: ma t/m za van 09.30 tot 17.00 uur

Terrein/strooivelden: ma t/m vrijdag van 8.30 tot 20.00 uur en op za/zo en feestdagen van 8.30 tot 22.00 uur

Advies en verkoop herinneringsproducten: ma t/m za van 9.00 tot 15.30 uur (vrijdagavond tot 19.30 uur)

Hebben jullie voorzieningen voor bezoekers met een beperking en slechthorenden?
Alle crematoria en uitvaartcentra van DELA zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Ook zijn er een of meer rolstoelen beschikbaar. Daarnaast zijn alle aula’s van crematoria uitgerust met een ringleiding voor slechthorenden. Een ringleiding zorgt ervoor dat mensen met een hoortoestel het geluid in de aula kunnen beluisteren zonder storend omgevingsgeluid. Wij helpen u hier graag bij.
Wat zijn de kosten van het crematorium, uitvaartcentrum en de horeca?

Benieuwd naar de kosten van het crematorium, uitvaartcentrum en de bijbehorende horeca? Je vindt ze in de onderstaande downloads.

Bekijk de PDF Tarieven DELA Crematorium Maaslanden 2023
Bekijk de PDF Tarieven Uitvaartcentra 2023
Bekijk de PDF Horecabrochure

Waar vind ik de algemene voorwaarden, huisregels en het machtigingsformulier voor de asbestemming?

In de onderstaande downloads vind je de algemene voorwaarden, onze huisregels en het machtigingsformulier voor het uitvoeren van de asbestemming.

PDF Algemene Voorwaarden Crematoria
PDF Huisregels Crematoria 2023
PDF Machtigingsformulier uitvoeren asbestemming

Heb je een vraag? We helpen je graag!

DELA Maaslanden - crematorium en uitvaartcentrum in Nieuwkuijk

Abt van Engelenlaan 1
5253 VN Nieuwkuijk
Crematorium, Uitvaartcentrum, Ceremonielocatie